Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zevkin doruklarına çıkmak JANNA RİM

Sağlık29 Çevrimdışı
5 Ara 2020
199
282
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Maltepe'de işimin olması nedeniyle bulunuyordum. Toplantım iptal olunca uzun bir vaktim vardı. Janna hanımla wp .den mesajlaştık. Müsait olduğunu belirtti.Bu eşsiz güzellikle tanışma fırsatı verdiği için çok teşekkür ederim. Gitmeden önce hakkındaki bütün yorumları okudum ve şunu söyleyebilirim ki bütün yorumlar birebir gerçek. Janna hanımla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz; keyifli sohbetler, ikramlar ve o güzel Türk kahvesi…
Özel anlara gelecek olursak, Forum‘da yazılanlar aynen birebir doğru. Muhteşem bir oral’ı var doggy ise efsane. Cahiliğime verin,Bilmediğim pozisyonlar varmış öğrendim.Anlar anlatılamaz yaşanır. Kendinizin rahat bırakın. Muhteşem masajı ile sizi zirveye çıkartıyor.Gerçekten sizi mutlu etmek için çok çabalıyor ve kendinizi özel hissettiriyor. İyi ki Jana hanımla tanışmışım, Yeniden görüşmek dileğiyle…

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,668
11,420
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Maltepe'de işimin olması nedeniyle bulunuyordum. Toplantım iptal olunca uzun bir vaktim vardı. Janna hanımla wp .den mesajlaştık. Müsait olduğunu belirtti.Bu eşsiz güzellikle tanışma fırsatı verdiği için çok teşekkür ederim. Gitmeden önce hakkındaki bütün yorumları okudum ve şunu söyleyebilirim ki bütün yorumlar birebir gerçek. Janna hanımla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz; keyifli sohbetler, ikramlar ve o güzel Türk kahvesi…
Özel anlara gelecek olursak, Forum‘da yazılanlar aynen birebir doğru. Muhteşem bir oral’ı var doggy ise efsane. Cahiliğime verin,Bilmediğim pozisyonlar varmış öğrendim.Anlar anlatılamaz yaşanır. Kendinizin rahat bırakın. Muhteşem masajı ile sizi zirveye çıkartıyor.Gerçekten sizi mutlu etmek için çok çabalıyor ve kendinizi özel hissettiriyor. İyi ki Jana hanımla tanışmışım, Yeniden görüşmek dileğiyle…
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

2 Eyl 2025
55
90
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok merak ettiğim bir hanımefendi, umuyorum tez zamanda görüşme fırsatımız olur. Paylaşım için teşekkürler.

10 Ocak 2025
140
131
Sende az değilsin senin katkilarinda var beraber eğlendik beraber yaptık, kalemine sağlık, paylaşınca herşey çuvalır derler,bakayım senin güzel referansina kaç bey efeni paşa kapılir😉 bunu zaman gösterir herşey kısmet çok çok öptüm bir gün gelirsin sakin adam😘😄🙏

Son düzenleme:
Boğa burcu men Çevrimdışı
21 Tem 2024
144
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler
Yakında sıra bizede gelirmi acaba🤣

Sağlık29 Çevrimdışı
5 Ara 2020
199
282
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sende az değilsin senin katkilarinda var beraber eğlendik beraber yaptık, kalemine sağlık, paylaşınca herşey çuvalır derler,bakayım senin güzel referansina kaç bey efeni paşa kapılir😉 bunu zaman gösterir herşey kısmet çok çok öptüm bir gün gelirsin sakin adam😘😄🙏
Anlatılmaz yaşanır.Kucak dolusu sevgiler ❤️

Sağlık29 Çevrimdışı
5 Ara 2020
199
282
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Muhteşem güzelliğin tatlı dilin ve güler yüzünle harikasın. Mesele sadece seks yapmakta değil arada bir ara vermek, biraz gündelik hayattan konuşmak, sosyal olarak bir şeyler paylaşmak.❤️

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
833
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar