- 5 Ara 2020
- 199
- 282
- 56
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Maltepe'de işimin olması nedeniyle bulunuyordum. Toplantım iptal olunca uzun bir vaktim vardı. Janna hanımla wp .den mesajlaştık. Müsait olduğunu belirtti.Bu eşsiz güzellikle tanışma fırsatı verdiği için çok teşekkür ederim. Gitmeden önce hakkındaki bütün yorumları okudum ve şunu söyleyebilirim ki bütün yorumlar birebir gerçek. Janna hanımla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz; keyifli sohbetler, ikramlar ve o güzel Türk kahvesi…
Özel anlara gelecek olursak, Forum‘da yazılanlar aynen birebir doğru. Muhteşem bir oral’ı var doggy ise efsane. Cahiliğime verin,Bilmediğim pozisyonlar varmış öğrendim.Anlar anlatılamaz yaşanır. Kendinizin rahat bırakın. Muhteşem masajı ile sizi zirveye çıkartıyor.Gerçekten sizi mutlu etmek için çok çabalıyor ve kendinizi özel hissettiriyor. İyi ki Jana hanımla tanışmışım, Yeniden görüşmek dileğiyle…
Özel anlara gelecek olursak, Forum‘da yazılanlar aynen birebir doğru. Muhteşem bir oral’ı var doggy ise efsane. Cahiliğime verin,Bilmediğim pozisyonlar varmış öğrendim.Anlar anlatılamaz yaşanır. Kendinizin rahat bırakın. Muhteşem masajı ile sizi zirveye çıkartıyor.Gerçekten sizi mutlu etmek için çok çabalıyor ve kendinizi özel hissettiriyor. İyi ki Jana hanımla tanışmışım, Yeniden görüşmek dileğiyle…