Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yüz güzelliği en iyi olan esc

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
1,014
2,852
@shakira 'nın güzelliği başkadır gerçekten. Fiziği de keza, çok güzeldir. Ancak rus olduğuna emin misin? Değil bence.

Öte yandan güzellik kişiden kişiye değişir. Çok göreceli bir konu. Bazı isimleri gördüğümde çok şaşırdım örneğin, demek ki gerçekten çok çok göreceli bir konu.

Hani klasik slav güzelliği diye bir şey var, bunlardan hoşlanıyorsanız @LUDA çok güzel bir kadındır örneğin bana göre.

Ama Türk kadını çizgileri denince @BERENSU 'nun güzelliği bambaşkadır benim için.

Bebeksi bir yüz için @İNCİLAY , doğal bir güzellik için @Tatlı Kıvırcık , gençliğin verdiği su gibi bir güzellik için @Çağlaa , hepsi birbirinden güzel hanımefendiler.

@Seray Yıldırım ve @MELTEM 'i yolda görsen, döner bir daha bakarsın endamlarına arkalarından. @Fulya Ekici bir esmer güzeli, @ElvirA hökümet misali, işte kadın gibi kadın diyeceğin cinsten..Güzel ve endamlı hanımefendiler.

Yani ne desek zor iş bu konuda, kişiden kişiye değişen işler bunlar. Çok da anlamlı değil o yüzden ama madem konu açılmış, bir katkı da benden olsun :)
Teşekkür ederim bebeğim 🌻💕💐 öpüyorum

Nacharnik Çevrimdışı
3 May 2021
281
393
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben farklı bir kullanıcıyım...
Tribünden takip ediyorum forumu...
Bu güne kadar bir kez bir pembeşi ile görüştüm. Onunda fotoğraflarını çekmiştim. Ne mutlu ki bıraktı o da çok sevdiğim kişi..
Bazen eleştirdiğim ve sadece doogy pozisyonunda fotoğraf ve videolarını gördüğüm bir kişinin yüz videosunu geçen gün WhatsApp güncellemelerde kısmen görme fırsatım oldu. @ARZU nun gercekten yüzü bana çok güzel geldi...

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
forbiddenwalter Çevrimdışı
21 Nis 2023
91
182
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim en'im her açıdan @Barbie Nil 🔥

Yüz güzelliği de istisna değil. Asıl soru benim için başka : yüzü mü daha güzel, dipdiri vücudu mu? Onun cevabı bende yok, birini öne koysam diğerine ayıp olur :love:

Rumuz : Fantezi Adam 🥵🤣

gamsız güneş Çevrimdışı
10 Ocak 2025
440
466
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugüne kadar bir çok hanımla görüştüm hepsine sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum ilk önceliğim karakteri ve temizliğidir ,gelelim yüz güzelliğine kimse alınmasın ama gördüklerimin içinde en güzeli @TADIM derim çok farklı bir güzellik🧿💯😍🤗

foncela10

Normal Üye
17 Ağu 2026
36
27
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugüne kadar bir çok hanımla görüştüm hepsine sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum ilk önceliğim karakteri ve temizliğidir ,gelelim yüz güzelliğine kimse alınmasın ama gördüklerimin içinde en güzeli @TADIM derim çok farklı bir güzellik🧿💯😍🤗
@TADIM'ı birebir görmesem de bir iki fotoğrafından yüz güzelliği net seçilebiliyor. 🎈

TADIM Çevrimdışı

TADIM

Forum Destekçisi
30 Mar 2021
2,007
11,072
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Teşekkür ederim güzel bakan güzel görür 😘😘

Elnesri Çevrimdışı
11 Mar 2025
429
485
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
1,695
3,951
Görerek şahit olduğum aktif forumda olanlar içinden @Asel ARJİN
@LUDA @Eda Brunette @Sima HEPER @Anna Karenina ve @PINAR yüz güzellikleri muhteşem kadınlar...

Duyum tahmin ve aldığımız bazı infolarla da
@TADIM , @Vera Ay @Ebru AKAY @Simay ve @ÖZGE hanımın da çok ama çok güzel yüz hatlarına sahip olduklarını düşünüyorum...

Şöyle genel bakınca hakikaten forumda ki pembislerin genel olarak güzellik seviyeleri üst düzey 🧿🧿🧿
Tesekkür ederim tatlım en yakın zamanda tanışmak dileğiyle 🫠❤️

Sağlık29 Çevrimdışı
5 Ara 2020
193
274
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
EVA MELEZ Çevrimdışı
9 Ocak 2025
812
2,918

hotsexnight

Normal Üye
17 May 2026
33
42
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
eskilerden @ceydakaplan (jelibon merve) hatırlıyan olurmu bilmiyorum ama yüzü güzel minyon esmer zayıf tercih edenler için bulunmaz nımetti zevke geldiğindede çok ateşli olurdu

libidosubozuk8 Çevrimdışı
18 Mar 2026
82
44
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Normalde böyle konulara cevap yazmam fakat paylaştığı ve gördüğümüz için @LADY IRMAK Hanımefendi diyebilirim.

Forumun bu arada belirli bir eskilikte olan hanımefendilerinin genel olarak %90'ı baya güzel. Ortalama olanlar bile güleryüzüyle bir ışıltı veriyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar