- 6 Mar 2024
- 706
- 769
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim cnm
Simay,incilay,beste,fulya,dora,özge,ebru,eva,tadım
Teşekkür ederim bebeğim@shakira 'nın güzelliği başkadır gerçekten. Fiziği de keza, çok güzeldir. Ancak rus olduğuna emin misin? Değil bence.
Öte yandan güzellik kişiden kişiye değişir. Çok göreceli bir konu. Bazı isimleri gördüğümde çok şaşırdım örneğin, demek ki gerçekten çok çok göreceli bir konu.
Hani klasik slav güzelliği diye bir şey var, bunlardan hoşlanıyorsanız @LUDA çok güzel bir kadındır örneğin bana göre.
Ama Türk kadını çizgileri denince @BERENSU 'nun güzelliği bambaşkadır benim için.
Bebeksi bir yüz için @İNCİLAY , doğal bir güzellik için @Tatlı Kıvırcık , gençliğin verdiği su gibi bir güzellik için @Çağlaa , hepsi birbirinden güzel hanımefendiler.
@Seray Yıldırım ve @MELTEM 'i yolda görsen, döner bir daha bakarsın endamlarına arkalarından. @Fulya Ekici bir esmer güzeli, @ElvirA hökümet misali, işte kadın gibi kadın diyeceğin cinsten..Güzel ve endamlı hanımefendiler.
Yani ne desek zor iş bu konuda, kişiden kişiye değişen işler bunlar. Çok da anlamlı değil o yüzden ama madem konu açılmış, bir katkı da benden olsun![]()
Kişiye göre değişir ama bu hocam göreceli nede olsaYüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
Yaz bir numaraya NET ve su götürmez DACİC(bence)Yüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
Merhaba Tadım’ın evi, güzelliği , misafirperverliği ve tatlı muhabbeti gibidir.Tadım hanımın evi nasıl ferah mi bunu da öğrenmiş olsam sizden , fotolarda çok ferah ve temiz gözüküyor
Yüzü güzel olana 1 yıl katlanırsın, kalbim güzel olana bir ömür boyu diyip, konuyu kapatalım bence
ÖzgeYüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
CanımsınGüzellik göreceli derler ama @Barbie Nil bu tanımın üzerinde çok güzel![]()
Teşekkür ederim fantezi adamBenim en'im her açıdan @Barbie Nil
Yüz güzelliği de istisna değil. Asıl soru benim için başka : yüzü mü daha güzel, dipdiri vücudu mu? Onun cevabı bende yok, birini öne koysam diğerine ayıp olur
Rumuz : Fantezi Adam![]()
Görüşmek dileğiyleÖncelikle kalbi güzel olana bakarım ben ama size cevap olarak verirsem de @MELTEM ama Kadıköylü ,@ÖZGE ,@Açelya Rolan ,@İNCİLAY birde merak ettiklerim @Eda Brunette ,@Fulya Ekici ve @Miraa
Öncelikle kalbi güzel olana bakarım ben ama size cevap olarak verirsem de @MELTEM ama Kadıköylü ,@ÖZGE ,@Açelya Rolan ,@İNCİLAY birde merak ettiklerim @Eda Brunette ,@Fulya Ekici ve @Miraa
zor ama @ÖZGE @Fulya Ekici @BALIM ÖZDEN @Tatlı Kıvırcık @EVA MELEZ @Cansel Ulusoy var da var ama yaaYüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
Teşekkür ederim tatlimzor ama @ÖZGE @Fulya Ekici @BALIM ÖZDEN @Tatlı Kıvırcık @EVA MELEZ @Cansel Ulusoy var da var ama yaa
zor ama @ÖZGE @Fulya Ekici @BALIM ÖZDEN @Tatlı Kıvırcık @EVA MELEZ @Cansel Ulusoy var da var ama yaa
BeklerimÖncelikle kalbi güzel olana bakarım ben ama size cevap olarak verirsem de @MELTEM ama Kadıköylü ,@ÖZGE ,@Açelya Rolan ,@İNCİLAY birde merak ettiklerim @Eda Brunette ,@Fulya Ekici ve @Miraa
Bende gelirim...Beklerim![]()
Arzu çoook tatlı...Yüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
O kadar güzel varkiYüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
Çok tesekkür ederim tatlım benimmmmO kadar güzel varki@Simay @ASYA ANKARA @Eda Brunette @İLBİGE @Asel ARJİN @LUDA @EVA MELEZ @Açelya IŞIK @Alev DEMİR Hepsi birer pırlanta
Merak Ettiklerim ise @PINAR @Barbie Nil
Görüşmek dileğiyleO kadar güzel varki@Simay @ASYA ANKARA @Eda Brunette @İLBİGE @Asel ARJİN @LUDA @EVA MELEZ @Açelya IŞIK @Alev DEMİR Hepsi birer pırlanta
Teşekkür ederimO kadar güzel varki@Simay @ASYA ANKARA @Eda Brunette @İLBİGE @Asel ARJİN @LUDA @EVA MELEZ @Açelya IŞIK @Alev DEMİR Hepsi birer pırlanta
@TADIM'ı birebir görmesem de bir iki fotoğrafından yüz güzelliği net seçilebiliyor.Bugüne kadar bir çok hanımla görüştüm hepsine sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum ilk önceliğim karakteri ve temizliğidir ,gelelim yüz güzelliğine kimse alınmasın ama gördüklerimin içinde en güzeli @TADIM derim çok farklı bir güzellik![]()
Teşekkür ederim yani güzel derler genelde gelenler@TADIM'ı birebir görmesem de bir iki fotoğrafından yüz güzelliği net seçilebiliyor.![]()
Teşekkür ederim güzel bakan güzel görürBugüne kadar bir çok hanımla görüştüm hepsine sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum ilk önceliğim karakteri ve temizliğidir ,gelelim yüz güzelliğine kimse alınmasın ama gördüklerimin içinde en güzeli @TADIM derim çok farklı bir güzellik![]()
@TADIM'ı birebir görmesem de bir iki fotoğrafından yüz güzelliği net seçilebiliyor.![]()
Tesekkür ederim tatlım en yakın zamanda tanışmak dileğiyleGörerek şahit olduğum aktif forumda olanlar içinden @Asel ARJİN
@LUDA @Eda Brunette @Sima HEPER @Anna Karenina ve @PINAR yüz güzellikleri muhteşem kadınlar...
Duyum tahmin ve aldığımız bazı infolarla da
@TADIM , @Vera Ay @Ebru AKAY @Simay ve @ÖZGE hanımın da çok ama çok güzel yüz hatlarına sahip olduklarını düşünüyorum...
Şöyle genel bakınca hakikaten forumda ki pembislerin genel olarak güzellik seviyeleri üst düzey![]()
Çok teşekkür ederim bitanemO kadar güzel varki@Simay @ASYA ANKARA @Eda Brunette @İLBİGE @Asel ARJİN @LUDA @EVA MELEZ @Açelya IŞIK @Alev DEMİR Hepsi birer pırlanta
Tesekkür ederim tatlım benimArkadaşlar şuana kadar görüştüklerim içinde yüzü en güzel @İNCİLAY @fitduygu @Simay @Fulya Ekici . Güzellik göreceli ama kesinlikle memnun kalırsınız. Merak ettiklerim @TADIM ve @Ebru AKAY . En kısa sürede bu pembişleri de ziyaret edeceğim
![]()
Yüz güzelliği benim için bir önemi yok tüm kadınların güzel olduğunu belirteyim. Konuşması, muhabbetti, misafir perverligi davranışları yaklaşımı ilgi ve alakası önemli. Çirkin kadın yoktur. Bakımsız kadın vardır. Kucak dolusu sevgiler.Yüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
Yüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
O kadar güzel varki@Simay @ASYA ANKARA @Eda Brunette @İLBİGE @Asel ARJİN @LUDA @EVA MELEZ @Açelya IŞIK @Alev DEMİR Hepsi birer pırlanta
Teşekkür ederim tatlimO kadar güzel varki@Simay @ASYA ANKARA @Eda Brunette @İLBİGE @Asel ARJİN @LUDA @EVA MELEZ @Açelya IŞIK @Alev DEMİR Hepsi birer pırlanta
Teşekkürler balım
Teşekkür ederim güzel adamÖncelikle kalbi güzel olana bakarım ben ama size cevap olarak verirsem de @MELTEM ama Kadıköylü ,@ÖZGE ,@Açelya Rolan ,@İNCİLAY birde merak ettiklerim @Eda Brunette ,@Fulya Ekici ve @Miraa
Arkadaşlar şuana kadar görüştüklerim içinde yüzü en güzel @İNCİLAY @fitduygu @Simay @Fulya Ekici . Güzellik göreceli ama kesinlikle memnun kalırsınız. Merak ettiklerim @TADIM ve @Ebru AKAY . En kısa sürede bu pembişleri de ziyaret edeceğim
![]()
Teşekkür ederim aşk bebeğimArkadaşlar şuana kadar görüştüklerim içinde yüzü en güzel @İNCİLAY @fitduygu @Simay @Fulya Ekici . Güzellik göreceli ama kesinlikle memnun kalırsınız. Merak ettiklerim @TADIM ve @Ebru AKAY . En kısa sürede bu pembişleri de ziyaret edeceğim
![]()
Açık ara serel forumda da defne aşık ederYüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
Çok teşekkürler canımmmO kadar güzel varki@Simay @ASYA ANKARA @Eda Brunette @İLBİGE @Asel ARJİN @LUDA @EVA MELEZ @Açelya IŞIK @Alev DEMİR Hepsi birer pırlanta
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!