Caggy
Normal Üye
- 4 Tem 2020
- 6
- 8
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar forumda ilk kez bir kadın ile görüştüm tecrübemi paylaşmak isterim. Sevgili Tadım hanımla oldu çünkü servislerini beğendim kendisini beğendim fiziği çok hoş bir kadın. Kendisiyle 1 saat görüşmem oldu. Evin konumu çok iyi ulaşım kolay rahat. Kapıyı açınca çok güzel bir kadınla karşılaştım aynı zamanda seksi şirin bir kadın. Biraz sohbet sonrası yatağa geçtik. Bu aşamadan sonra beden dili olarak farklı bir tadımla karşılaştım. Donuk bir şekilde öpüşen hareketsiz bir şekilde yatakta yatan kadına dönüştü ne yazık ki. Kendimi bir an şişme bebek ile birlikte olan biri gibi hissettim. Yani anlatmak istediğim şu beni beğenmediysen söyleyebilirsin birlikte olmak istemeyebilirsin sonuçta zorla değil sonra gelirim yada gelmem. Yatakta tek istekli olan ben isem tutkulu bir birliktelik oluşmuyor orda. Donuk ve vücut dili nötr olan biriyle zorla seviştim gibi hissettim. Kaldı ki tadım hanım öpüşürken dil kullanmıyor malesef zorla öpüyormuş gibi hissettim burda. Daha sonra oral yapmak istedim fakat ne yazık ki onada izin vermedi yapmıyorum dedi. Yazıyor ya yasaklarımda dedi. Yasaklarına baktım 69 yasak yazıyor. Oral yasak yazmıyor. E biz geldik vanilya sex yapmaya o zaman .Genel anlamda tekrar birlikte olmak isteyeceğim bir tecrübe değildi. Kendisi beni rahat hissettirdi acele ettirmeyen bir kadın ve bunun için teşekkür ediyorum ama yatakta sex yapmak istemeyen biriyle sex yaparken ne kadar haz alabilirsiniz ki?