Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Tadım hanımla ilk görüşmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caggy

Normal Üye
4 Tem 2020
6
8
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar forumda ilk kez bir kadın ile görüştüm tecrübemi paylaşmak isterim. Sevgili Tadım hanımla oldu çünkü servislerini beğendim kendisini beğendim fiziği çok hoş bir kadın. Kendisiyle 1 saat görüşmem oldu. Evin konumu çok iyi ulaşım kolay rahat. Kapıyı açınca çok güzel bir kadınla karşılaştım aynı zamanda seksi şirin bir kadın. Biraz sohbet sonrası yatağa geçtik. Bu aşamadan sonra beden dili olarak farklı bir tadımla karşılaştım. Donuk bir şekilde öpüşen hareketsiz bir şekilde yatakta yatan kadına dönüştü ne yazık ki. Kendimi bir an şişme bebek ile birlikte olan biri gibi hissettim. Yani anlatmak istediğim şu beni beğenmediysen söyleyebilirsin birlikte olmak istemeyebilirsin sonuçta zorla değil sonra gelirim yada gelmem. Yatakta tek istekli olan ben isem tutkulu bir birliktelik oluşmuyor orda. Donuk ve vücut dili nötr olan biriyle zorla seviştim gibi hissettim. Kaldı ki tadım hanım öpüşürken dil kullanmıyor malesef zorla öpüyormuş gibi hissettim burda. Daha sonra oral yapmak istedim fakat ne yazık ki onada izin vermedi yapmıyorum dedi. Yazıyor ya yasaklarımda dedi. Yasaklarına baktım 69 yasak yazıyor. Oral yasak yazmıyor. E biz geldik vanilya sex yapmaya o zaman .Genel anlamda tekrar birlikte olmak isteyeceğim bir tecrübe değildi. Kendisi beni rahat hissettirdi acele ettirmeyen bir kadın ve bunun için teşekkür ediyorum ama yatakta sex yapmak istemeyen biriyle sex yaparken ne kadar haz alabilirsiniz ki?

digola Çevrimdışı
22 Ara 2023
889
1,061
37
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Öncelikle mutsuz ayrıldığınız için geçmiş olsun diyelim.
Yasaklarda 69 yazınca bu kendine oral yaptırmıyor demek oluyor genelde pembişler arasında.Keşke siz bi sorsaydınız telefonda yazışırken.
Dil kullanma konusuna gelince bu deep french Kiss olarak yaptıklarım yapmadıklarım konusunda yazıyor.
Yatakta donuk olması neden kaynaklanmış olabilir o konu hakkında bir söz sahibi olamayacağım kendisiyle görüşme yapmadığım için. Kendisi bana çok yakın dikkat çekici bir pembiş olduğu için yakın zamanda ziyaret edeceğim kendisini böyle olmasına üzüldüm açıkcası

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
838
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@Caggy üstadım geçmiş olsun, açıklamaları ve yasakları daha dikkatli okumakta fayda var. Dilerim daha keyifli görüşmeleriniz olur, kalın sağlıcakla.

Caggy

Normal Üye
4 Tem 2020
6
8
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yasaklarda 69 yazınca bu kendine oral yaptırmıyor demek oluyor genelde pembişler arasında.Keşke siz bi sorsaydınız telefonda yazışırken.
Dil kullanma konusuna gelince bu deep french Kiss olarak yaptıklarım yapmadıklarım konusunda yazıyor.
Yatakta donuk olması neden kaynaklanmış olabilir o konu hakkında bir söz sahibi olamayacağım kendisiyle görüşme yapmadığım için. Kendisi bana çok yakın dikkat çekici bir pembiş olduğu için yakın zamanda ziyaret edeceğim kendisini böyle olmasına üzüldüm açıkcası
şöyle telefonda her ayrıntıyı soran insanda karşı taraf için antipatik takıntılı biri gibi bi algı oluşturuyor bunlar normal şeyler sekst

Ya şöyle telefonda her ayrıntıyı soran insanda karşı taraf için antipatik takıntılı biri gibi bi algı oluşturuyor bunlar normal şeyler sekste yani. Tuzuda olsun karabiberide olsun ketçap mayonez varmı gibi sormaktan utanıyor insan

Caggy

Normal Üye
4 Tem 2020
6
8
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Deep french kiss demek öpüşmekte dil kullanmak değildir. French kiss zaten normal öpüşmenin daha dille temas etmesini gerektiren birşeydir ki bunun deep versiyonu daha da derin bir dil teması gerektirir. Karşımda dudaklarını zorla kapatan biri vardı. Ufak dil temasları deep french kiss olmuyor burda. Demek istediğim bu.

digola Çevrimdışı
22 Ara 2023
889
1,061
37
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Deep french kiss demek öpüşmekte dil kullanmak değildir. French kiss zaten normal öpüşmenin daha dille temas etmesini gerektiren birşeydir ki bunun deep versiyonu daha da derin bir dil teması gerektirir. Karşımda dudaklarını zorla kapatan biri vardı. Ufak dil temasları deep french kiss olmuyor burda. Demek istediğim bu.
Deep dediğinizde zaten dilinizde olayın içine karışacağından dilli öpüşme oluyor. Pembişler bunu bu şekilde yazıyor.. Dudaklarını kapatması olayı enteresan kötü bir deneyim olmuş doğrusu üzüldüm sizin adınıza

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar forumda ilk kez bir kadın ile görüştüm tecrübemi paylaşmak isterim. Sevgili Tadım hanımla oldu çünkü servislerini beğendim kendisini beğendim fiziği çok hoş bir kadın. Kendisiyle 1 saat görüşmem oldu. Evin konumu çok iyi ulaşım kolay rahat. Kapıyı açınca çok güzel bir kadınla karşılaştım aynı zamanda seksi şirin bir kadın. Biraz sohbet sonrası yatağa geçtik. Bu aşamadan sonra beden dili olarak farklı bir tadımla karşılaştım. Donuk bir şekilde öpüşen hareketsiz bir şekilde yatakta yatan kadına dönüştü ne yazık ki. Kendimi bir an şişme bebek ile birlikte olan biri gibi hissettim. Yani anlatmak istediğim şu beni beğenmediysen söyleyebilirsin birlikte olmak istemeyebilirsin sonuçta zorla değil sonra gelirim yada gelmem. Yatakta tek istekli olan ben isem tutkulu bir birliktelik oluşmuyor orda. Donuk ve vücut dili nötr olan biriyle zorla seviştim gibi hissettim. Kaldı ki tadım hanım öpüşürken dil kullanmıyor malesef zorla öpüyormuş gibi hissettim burda. Daha sonra oral yapmak istedim fakat ne yazık ki onada izin vermedi yapmıyorum dedi. Yazıyor ya yasaklarımda dedi. Yasaklarına baktım 69 yasak yazıyor. Oral yasak yazmıyor. E biz geldik vanilya sex yapmaya o zaman .Genel anlamda tekrar birlikte olmak isteyeceğim bir tecrübe değildi. Kendisi beni rahat hissettirdi acele ettirmeyen bir kadın ve bunun için teşekkür ediyorum ama yatakta sex yapmak istemeyen biriyle sex yaparken ne kadar haz alabilirsiniz ki?
Geçmiş olsun.. daha önceki referanslar ile çok uyuşmayan bir durum yaşamışsınız.. Tadım hanımın iyi niyetinden şüphem yok ; başka özel bir durumu varolabilir.. Umarımda öyledir

Tekrar geçmiş olsun

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,882
2,108
iki tarafada geçmiş olsun nazar diyelim :)

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar