- 17 Mar 2024
- 433
- 654
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
1 kadeh royal salute 3000₺ güzel ticaret gerçekten , bazen küçük hesaplar mide bulandırır sizin görüşmede öyle olmuş , görünen şuki adam gayet eli açık gelmiş fazlasını bile vermiş ama siz onun size geldiği gibi gitmemişsiniz gibi (benim görüşüm)Konu tamamen şu: viski olayı Saatin farkına varmadım. Normalde gece 12'den sonra ücret 2.000 TL artıyor ama ben bunu söylemeyi unuttum. Zaten diğer arkadaşların profilinde bu durum sabit olarak yazıyor.
Kendisi "15" dedi, ben de "Tamam, 15 olsun." dedim. Hatta bana sadece 15 göndereceğini söyledi ama 20 gönderdi. Ben de "15 demiştin." dedim. O ise "Önemli değil." diye cevap verdi.
İçecek konusunda ise Chivas yerine elimde Royal Salute vardı. Dışarıdan Chivas 12 veya 18 almak yerine, elimde daha kaliteli bir viski olduğu için onu ikram etmek istedim. Kendisi de "O da çok iyi bence." dedi.
Buna rağmen yine de 5.000 TL iade etmek istedim. Ancak kendisinin hırçın ve sert tavırlarından hoşlanmadığım için devam etmek istemedim. Bu benim kişisel tercihimdi. Ben de "Bu şekilde devam etmek istemiyorum ama istersek sohbet edebiliriz." dedim.
Yaklaşık 2,5 saat kaldı. Sonrasında beni tehdit etmeye başladı ve sürekli "10 bin daha atacaksın." diye ısrar etti. Ben de bunun üzerine "Ne yaparsan yap, evimden çık." dedim. Olayın özeti budur.Bekleme vakti 5 dk dir sadece
Yani adam 1 şişe royal salute alsa gelse , size ikram etmese kendi içse bide çıkarken alıp götürse ne düşünürsünüz ?
3000₺ alıp madem öyle daha iyi bir içki verecek kadar açık ve ince düşüncedesiniz , o halde evinizde condomda bulundurun malum konumuz burası çünkü.