Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme SCAMMER CEYDA

17 Mar 2024
433
654
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu tamamen şu: viski olayı Saatin farkına varmadım. Normalde gece 12'den sonra ücret 2.000 TL artıyor ama ben bunu söylemeyi unuttum. Zaten diğer arkadaşların profilinde bu durum sabit olarak yazıyor.

Kendisi "15" dedi, ben de "Tamam, 15 olsun." dedim. Hatta bana sadece 15 göndereceğini söyledi ama 20 gönderdi. Ben de "15 demiştin." dedim. O ise "Önemli değil." diye cevap verdi.

İçecek konusunda ise Chivas yerine elimde Royal Salute vardı. Dışarıdan Chivas 12 veya 18 almak yerine, elimde daha kaliteli bir viski olduğu için onu ikram etmek istedim. Kendisi de "O da çok iyi bence." dedi.

Buna rağmen yine de 5.000 TL iade etmek istedim. Ancak kendisinin hırçın ve sert tavırlarından hoşlanmadığım için devam etmek istemedim. Bu benim kişisel tercihimdi. Ben de "Bu şekilde devam etmek istemiyorum ama istersek sohbet edebiliriz." dedim.

Yaklaşık 2,5 saat kaldı. Sonrasında beni tehdit etmeye başladı ve sürekli "10 bin daha atacaksın." diye ısrar etti. Ben de bunun üzerine "Ne yaparsan yap, evimden çık." dedim. Olayın özeti budur.Bekleme vakti 5 dk dir sadece
1 kadeh royal salute 3000₺ güzel ticaret gerçekten , bazen küçük hesaplar mide bulandırır sizin görüşmede öyle olmuş , görünen şuki adam gayet eli açık gelmiş fazlasını bile vermiş ama siz onun size geldiği gibi gitmemişsiniz gibi (benim görüşüm)

Yani adam 1 şişe royal salute alsa gelse , size ikram etmese kendi içse bide çıkarken alıp götürse ne düşünürsünüz ?

3000₺ alıp madem öyle daha iyi bir içki verecek kadar açık ve ince düşüncedesiniz , o halde evinizde condomda bulundurun malum konumuz burası çünkü.

CEYDA Çevrimdışı
19 Şub 2020
155
520
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben bu konuda böyle olacağını bildiğim için hiç yazmak istemiyorum kim ne düşünürse onu düşünsün beni tanıyan tanıyor bu da bana yeter bu kadar herkese iyi geceler herkese 3000 5000 muhabbetlerine devam etmeler
Adam bana her şeyi yapıp tehdit Edip parasını almaya çalıştı diyorum siz hala neler anlatıyorsunuz siz bilir bilirsiniz beni tanıyan tanıyor ben rahatım

man034 Çevrimdışı

man034

0
19 Ara 2009
116
142
Cinsiyetiniz nedir?
Arkadaşlar hala gidiyorsunuz 3000 5000 kondom diyorsunuz adam beni tehdit etti Daltonlar bilmem ne çetesiden olduğunu söyledi ben kendim zor kurtardım diyorum niye görüşmeye devam edeyim niye benimle birlikte olduktan sonra 10.000 TL’sini vereyim yani böyle bir şey mi var hangi salak bunu yapar konunun özeti üç kelime bu kadar anlayın

Arkadaşlar hala gidiyorsunuz 3000 5000 kondom diyorsunuz adam beni tehdit etti Daltonlar bilmem ne çetesiden olduğunu söyledi ben kendim zor kurtardım diyorum niye görüşmeye devam edeyim niye benimle birlikte olduktan sonra 10.000 TL’sini vereyim yani böyle bir şey mi var hangi salak bunu yapar konunun özeti üç kelime bu kadar anlayın artık
Tehdit kısmını bilemem ama arkadaşlar Daltonları ironi olarak yazdı ve sen de devam ettirmek istiyorsun herhalde.

Tabaddon Çevrimdışı
21 Mar 2021
135
118
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biz kimse

sizi destekleyen sadece bir kişi var oda @Tabaddon sanırım :) manipüle güzel birşey 😂

1 bardak viskinin bile lafının yapıldığı görüşmede , eli boş gelmeyen bir insan olsa onunda vermemesi lazım sanırım ben kendime aldım size değil kafasına girmek lazım müstehak gibi sanki 👍çok garip ya dünyaları ver bide 1 şişe içki parasına 1 kadeh içki verilsin valla tebrikler bravo 👏👏
Kadın düşmanı olmadığım için savunuyorumdur. Manipülasyon görmemişsin diyorum sadece...

Gerçekten konuyu acandan çok senin yorumların var ve ısrarla konuyu açan arkadaşı suçluyorsun bu hiç normal bir davranış değil; arkadaş sen bu işin içinde misin ki bu kadar net yazıyorsun. Herkes sunulan verilere göre yorum yapıyor, konuyu açan arkadaş en azından yazışmaları atmış ama öte taraftan muhatap olan hanımefendi sadece iddia ediyor , ortada buna dair hiçbir bir şey yok o yüzden kimse o konuda ne yaşandığını bilemez ama en azından şu yazışmalardan kesin önceden anlaşttığın tarifeye uyumuyorsun, kondom olması gerekirken böyle bir mazeret uyduruyorsun, içki sipariş edeceğim diye dolaptan dolduruyorsun daha ne olsun. Ayrıca @CEYDA nin da sanki insanlar taraf tutmak zorundaymış gibi yazması ayrı bir saçmalık çünkü yazdıklarında bir tutarlılık yok.
Konuyu açan uzatmak istemiyor, bunun sonucunda da daha fazla baskılanıyor. Okuduğumu anlayabilecek zekadayım. Sırf mesaj paylaştı diye at gözlüğü takarak bakmıyorum olaya, empati yapmayı tercih ediyorum. Evin içerisinde değiliz sonuçta yaşananları bilemeyiz, anlatılana göre yorum yapabiliriz. İki tarafı da eleştirdiğim noktalar var. Ancak genel anlamda değerlendirince konuyu açan haklı olabilecekken, görüşmeye devam etmeyip konuyu açmış olsa tavrım farklı olurdu. Onu savunurdum, ancak konu farklı noktalara evrilmiş. Haklılık ortadan kalkmış, öylece üstünkörü bakıp herkesin yaptığı gibi değerlendirmek yanlış olur.

Tabaddon Çevrimdışı
21 Mar 2021
135
118
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tehdit kısmını bilemem ama arkadaşlar Daltonları ironi olarak yazdı ve sen de devam ettirmek istiyorsun herhalde.
Baştan sona okumadığın o kadar açık ki, sonra beni eleştirmeye kalkıyorsun. Daha olaydan haberin yok kalkmış ironi diye yazdı devam ettiriyorsun yazabiliyorsun...

man034 Çevrimdışı

man034

0
19 Ara 2009
116
142
Cinsiyetiniz nedir?
Baştan sona okumadığın o kadar açık ki, sonra beni eleştirmeye kalkıyorsun. Daha olaydan haberin yok kalkmış ironi diye yazdı devam ettiriyorsun yazabiliyorsun...
Arkadaş daha fazla uzatma bence, gerek de yok, yazılanlar ortada ve sen ısrarla referansı açan kişiye vuruyorsun; empati diyorsun ama pek de empati yaptığını düşünmüyorum.

Barbie Nil Çevrimiçi
22 Eki 2016
3,396
7,957
Nil hanım siz neden bu olumsuz referansı üstlendiniz. Birde denk gelmeyelim derken ne kast ettiniz biraz tehdit gibi geldi bana açarmısınız bu lafı bira daha ne ima ettiniz
Beyefendicigim her şeyi tehdit ve olumsuz olarak algılamaya birinci sıradayız zaten hiç bir eleştirisi yapamayacağız olumsuz referansı üstlendiği felan yok ŞAHSEN AÇIK AÇIK ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM BENİ 15 DAKİKA BEKLEMEYECEK BİRİ İKRAM SORAN BİRİ BENİM İÇİN BAŞTAN AŞIRI OLUMSUZ VE NEGATİFİR DENK GELMEYELİM DEN TEHDİT ALGILAMANIZ AŞIRI TRAJİ KOMİK BİR DURUM BU ŞEKİLDE DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BÖYLE BİRİYLE GÖRÜŞÜRÜP ÇOK KIYMETLİ OLAN ZAMANIMI HİÇ ETMEK İSTEMEM YANİ VERMEK İSTESİGİM MESAJ YANLIŞLIKLA BİLE BANA YAZMAYIN DEMEK İSTEMEDİKTİ.... UMARIM ANLAMIŞSINIZDIR. ARALARINDA Kİ PARASAL OLAY BENİ ALAKADAR ETMEZ İSTEYEN İSTEDİGİNİ YAŞASIN MADEM BU KADAR BEKLEYEMECEK KADAR TAHAMMÜLSÜZDÜ EXTRA PARALAR ALINDI ÜCRETİ VERMEDEN ÇIKMA HAKKINA SAHİP HERKES BU NEDENDEN DOLAYI BAŞTAKİ İLETİŞİ GÖRÜŞMENİN NASIL GİDİŞATINI BELLİ EDER , AYRICA BENİ TANIMADAN HAKKIMDA TEHDİT ETTİNİZ GİBİ ALGIYA KAPILMANIZ BENİ ÇOK ÜZDÜ BURASI ERKEK VE KADIN İÇİN DE ER MEYDANI YERİ DEĞİL , BİZLER ELEŞTİRİ YAPABİLİR , FİKİRLERİMİZİ AÇIKÇA SUNABİLİR , HAKARET ETMEDEN TARTIŞMAYI ÖĞRENEMEYEN BİR TOPLUMUZ NE YAZIKKİ. BENDE BEYEFENDİYE VERDİGİ CEVABA İSTANEDEN KENDİSİ KAPSİTEMİN DAR OLDUGUNU SÖYLEMİŞ BEN DE AYNEN DEDİM :) SAYGI DUYDUM... NETİCEDE SİZLER BENİ BU KONUNUN İÇİNE DAHİL ETMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ, BEN KİMSEYİ SAVUNMUYORUM KİMSENİN AVUKATI DA DEĞİLİM SADECE 2 KONUDA TAKILIP BEYAN ETTİM GÖRÜŞÜMÜ SONUÇTA SAYGI ÇERÇEVESİNDE ELEŞTİRİ YAPMAYA AÇIGIZ daha fazla konunun içerisine beni dahil etmeyin rica ederm

26 Şub 2019
108
214
Cinsiyetiniz nedir?
Evde yaşananları anlatılan haricinde bilmemiz mümkün değil. Düşünürken de erkek olarak düşünüldüğünden empati yapılmıyor. İki kişiyi de insan olarak değerlendirip, sonra kurduğu cümlelere kişi bazlı odaklanırım. Onu eleştirdiğim tek nokta anlaşılan ücretten fazla istemedi, kesinlikle kabul edilmez. Çıkar gidersin böyle konuşmadık diye, çünkü huzursuzluk başladığı an görüşme verimli geçmez sürdürmenin anlamı olmaz. Bunları görmeden üstüne de alkol olayı yaşanmışken hala daha devam etme çabası gereksiz. Kabul ediyorsan lafını yapamazsın sonrasında lafını yapamazsın. Erken evden çıkma olayı 10k saçma istek, zira görüşme ücretleri açık. Ha burada Ceyda uzatmamak için 10k verip gönderebilirdi, gereksiz risk almış ama ne yaşadığını ne durumda olduğunu bilmiyoruz.
Beyefendicigim her şeyi tehdit ve olumsuz olarak algılamaya birinci sıradayız zaten hiç bir eleştirisi yapamayacağız olumsuz referansı üstlendiği felan yok ŞAHSEN AÇIK AÇIK ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM BENİ 15 DAKİKA BEKLEMEYECEK BİRİ İKRAM SORAN BİRİ BENİM İÇİN BAŞTAN AŞIRI OLUMSUZ VE NEGATİFİR DENK GELMEYELİM DEN TEHDİT ALGILAMANIZ AŞIRI TRAJİ KOMİK BİR DURUM BU ŞEKİLDE DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BÖYLE BİRİYLE GÖRÜŞÜRÜP ÇOK KIYMETLİ OLAN ZAMANIMI HİÇ ETMEK İSTEMEM YANİ VERMEK İSTESİGİM MESAJ YANLIŞLIKLA BİLE BANA YAZMAYIN DEMEK İSTEMEDİKTİ.... UMARIM ANLAMIŞSINIZDIR. ARALARINDA Kİ PARASAL OLAY BENİ ALAKADAR ETMEZ İSTEYEN İSTEDİGİNİ YAŞASIN MADEM BU KADAR BEKLEYEMECEK KADAR TAHAMMÜLSÜZDÜ EXTRA PARALAR ALINDI ÜCRETİ VERMEDEN ÇIKMA HAKKINA SAHİP HERKES BU NEDENDEN DOLAYI BAŞTAKİ İLETİŞİ GÖRÜŞMENİN NASIL GİDİŞATINI BELLİ EDER , AYRICA BENİ TANIMADAN HAKKIMDA TEHDİT ETTİNİZ GİBİ ALGIYA KAPILMANIZ BENİ ÇOK ÜZDÜ BURASI ERKEK VE KADIN İÇİN DE ER MEYDANI YERİ DEĞİL , BİZLER ELEŞTİRİ YAPABİLİR , FİKİRLERİMİZİ AÇIKÇA SUNABİLİR , HAKARET ETMEDEN TARTIŞMAYI ÖĞRENEMEYEN BİR TOPLUMUZ NE YAZIKKİ. BENDE BEYEFENDİYE VERDİGİ CEVABA İSTANEDEN KENDİSİ KAPSİTEMİN DAR OLDUGUNU SÖYLEMİŞ BEN DE AYNEN DEDİM :) SAYGI DUYDUM... NETİCEDE SİZLER BENİ BU KONUNUN İÇİNE DAHİL ETMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ, BEN KİMSEYİ SAVUNMUYORUM KİMSENİN AVUKATI DA DEĞİLİM SADECE 2 KONUDA TAKILIP BEYAN ETTİM GÖRÜŞÜMÜ SONUÇTA SAYGI ÇERÇEVESİNDE ELEŞTİRİ YAPMAYA AÇIGIZ daha fazla konunun içerisine beni dahil etmeyin rica ederm
Konuya siz kendiniz atladınız.

Barbie Nil Çevrimiçi
22 Eki 2016
3,396
7,957

Konuya siz kendiniz atladınız.
Tamam fikrimizi de beyan etmeyelim artık o zaman :)

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,450
1,472
Cinsiyetiniz nedir?
Yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum pembişlere herkese mavişlere iyiki varsiniz🥰🥰💐💐💐
Bu tür konularda mevzu yandaş bulmak değil ki yaşanan olayı doğru anlatmak. Bizler ne kadar kendimizce yazilanlara göre vazife olmadığı halde yorumlasak da yaşananlar ikiniz arasında oldu ve bitti.

Fxaslan Çevrimdışı
8 Ocak 2023
52
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dün gece arkadaşımızla randevulaştık ve teyitleştik . Saat 1 de 3 saatlik görüşme için 15k üzerinde okeyleştik . Saat 1 de adresine geldiğimde 5 dakika kadar beklemem gerektiğini söyledi ve bende bekleyişe geçtim. Bu arada zaman ilerledikçe arabamı park ettiğim kaldırımın önünde acaba gitsemmi diye düşünmüyor değilim . Sonuçta 3 saat önceden randevulaşmışız ve teyitleşmemize rağmen kapının önünde ilave 15 dakika bekletmesi başıma inanılmaz hadiselerin geleceğinin özetiydi . 15 dakika bekledikten sonra nihayet bayanın dairesine giriş yaptım ve tanıştık . Kendisine ikramın olup olmadığını sorduğumda soft içecek olduğunu alkol istersek ‘dışarıdan’ sipariş verip içebilceğimizi söyledi. Bu sırada soft içecek çıkartırken dolabında alkol olduğu gözüme çarptı ve ses çıkartmadım . Herneyse dedim dışarıdan verelim sipariş belki yanlış görmüşümdür diye içimden düşündüm . Ödeme yapıcağım zaman 15k için sözleştiğimiz bu arkadaş küçük aklıyla bana sen gece 1 den sonra geldin o yüzden 2 k fazladan istiyorum gibi kurnaz olduğunu düşünüp benden böyle bir talepte bulundu buna ilaveten sipariş 35cl viski için + 3k ücret talep etti. Kendisine bu üslubun doğru olmadığını zaten yazdığım saatin zamanı belli olduğunu bunu o zaman yazması gerektiğini söyledim kendisine . Ben kendisine istediği ücreti (20k) yinede yolladım . ( Aslında hata bende olmalıki bu terbiyesizliği yaptığı anda ordan kalkmam gerekliydi )
Bu durumdan sonra bir anda sipariş vereceği içki dolaptan çıkıverdi 😂 Başladık muhabbete gerçi muhabbet ederken bi andanda telefonuyla ilgileniyordu arkadaş . Aradan belli bir süre geçtikten sonra kondom olmadığını sipariş verdiğini söyledi bende tamam dedim . Kısa bir süre sonra 1 kondom kalmış onu kullanalım diğerleri gelene kadara geçti . Seans gerçekleşti ve üstüne yarın saat geçmeden kondom geldi, fakat bayan benim sert olduğumu sert sevmediğini başka seans yapmayacağından bahsetti. Kendisine seans yapmak istemiyorsanız ödemeyi iade edin diye talepte bulundum . Ne kadar atıcağım sorusan yarısını istiyorum dedim doğal olarak yanında 1.5 saat bile kalmamışım . Ben bu talepte bulununca yok ben 5 bin verim niye yarısını verim gibi saçma sapan tavırlara büründü . Bende kabul etmediğimi söyledim ve bana evden çıkmam gerektiğini seans yapmıyacağımızı evine gideceğinden bahsetti . Bende terbiyesizlik yapmadan daireden ayrıldım .
Ben bu forumda sinemelez ve melissa adlı arkadaşla defalarca görüştüm hiç bir zaman böyle şeyler yaşamadım .
Ekteki resimlerden anlattıklarımın ne kadar doğruluk payı olduğunu göreceksiniz . Bu arkadaş yapmış olduğu bu tutumla ödülmü alacak cezamı ? @Joker

[url=https://hizliresim.com/gdnu7lm][/URL]

[url=https://hizliresim.com/15nu0wo][/URL]

Cok gecmiş olsun hocam cok iyi anlıyorum seni

puppet

Normal Üye
12 Eki 2020
2
0
48
gecenin 1'inde nereden bandrollü tekel getirtecektiniz yahu? nöbetçi tekelin telefonunu salar mısınız?

Bygece

0
Normal Üye
26 Nis 2019
34
44
Cinsiyetiniz nedir?
Dün gece arkadaşımızla randevulaştık ve teyitleştik . Saat 1 de 3 saatlik görüşme için 15k üzerinde okeyleştik . Saat 1 de adresine geldiğimde 5 dakika kadar beklemem gerektiğini söyledi ve bende bekleyişe geçtim. Bu arada zaman ilerledikçe arabamı park ettiğim kaldırımın önünde acaba gitsemmi diye düşünmüyor değilim . Sonuçta 3 saat önceden randevulaşmışız ve teyitleşmemize rağmen kapının önünde ilave 15 dakika bekletmesi başıma inanılmaz hadiselerin geleceğinin özetiydi . 15 dakika bekledikten sonra nihayet bayanın dairesine giriş yaptım ve tanıştık . Kendisine ikramın olup olmadığını sorduğumda soft içecek olduğunu alkol istersek ‘dışarıdan’ sipariş verip içebilceğimizi söyledi. Bu sırada soft içecek çıkartırken dolabında alkol olduğu gözüme çarptı ve ses çıkartmadım . Herneyse dedim dışarıdan verelim sipariş belki yanlış görmüşümdür diye içimden düşündüm . Ödeme yapıcağım zaman 15k için sözleştiğimiz bu arkadaş küçük aklıyla bana sen gece 1 den sonra geldin o yüzden 2 k fazladan istiyorum gibi kurnaz olduğunu düşünüp benden böyle bir talepte bulundu buna ilaveten sipariş 35cl viski için + 3k ücret talep etti. Kendisine bu üslubun doğru olmadığını zaten yazdığım saatin zamanı belli olduğunu bunu o zaman yazması gerektiğini söyledim kendisine . Ben kendisine istediği ücreti (20k) yinede yolladım . ( Aslında hata bende olmalıki bu terbiyesizliği yaptığı anda ordan kalkmam gerekliydi )
Bu durumdan sonra bir anda sipariş vereceği içki dolaptan çıkıverdi 😂 Başladık muhabbete gerçi muhabbet ederken bi andanda telefonuyla ilgileniyordu arkadaş . Aradan belli bir süre geçtikten sonra kondom olmadığını sipariş verdiğini söyledi bende tamam dedim . Kısa bir süre sonra 1 kondom kalmış onu kullanalım diğerleri gelene kadara geçti . Seans gerçekleşti ve üstüne yarın saat geçmeden kondom geldi, fakat bayan benim sert olduğumu sert sevmediğini başka seans yapmayacağından bahsetti. Kendisine seans yapmak istemiyorsanız ödemeyi iade edin diye talepte bulundum . Ne kadar atıcağım sorusan yarısını istiyorum dedim doğal olarak yanında 1.5 saat bile kalmamışım . Ben bu talepte bulununca yok ben 5 bin verim niye yarısını verim gibi saçma sapan tavırlara büründü . Bende kabul etmediğimi söyledim ve bana evden çıkmam gerektiğini seans yapmıyacağımızı evine gideceğinden bahsetti . Bende terbiyesizlik yapmadan daireden ayrıldım .
Ben bu forumda sinemelez ve melissa adlı arkadaşla defalarca görüştüm hiç bir zaman böyle şeyler yaşamadım .
Ekteki resimlerden anlattıklarımın ne kadar doğruluk payı olduğunu göreceksiniz . Bu arkadaş yapmış olduğu bu tutumla ödülmü alacak cezamı ? @Joker

[url=https://hizliresim.com/gdnu7lm][/URL]

[url=https://hizliresim.com/15nu0wo][/URL]

Geçmiş olsun, 20 K ödeme yapılacak ve böyle bir muamele... Tabiki kabul edilemez

28 Ağu 2013
110
168
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle geçmiş olsun Bir memnuniyetsizlik olmuş sadece ben bu ikram konusu ile alakalı bir şey demek istiyorum yıllar önce otelde bir görüşme yapıldığında beyefendi bütçesi kısıtlı olduğuna herhalde mini barı kullanmasını istememiş hanımefendi de 3 saatlik görüşmede 2 adet suyla mı kalacağım demiş ve tartıştıktan sonra 1 saat sonra görüşmenin sonlandığına dair olumsuz bir referans açılmıştı. Benim görüştüm hiç kimseyle başıma gelmedi ama ister istemez bir çay kahve kuruyemiş beklersin uzun görüşmeler için görüşmenin amacı Tabii ki yeme içme değil ama 3 saatlik bir görüşmede kimle görüştüysem alkol dışında ikram oldu. Alkol İçiyorsak Eğer görüşmeden önce zaten karşılıklı karar verir ne içileceğine dair kendim götürürüm

Dalgic34 Çevrimdışı
21 Ara 2021
84
151
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok şey yazılmış malum ben genel bir şey soyleyecegim bir kadının kendini ifade etmesinden cevap vermesinden nasıl birisi olduğu aşağı yukarı anlaşılır bu tabii ki erkek için de geçerli malum forumda çok güzel insanlar var fizik olarak değil karakter olarak karakteri düzgünse bir insanın zaten sana yatak odasında cenneti yaşatır görüşme yapmadan önce analizini iyi yapmanı tavsiye ederim sadece fotoğraflara aldanma mesela kendisini tanımam Yorumlarda bir hanımefendi kendisine tehdit imasıyla Yaklaşan bir beyefendiye ne kadar yalın ve naifce cevap vermiş diğer tarafta da mağdur olan beyefendinin karşısındaki hanımefendi beni bilen biliyor bu kadar takdiri size bırakıyorum ben bekar biriyim o yüzden Forum‘da çok görüşme yapmıyorum yelpaze çok geniş fakat Forum‘da görüşme yapan arkadaşlar için burası onlar için bir fırsat çünkü hanımefendiler yapmış olduğu paylaşımlar yorumlarla kendilerine iyi kötü belli ediyor o yüzden olumsuz geçen görüşmenin üstüne sünger çekmek gerekiyor maalesef tabii ki yöneticinin yapacağı bir şey varsa yapılır diye düşünüyorum ama bunun için de Ispatlı delilli olması lazım herkese iyi formlar dilerim

Develi Çevrimdışı
7 Nis 2021
66
77
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Artık profilden önce, olumsuz varmı buna bakmamız lazım..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar