Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özür konusu…

LADY IRMAK Çevrimdışı
28 Haz 2022
314
2,341
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba beyler yaklaşık 2 saat önce bir beyefendi ile konuştum saat 21/30 da görüşme sağladık. Fakat beyefendi gelmesine 10 dakika kala sesli konuştuk güvenliğe ne diyim Lady ırmak mı diyeyim diyince ben biraz gerildim . Sonuçta özel evimde görüşme alıyorum güvenlik bu ismi bilmiyor ve öncesindeki görüşmemde çok gerildiğim için beyfendiye biraz galiba sert çıktım ve ses tonumu yükselttim. Aslında beyefendi kendince haklı olabilir gittiği zaman da güvenlik genelde kime geldiniz diye soruyor ben orayı kaçırdığım için biraz da fazla gergin olduğum için beyfendiye yüksek sesle konuştum o da beni engelledi gelmekten vazgeçti 😂 ilk defa iletişim kurup da gelmekten vazgeçen bir beyefendiye denk geldim beni tanıyan tanır iletişimin kuvvetli kendisinden özür dilerim diğer gerginliğimi kendisine yansıttığım için herkese hayırlı ramazanlar 🤭

Khabib Çevrimdışı
25 Eki 2025
332
202
68
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba beyler yaklaşık 2 saat önce bir beyefendi ile konuştum saat 21/30 da görüşme sağladık. Fakat beyefendi gelmesine 10 dakika kala sesli konuştuk güvenliğe ne diyim Lady ırmak mı diyeyim diyince ben biraz gerildim . Sonuçta özel evimde görüşme alıyorum güvenlik bu ismi bilmiyor ve öncesindeki görüşmemde çok gerildiğim için beyfendiye biraz galiba sert çıktım ve ses tonumu yükselttim. Aslında beyefendi kendince haklı olabilir gittiği zaman da güvenlik genelde kime geldiniz diye soruyor ben orayı kaçırdığım için biraz da fazla gergin olduğum için beyfendiye yüksek sesle konuştum o da beni engelledi gelmekten vazgeçti 😂 ilk defa iletişim kurup da gelmekten vazgeçen bir beyefendiye denk geldim beni tanıyan tanır iletişimin kuvvetli kendisinden özür dilerim diğer gerginliğimi kendisine yansıttığım için herkese hayırlı ramazanlar 🤭
Ne kaçırdığını bir bilse koşa koşa gelirdi

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,448
1,471
Cinsiyetiniz nedir?
Güvenlikli site, rezidans vs girerken ben de çok geriliyorum fakat arkadaş öncesindeki sohbet neşeli geçtiyse ve şaka amaçlı buradaki nickini söyleyeyim mi dediyse bir nebze hoş karşılanabilir ama ciddi ciddi bunu söylediyse hoş bir durum değil. Bu durumlarda sizleri zor duruma sokacağını tahmin edebilmeli artık insanlar.

attendant

Normal Üye
14 Ağu 2025
16
6
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Neyinden özür diliyon anlamadım. Birazdan halvete gireceğim deseymiş tam olurmuş

LADY IRMAK Çevrimdışı
28 Haz 2022
314
2,341
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Güvenlikli site, rezidans vs girerken ben de çok geriliyorum fakat arkadaş öncesindeki sohbet neşeli geçtiyse ve şaka amaçlı buradaki nickini söyleyeyim mi dediyse bir nebze hoş karşılanabilir ama ciddi ciddi bunu söylediyse hoş bir durum değil. Bu durumlarda sizleri zor duruma sokacağını tahmin edebilmeli artık insanlar.
Evet ben sakın asla demesem ırmak hanıma geldim dese daire belli ırmak kim diyecek güvenlik. Sonra huzurum mu bozulsun. Lütfen beyler dikkat herkese söylüyorum buradan. Gideceğiniz hanımların giriş kurallarına uyarak girin evlerine: herkesin hassas olduğu bir konu var :

Kerim İskender Çevrimiçi
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizin için üzüldüm.. geçmiş olsun💐

İster kadın ister erkek tarafı olsun; Mahremiyet en önemli ve dikkat edilmesi gereken konu.. benim şahsen en dikkat ettiğim konudur.. Saygı da aynı derecede önemli

Beyefendinin istemsiz yaptığını tahmin etmekle birlikte; yine de tepkiniz de haksız sayılmazsınız

Bununla geçmiş olsun; umarım sonrasında yeniden uzlaşırsınız @LADY IRMAK

Painkiller84 Çevrimdışı
14 Ocak 2025
494
969
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kötü olmuş ilk defa böyle konu gördüm..residance görüşmesine giderken pembiş der xxx numaraya geldim deyin diye...isim söylemeyiz asla..

LADY IRMAK Çevrimdışı
28 Haz 2022
314
2,341
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sizin için üzüldüm.. geçmiş olsun💐

İster kadın ister erkek tarafı olsun; Mahremiyet en önemli ve dikkat edilmesi gereken konu.. benim şahsen en dikkat ettiğim konudur.. Saygı da aynı derecede önemli

Beyefendinin istemsiz yaptığını tahmin etmekle birlikte; yine de tepkiniz de haksız sayılmazsınız

Bununla geçmiş olsun; umarım sonrasında yeniden uzlaşırsınız @LADY IRMAK
Teşekkür ederim sadece sizden fikir almak için konu paylaştım herhangi bir tartışma konusu yaratacak olan insanlar sakın yorum yazmasınlar 🙏

WhollyEgg Çevrimdışı
4 Ocak 2026
70
114
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok detaylı bilgilerde boğduğumdan beni de engellemiştiniz. :) Ama bu inceliğinize gölge düşürmez, çok mantıklı bir konuda aslında yükselmişsiniz 🙏

12 Nis 2024
119
132
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Demek bu gozler kendisini haksiz gorup ozur dileyen ve yetinmeyip bir de konu acan hanimlar da gorecekti. Cok sasirdim ve mutlu oldum. Olgunlugunuz icin tesekkur ediyorum ve herkese ornek olmasini dilerim

LADY IRMAK Çevrimdışı
28 Haz 2022
314
2,341
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok detaylı bilgilerde boğduğumdan beni de engellemiştiniz. :) Ama bu inceliğinize gölge düşürmez, çok mantıklı bir konuda aslında yükselmişsiniz 🙏
Yapmayacağım bir teklifte bulunduysanız. Yada yazıp yazıp net olmayıp gelmediyseniz evet engellemişimdir: herkes istediğini yapmakta özgürdür

WhollyEgg Çevrimdışı
4 Ocak 2026
70
114
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yapmayacağım bir teklifte bulunduysanız. Yada yazıp yazıp net olmayıp gelmediyseniz evet engellemişimdir: herkes istediğini yapmakta özgürdür
Yok sadece yazışacak mıyız demiştiniz ki sanırım çok soru sordum zaten net olduğum mesaj da iletilemedi 🥲 Şansı tekrar elde edince muhakkak görüşmek isterim tabi ki 😅

LADY IRMAK Çevrimdışı
28 Haz 2022
314
2,341
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yok sadece yazışacak mıyız demiştiniz ki sanırım çok soru sordum zaten net olduğum mesaj da iletilemedi 🥲 Şansı tekrar elde edince muhakkak görüşmek isterim tabi ki 😅
Evet demekki sürekli yasmış durmuşsunuz yada soru sorup durmuşsunuz. Net olan beyler şu satte sizinle …. Saatlik görüşme istiyorum diyor. Ve konu kapanıyor. Sonuçta buraya bir ton tanıtım yazısı yazıyoruz. Bunları okumadan yazıp sorarsanız yengi birinize cevap vereceğiz: acaba 🤔 dm den bana numaranızı yasın engeli kaldırayım lütfen. 🤭

digola Çevrimdışı
22 Ara 2023
889
1,061
37
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Vallahi ne yorum yapayım şaşırdım. Yani beyefendi Lady ırmağa geldim demesine mi güleyim😅 sizin azarlamanızda haklısınız mı diyim. Kötü olmuş beyefendi için oralara kadar gelmiş dönmüş ne diyim garip bir durum olmuş.
Saygılar herkese

LADY IRMAK Çevrimdışı
28 Haz 2022
314
2,341
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Vallahi ne yorum yapayım şaşırdım. Yani beyefendi Lady ırmağa geldim demesine mi güleyim😅 sizin azarlamanızda haklısınız mı diyim. Kötü olmuş beyefendi için oralara kadar gelmiş dönmüş ne diyim garip bir durum olmuş.
Saygılar herkese
Gelip dönmedi. 10 dakıka kala yazdı gelmekten vazgeçti 😂

Kerem44

Normal Üye
17 Ara 2024
33
41
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sen cana yakın birisin . sanırım beyefendi yanlış anlamıs

Sphenoidalex Çevrimdışı
31 Mar 2017
131
143
Merhabalar Irmak hanım, geçmiş olsun öncelikle. Herzmaan aynı modda olamayabiliriz bazen yükseleiliriz çok normal robot değiliz ama özür dilemeniz kendinizi eleştirmeniz gerçekten hoşuma gitti.

Ama anlamadığım nokta siz beyfendiyle gün ve saat de okeyleşdikten sonra ya o an yada görüşme öncesi beyfendiye konum atmanız, araba ile gelirse nereye park edebileceğini belirtmeniz ve girişte resepsiyonda kimlik isteniyor mu bilgisini vermeniz ve daire bilmem ne şu hanım demeniz gerekiyor diye belirtmeniz gerekmiyor mu bununla ilgili hazır kopyala yapışır bir msjınız yok mu? Beyfendi bunu beklemiş ve ne diyim demek istemiş yoksa sizi zor duruma düşürmek gibi bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir hazır msjınız olursa böyle bir soruyla karşılaşmazsınız hiçbir zaman.

Dediğim gibi sizinle görüşmek isteyen biri olarak özeleştiri yapmanızı takdir ettim.

WhollyEgg Çevrimdışı
4 Ocak 2026
70
114
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet demekki sürekli yasmış durmuşsunuz yada soru sorup durmuşsunuz. Net olan beyler şu satte sizinle …. Saatlik görüşme istiyorum diyor. Ve konu kapanıyor. Sonuçta buraya bir ton tanıtım yazısı yazıyoruz. Bunları okumadan yazıp sorarsanız yengi birinize cevap vereceğiz: acaba 🤔 dm den bana numaranızı yasın engeli kaldırayım lütfen. 🤭
X den yazdım, görüşmek üzere🙋‍♂️

Bygece

0
Normal Üye
26 Nis 2019
34
44
Cinsiyetiniz nedir?
Agresif bir cikis yaptıysanız, mavişinde modu düşmüştür. Keyifli olarak düşündü görüşme, ziyaret gerceklesse idi mekanik görüşmeye dönecekti. Beyefendi bunu hissetmiş ve gri alanda bulunmak istememiş, ben böyle yorumladım.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hanımefendinin samimi bir şekilde özür dilemesini kıymetli buluyorum, bunu baştan söylemek isterim.
Ancak şunu da nazikçe belirtmek gerekir ki beyefendinin sorduğu soru aslında oldukça doğal. Kapıda “kime geldiniz?” denildiğinde ne söyleyeceğini sorması gayet makul bir durum. Hatta bu bilginin, görüşme öncesinde ev sahibi tarafından net şekilde iletilmesi daha sağlıklı olurdu. “Şu daireye geldim demeniz yeterli” gibi kısa bir yönlendirme çoğu gerginliği en baştan önleyebilirdi.
Şunu da unutmamak lazım; sadece sizler değil, bizler de en az sizin kadar geriliyoruz. Kimse kimseyi zor durumda bırakmak istemez. Ama o anki stresle ses yükselmesi elbette hoş olmamış. Karşı tarafın gelmeye 10 dakika kala vazgeçmesi de biraz bu iletişim kazasından kaynaklanmış gibi duruyor.
Ayrıca şunu da belirtmek isterim; forum öncesinde de sizinle defalarca iletişimim oldu, böyle bir tavrınızı hiç hatırlamıyorum. Bu yüzden yaşanan durumun tamamen anlık bir stres ve iletişim kopukluğundan kaynaklandığını düşünüyorum.
Bazen beklemediğimiz bir soru geldiğinde “Ben bunu nasıl düşünemedim?” diye kendimize kızmak yerine o anki stresle karşı tarafa yüklenebiliyoruz. Bu insani bir refleks ama iletişimde kırılmaya sebep olabiliyor.

Bununla birlikte, üslup hatanızı fark edip açıkça özür dilemeniz gerçekten takdir edilecek bir davranış. Herkes bunu yapamaz.
Sizi bu tavrınızdan dolayı tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻İki taraf için de geçmiş olsun. Umarım bundan sonrası daha net ve sakin iletişimle ilerler.
Herkese hayırlı Ramazanlar.
Keyifli forumlar
Saygı ve sevgi ile ..

Muhendis2233 Çevrimdışı
18 Kas 2025
68
63
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun iki tarafa da...
Olgun davranışını için sizi ayrıca tebrik ediyorum @LADY IRMAK .
Samsuna tekrar gelecek misiniz?
Geçen sefer boş zamanlarımız uyumamıştı. Bu sefer belki...

Lorem ipsum Çevrimdışı
12 Şub 2022
264
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Giriş kapısındaki sohbet

-Buyrun, kime gelmiştiniz?
-Lady Irmak hazretlerini görmek için geldim.
-Kim diyelim
-Bağcılar Dükü Sebastian Lochbrandenburgh ama siz sebo diyin o anlar

Borazanlar öter, şatonun kapısı ağır ağır açılır ve atlı muhafızlar eşliğinde huzura revan olunur.

:ROFLMAO:

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,078
2,193
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben sana geldiğimde eski evinde en ufak detaya kadar söylemiştin.Giriş için.Herhangi sorun olmamıştı.Genelde detay veriliyor şöyle gir,isim isterse şöyle de veya isim sorulmuyor geç gibi.Karşılıklı iletişim hatası olmuş.Bende yaşadım Avrupa yakasında bayan da forumda bir siteye 3.kez geliyordum.2 güvenlik aşaması var 1.de daire söyleyip resepsiyona yönlendiriyor 2.de kimlik istiyordu kayıt için.Neyse 3.gidişimde kılın biri ilk girişte dedi kime geldin şu numara blok daire.Geldiğinin adını soyadını söyle vs bilmiyormusun?kendi bana söyledi bayanın adını soyadını geç dedi.Resepsiyona dedim sonra bu güvenlik ne iş?dedi içeride sorun oldu güvenlik bu şekilde artık bilgi istiyor..Yani bunlar da var Irmak o yüzden detay iyi verilmeli.

kivancb Çevrimdışı
23 Haz 2018
70
55
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar Irmak hanım, geçmiş olsun öncelikle. Herzmaan aynı modda olamayabiliriz bazen yükseleiliriz çok normal robot değiliz ama özür dilemeniz kendinizi eleştirmeniz gerçekten hoşuma gitti.

Ama anlamadığım nokta siz beyfendiyle gün ve saat de okeyleşdikten sonra ya o an yada görüşme öncesi beyfendiye konum atmanız, araba ile gelirse nereye park edebileceğini belirtmeniz ve girişte resepsiyonda kimlik isteniyor mu bilgisini vermeniz ve daire bilmem ne şu hanım demeniz gerekiyor diye belirtmeniz gerekmiyor mu bununla ilgili hazır kopyala yapışır bir msjınız yok mu? Beyfendi bunu beklemiş ve ne diyim demek istemiş yoksa sizi zor duruma düşürmek gibi bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir hazır msjınız olursa böyle bir soruyla karşılaşmazsınız hiçbir zaman.

Dediğim gibi sizinle görüşmek isteyen biri olarak özeleştiri yapmanızı takdir ettim.
kesinlikle bende böyle düşünüyorum. Bu konunun açılma sebebi beyefendiden gelebilecek olumsuz yorumdan önce açıklama yapmak gibi duruyor. İsim olarak ne diyeyim diye soran beyefendiyi haksız göstermemek gerek, haklıdır.. neticede güvenliğin önünde belli ki stres olmuştur boş yere..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar