Merhaba beyler yaklaşık 2 saat önce bir beyefendi ile konuştum saat 21/30 da görüşme sağladık. Fakat beyefendi gelmesine 10 dakika kala sesli konuştuk güvenliğe ne diyim Lady ırmak mı diyeyim diyince ben biraz gerildim . Sonuçta özel evimde görüşme alıyorum güvenlik bu ismi bilmiyor ve öncesindeki görüşmemde çok gerildiğim için beyfendiye biraz galiba sert çıktım ve ses tonumu yükselttim. Aslında beyefendi kendince haklı olabilir gittiği zaman da güvenlik genelde kime geldiniz diye soruyor ben orayı kaçırdığım için biraz da fazla gergin olduğum için beyfendiye yüksek sesle konuştum o da beni engelledi gelmekten vazgeçti

ilk defa iletişim kurup da gelmekten vazgeçen bir beyefendiye denk geldim beni tanıyan tanır iletişimin kuvvetli kendisinden özür dilerim diğer gerginliğimi kendisine yansıttığım için herkese hayırlı ramazanlar
Hanımefendinin samimi bir şekilde özür dilemesini kıymetli buluyorum, bunu baştan söylemek isterim.
Ancak şunu da nazikçe belirtmek gerekir ki beyefendinin sorduğu soru aslında oldukça doğal. Kapıda “kime geldiniz?” denildiğinde ne söyleyeceğini sorması gayet makul bir durum. Hatta bu bilginin, görüşme öncesinde ev sahibi tarafından net şekilde iletilmesi daha sağlıklı olurdu. “Şu daireye geldim demeniz yeterli” gibi kısa bir yönlendirme çoğu gerginliği en baştan önleyebilirdi.
Şunu da unutmamak lazım; sadece sizler değil, bizler de en az sizin kadar geriliyoruz. Kimse kimseyi zor durumda bırakmak istemez. Ama o anki stresle ses yükselmesi elbette hoş olmamış. Karşı tarafın gelmeye 10 dakika kala vazgeçmesi de biraz bu iletişim kazasından kaynaklanmış gibi duruyor.
Ayrıca şunu da belirtmek isterim; forum öncesinde de sizinle defalarca iletişimim oldu, böyle bir tavrınızı hiç hatırlamıyorum. Bu yüzden yaşanan durumun tamamen anlık bir stres ve iletişim kopukluğundan kaynaklandığını düşünüyorum.
Bazen beklemediğimiz bir soru geldiğinde “Ben bunu nasıl düşünemedim?” diye kendimize kızmak yerine o anki stresle karşı tarafa yüklenebiliyoruz. Bu insani bir refleks ama iletişimde kırılmaya sebep olabiliyor.
Bununla birlikte, üslup hatanızı fark edip açıkça özür dilemeniz gerçekten takdir edilecek bir davranış. Herkes bunu yapamaz.
Sizi bu tavrınızdan dolayı tebrik ediyorum

İki taraf için de geçmiş olsun. Umarım bundan sonrası daha net ve sakin iletişimle ilerler.
Herkese hayırlı Ramazanlar.
Keyifli forumlar
Saygı ve sevgi ile ..