Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Memişler konusuna kesinlikle katılıyorum, bence şekli, formu, büyüklüğü ve doğallığı ile forumda rahat ilk üçe girer.Başta memmeler olmak üzere gayet güzel bir fizik, ben direkt inandım![]()
![]()
Aşırı derecede harika bir vücudunuz var ve bu güzelliklerin doğal olması da benim için ayrıca güzel. Tatsız durumlarda böyle güzellikler paylaşacaksanız sürekli tatsız durumlarla karşılaşınHerkese iyi akşamlarhenüz 1 saat önce yaşadığım tatsız bir duruma istinaden çok taze anlık fotoğraflarımı paylaşmak istedim.
Evet hepimiz zaman zaman tatsız durumlar yaşayabiliyoruz ancak ben bir yanlış anlama varsa düzeltmek adına bu konuyu paylaşıyorum. Paylaştığım fotoğraflarım elimde gördüğünüz telefonla çekildi yani özellikle bir fotoğrafçı ile çalışmıyor ve fotoğraflar üzerinde oynama yaptırmıyorum. Çeken kişi de amatör bi arkadaşım profesyonel değilYani arka planda gerçek değil bu fotoğraflar kiloludur kesin diyip fotoğrafların gerçekliğinden şüphe duyan kişilerin var olduğunu bilmek beni güldürdü açıkçası. Dudaklarım, göğüslerim, kalçalarım doğal hiçbir işlem yok lütfen bunu bilerek beni tercih edin. Şimdiye kadar sizinle paylaştığım fotoğraflar gerçekçi gelmediyse shoplu fake olduğunu düşünen kişiler varsa buyrun zoomlayıp tekrar tekrar bakın lütfen. Karşılaşacağınız vücut bu kadar.. Bu açıklamamın yeterli olmasını umarak herkese sevgilerimi gönderiyorum❤
Ekli dosyayı görüntüle 74924Ekli dosyayı görüntüle 74925
Ayıp beBen hâlâ inanmıyorum. Bu güzelliği dokunmam ve öpmem lazım ki inanabileyim![]()
Teşekkür ederimBaşta memmeler olmak üzere gayet güzel bir fizik, ben direkt inandım![]()
![]()
Seni yerim%100 doğal güzellik![]()
Memişler konusuna kesinlikle katılıyorum, bence şekli, formu, büyüklüğü ve doğallığı ile forumda rahat ilk üçe girer.![]()
Her geçen gün size olan hayranlığım artıyor, böylesine güzel ve insanın içini coşturan karelerden sonra düşünmeden edemiyor insan, umarım yakın zamanda tanışma imkanımız da olur imge hanım.
Anlıkların devamı gelebilir mahsuru yok
Ben bayıldım bu ana..
aman ne bileyim o an böyle yazasım gelmişBen bayıldım bu ana..
Lakin özellik ne acaba? Bu bir subliminal mesaj mı?![]()
Son görüşmemizden sonra iyice taş olmussun
En çok senin bu anlık seksiliğin özlendi
Son görüşmemizden sonra iyice taş olmussun![]()
Anlık etkileyici olmuş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!