Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özellikle Anlık 😉

• Konbuyu başlatan İMGE
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
7 Ağu 2021
78
60
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese iyi akşamlar 😇 henüz 1 saat önce yaşadığım tatsız bir duruma istinaden çok taze anlık fotoğraflarımı paylaşmak istedim.
Evet hepimiz zaman zaman tatsız durumlar yaşayabiliyoruz ancak ben bir yanlış anlama varsa düzeltmek adına bu konuyu paylaşıyorum. Paylaştığım fotoğraflarım elimde gördüğünüz telefonla çekildi yani özellikle bir fotoğrafçı ile çalışmıyor ve fotoğraflar üzerinde oynama yaptırmıyorum. Çeken kişi de amatör bi arkadaşım profesyonel değil😄 Yani arka planda gerçek değil bu fotoğraflar kiloludur kesin diyip fotoğrafların gerçekliğinden şüphe duyan kişilerin var olduğunu bilmek beni güldürdü açıkçası. Dudaklarım, göğüslerim, kalçalarım doğal hiçbir işlem yok lütfen bunu bilerek beni tercih edin. Şimdiye kadar sizinle paylaştığım fotoğraflar gerçekçi gelmediyse shoplu fake olduğunu düşünen kişiler varsa buyrun zoomlayıp tekrar tekrar bakın lütfen. Karşılaşacağınız vücut bu kadar.. Bu açıklamamın yeterli olmasını umarak herkese sevgilerimi gönderiyorum❤🌺
Ekli dosyayı görüntüle 74924Ekli dosyayı görüntüle 74925
Aşırı derecede harika bir vücudunuz var ve bu güzelliklerin doğal olması da benim için ayrıca güzel. Tatsız durumlarda böyle güzellikler paylaşacaksanız sürekli tatsız durumlarla karşılaşın 😂 şaka bir yana bir daha böyle tatsız bir durumla karşılaşmazsınız umarım, sizi görüp de laf yapan taş olur. Siz keyfiniz yerinde olunca da bizleri mutlu eden bu güzellikleri oaylaisn lütfen 😘

1 Ara 2021
84
68
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Neden bahsedeceğimi unuttum aklıma hep geliyor o güzellikler 😈

Payton Çevrimdışı

Payton

Normal Üye
4 Ara 2021
39
36
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kusursuzzzz estetiksiz harika bir fizik.

Serhat4 Çevrimdışı
17 Eki 2021
23
12
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kelimeler düşünceleri tarif edemiyor ama senin anladığını düşünüyorum imge

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar