Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şimdi o elbisenin yerinde olmak vardı
Her zamanki gibi muhteşem
Manken gibi olduğunu her mecrada söylüyoruz ama burada resmen Roma heykelleri gibisin.
Özlemiştik çok iyi geldi şahanesin
Tasarım bana ait nasıl olmuş?
yanındayken göstermeni istiyorum buradan bir şey anlamadım
Kumaş yetmemiş sanki..
NET Tanrıça NET
Heykel gibisiniz
Teşekkür ederim farklı tasarımlar yapacağımoffffff elbise muhteşemmiş ama ya onlar elbiseyi tamamlamış
Şimdi o elbisenin yerinde olmak vardı![]()
Elbise ayrı fena sen ayrı çok çok fena ne güzel şeyler uçlar var öyle yaaaa
Kim diyorsa doğru diyordur@TADIM a doyulmaz diyorsun![]()
Teşekkür ederimHer zamanki gibi muhteşem
Teşekkür ederimTün detaylar çok güzel ve özel. Dövmeler de dahil![]()
sanat eseri gibisin
Teşekkür ederimManken gibi olduğunu her mecrada söylüyoruz ama burada resmen Roma heykelleri gibisin.
Taşş, taşş
@TADIM![]()
Göz alıcı
Teşekkür ederimÖzel olan sensin üstündeki elbise değil sen çok özel ve çok değerli bir insansın
Özlemiştik çok iyi geldi şahanesin
Çok seksi
Çok güzel, çok zarif (elbise)
Harika
Ya sen efsane güzelsin
yeterdi yettirmedikKumaş yetmemiş sanki..![]()
Teşekkür ederimNET Tanrıça NET
![]()
Sen ayrı güzelsin tasarımın ayrı güzel vücudunla iyi kombin yapmışsın harika görünüyorsun
Teşekkür ederimHeykel gibisiniz
Çok beğendim içindekine bayıldım ulaşımı da kolay
Onu benim çıkarmam lqzım
Elbise tarz olarak çok güzel ama olmasaymış daha iyiymiş
Süper olmuş, açılın ben geldim, bir iki bişey söylemem gerekiyor..
Çok doğru tespit ...Her zamanki gibi muhteşem olmuş.. Herşeyin çok yakıştığı kadın..
Teşekkür ederimElbise ayrı fena sen ayrı çok çok fena ne güzel şeyler uçlar var öyle yaaaa
Çok güzelsiniz yine
Tasarım harika içindekine kelimeler anlamsız kalır
Teşekkür ederimsanat eseri gibisin
Teşekkür ederimGöz alıcı![]()
Muhteşem güzellik ve detaylar
Teşekkür ederimÇok seksi
Teşekkür ederim yarısı yokÇok güzel, çok zarif (elbise)![]()
TeşekkürlerHarika![]()
![]()
![]()
Güzel tasarım
Teşekkür ederim yapmaya çalışıyoruz bir şeyler işte
Rica ederim evet kendin yapıyorsun değil mi? Tadım hanım varmı internet yoluyla reklam satış kendi bölgende çevrende vs @TADIM hanımTeşekkür ederim yapmaya çalışıyoruz bir şeyler işte![]()
Çok seksi
Teşekkür ederimYa sen efsane güzelsin![]()
Teşekkür ederimHer zamanki gibi muhteşem olmuş.. Herşeyin çok yakıştığı kadın..
Çok beğendim içindekine bayıldım ulaşımı da kolay![]()
Teşekkür ederimSen ayrı güzelsin tasarımın ayrı güzel vücudunla iyi kombin yapmışsın harika görünüyorsun
Birbirlerini tamamlıyor diyelim o haldeElbise mi bedeni örtmüş, beden mi elbiseyi.. Karar veremedim ama![]()
Elbise tarz olarak çok güzel ama olmasaymış daha iyiymiş![]()
En kısa zamanda üzerinizde görmek dileğiyle
Sen zaten tanrının tasarım harıkasısın
Öncelikle teşekkür ederim güzel benzetmeler için ve geçmiş olsun ben medusa gibiyim sanırımSüper olmuş, açılın ben geldim, bir iki bişey söylemem gerekiyor..
Bence sen Truvalı Helen'sin. Uğruna savaşlar çıkarılacak, sahip olmak için denizler aşılacak kadar güzel.
Bence sen Calypso'sun. Görünce insanın amacını unutturacak kadar, yanında yedi yıl kalmayı göze aldıracak kadar etkileyici.
Bence sen Circe'sin. Karşındakine zarar versen de, sana karşı koymak yerine teslim olunacak kadar büyüleyici..
Bence sen Penelope'sin. Her şeyi geride bırakıp 20 yıl boyunca yılmadan yanına dönmeye çabalayacak kadar akılda kalıcı..
Belki ben de Odyssey'im. Yorucu bi savaş ve türlü badireler sonrası azimle ve heyecanla sana ulaşmaya çalışıyorum. Ama ben ayağı kırık bi Odyssey'im, biraz yavaş gelebiliyorum
Yaz ortasında ayağımı kırdım lanet olsuntoparlanınca ilk iş yanınızdayım hanımefendi, destanı gerçeği gibi birlikte tamamlamalıyız bence artık
Bu arada odyssey büyük bi kolpacıdır kimse boşuna hayranlık beslemesin o ırz düşmanına![]()
Teşekkür ederimHer resmin fotojenik tadım efsane fizik gerçekten
Rica ederiz efenim bize yaşattığınız görsel şölen için asıl biz teşekkür edelimÖncelikle teşekkür ederim güzel benzetmeler için ve geçmiş olsun ben medusa gibiyim sanırım![]()
O gözlerine biraz bakınca benim ekran kararıyor. 31 Ekran... Pardon 51 Ekranlara benziyirem.Öncelikle teşekkür ederim güzel benzetmeler için ve geçmiş olsun ben medusa gibiyim sanırım![]()
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim diyorum güzellik maşallah sanaTeşekkür ederim![]()
Ben de senin için bir şeyler tasarlıyorum.
Teşekkür ederimBu kadın hem fotograflari, hem inanılmaz güzelliği, hem de cevaplardaki inanılmaz nezaketi ile beni çılgına çeviriyor.![]()
Teşekkür ederimRönesans tablolarını ağlattın resmen![]()
Teşekkür ederimÇok güzelsiniz yine
Elbiseyi güzel yapan kimin giydiği sanırım
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş çokta yakışmış bayıldım![]()
Teşekkür ederimTasarım harika içindekine kelimeler anlamsız kalır![]()
Teşekkür ederimMuhteşem güzellik ve detaylar
Teşekkür ederim kumaş kaliteliKumaşçı olarak söyleyebilirim ki çok yakışmış![]()
Nereye asılır bu tabloTam tabloluk bir resim olmuş
Teşekkür ederimGüzel tasarım
Evin en güzel yerineNereye asılır bu tablo
Henüz yokRica ederim evet kendin yapıyorsun değil mi? Tadım hanım varmı internet yoluyla reklam satış kendi bölgende çevrende vs @TADIM hanım![]()
Doğuştan iyi tasarlanmışsın sen güzelim
Teşekkür ederimÇok seksi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!