Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

💖Özel tasarım elbisem 💖+18

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,449
1,472
Cinsiyetiniz nedir?
Tün detaylar çok güzel ve özel. Dövmeler de dahil :cool:

27 Nis 2022
676
538
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Özel olan sensin üstündeki elbise değil sen çok özel ve çok değerli bir insansın

TADIM Çevrimdışı

TADIM

Forum Destekçisi
30 Mar 2021
2,010
11,079
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
olabilir tabiki neden olmasın 😉

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
1,173
1,379
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elbise mi bedeni örtmüş, beden mi elbiseyi.. Karar veremedim ama👌

emre.ugr Çevrimdışı
19 Mar 2022
211
288
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Süper olmuş, açılın ben geldim, bir iki bişey söylemem gerekiyor..

Bence sen Truvalı Helen'sin. Uğruna savaşlar çıkarılacak, sahip olmak için denizler aşılacak kadar güzel.
Bence sen Calypso'sun. Görünce insanın amacını unutturacak kadar, yanında yedi yıl kalmayı göze aldıracak kadar etkileyici.
Bence sen Circe'sin. Karşındakine zarar versen de, sana karşı koymak yerine teslim olunacak kadar büyüleyici..
Bence sen Penelope'sin. Her şeyi geride bırakıp 20 yıl boyunca yılmadan yanına dönmeye çabalayacak kadar akılda kalıcı..

Belki ben de Odyssey'im. Yorucu bi savaş ve türlü badireler sonrası azimle ve heyecanla sana ulaşmaya çalışıyorum. Ama ben ayağı kırık bi Odyssey'im, biraz yavaş gelebiliyorum 😅
Yaz ortasında ayağımı kırdım lanet olsun 🥲 toparlanınca ilk iş yanınızdayım hanımefendi, destanı gerçeği gibi birlikte tamamlamalıyız bence artık 🫠
Bu arada odyssey büyük bi kolpacıdır kimse boşuna hayranlık beslemesin o ırz düşmanına 👻

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nacharnik Çevrimdışı
3 May 2021
282
393
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadın hem fotograflari, hem inanılmaz güzelliği, hem de cevaplardaki inanılmaz nezaketi ile beni çılgına çeviriyor. ❤️

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
Çok güzel olmuş çokta yakışmış bayıldım 😄😘🔥🔥

cacajk

Normal Üye
24 Kas 2021
48
16
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kumaşçı olarak söyleyebilirim ki çok yakışmış 🫠😍

TADIM Çevrimdışı

TADIM

Forum Destekçisi
30 Mar 2021
2,010
11,079
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Süper olmuş, açılın ben geldim, bir iki bişey söylemem gerekiyor..

Bence sen Truvalı Helen'sin. Uğruna savaşlar çıkarılacak, sahip olmak için denizler aşılacak kadar güzel.
Bence sen Calypso'sun. Görünce insanın amacını unutturacak kadar, yanında yedi yıl kalmayı göze aldıracak kadar etkileyici.
Bence sen Circe'sin. Karşındakine zarar versen de, sana karşı koymak yerine teslim olunacak kadar büyüleyici..
Bence sen Penelope'sin. Her şeyi geride bırakıp 20 yıl boyunca yılmadan yanına dönmeye çabalayacak kadar akılda kalıcı..

Belki ben de Odyssey'im. Yorucu bi savaş ve türlü badireler sonrası azimle ve heyecanla sana ulaşmaya çalışıyorum. Ama ben ayağı kırık bi Odyssey'im, biraz yavaş gelebiliyorum 😅
Yaz ortasında ayağımı kırdım lanet olsun 🥲 toparlanınca ilk iş yanınızdayım hanımefendi, destanı gerçeği gibi birlikte tamamlamalıyız bence artık 🫠
Bu arada odyssey büyük bi kolpacıdır kimse boşuna hayranlık beslemesin o ırz düşmanına 👻
Öncelikle teşekkür ederim güzel benzetmeler için ve geçmiş olsun ben medusa gibiyim sanırım 😄

emre.ugr Çevrimdışı
19 Mar 2022
211
288
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle teşekkür ederim güzel benzetmeler için ve geçmiş olsun ben medusa gibiyim sanırım 😄
Rica ederiz efenim bize yaşattığınız görsel şölen için asıl biz teşekkür edelim 🫠 medusalığı yakıştıramadım ama dövmeler de bi düşündürtmedi değil 😅

Arclich Çevrimdışı

Arclich

The purpose of life is to live a life of purpose
17 Eki 2019
202
194
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O gözlerine biraz bakınca benim ekran kararıyor. 31 Ekran... Pardon 51 Ekranlara benziyirem.
Medusa'nın daha acımasızı...

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar