raifefendi
Normal Üye
- 24 Ocak 2025
- 3
- 13
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sena hanımla iki kez görüşme yaptım. İlki 2 hafta önceydi. İlk görüşme üzerinden yazacak olursam harikulade bir deneyimdi. Zaten bu nedenle ikinci görüşmeyi planladım. Öncelikle iyi bir insan 
Sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor. Performans olarak yazılanlar yazılmış tekrar etmeye yok. İkram vb benim çok umursadığım şeyler değil ama memnun etmek için uğraşıyor her anlamda söylüyorum bunu.
sevimli birisi, güzel, kibar.. dfk ve gfe başarılı.. dokunmayı sever..
Lütfen temiz gidin, güzel kokun.. ağız bakımınızı iyi yapın.
ikinci görüşmede muhtemelen yorgundu veya moralsizdi. İlk deneyim gibi değildi tabii ama bu olumsuz anlamına gelmiyor. İlkinde her şey muazzamdı ikincisinde iyiydi (belki de ben yine ilki gibi bir deneyim bekledim) Örneğin ikincisinde dfk ve gfe eksikti. Bu da tolere edilebilir.
Güzel ev sahipliği için teşekkürler
Geç yorum için özür
Sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor. Performans olarak yazılanlar yazılmış tekrar etmeye yok. İkram vb benim çok umursadığım şeyler değil ama memnun etmek için uğraşıyor her anlamda söylüyorum bunu.
sevimli birisi, güzel, kibar.. dfk ve gfe başarılı.. dokunmayı sever..
Lütfen temiz gidin, güzel kokun.. ağız bakımınızı iyi yapın.
ikinci görüşmede muhtemelen yorgundu veya moralsizdi. İlk deneyim gibi değildi tabii ama bu olumsuz anlamına gelmiyor. İlkinde her şey muazzamdı ikincisinde iyiydi (belki de ben yine ilki gibi bir deneyim bekledim) Örneğin ikincisinde dfk ve gfe eksikti. Bu da tolere edilebilir.
Güzel ev sahipliği için teşekkürler
Geç yorum için özür