Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Olumlu Ref.

raifefendi

Normal Üye
24 Ocak 2025
3
13
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sena hanımla iki kez görüşme yaptım. İlki 2 hafta önceydi. İlk görüşme üzerinden yazacak olursam harikulade bir deneyimdi. Zaten bu nedenle ikinci görüşmeyi planladım. Öncelikle iyi bir insan :)
Sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor. Performans olarak yazılanlar yazılmış tekrar etmeye yok. İkram vb benim çok umursadığım şeyler değil ama memnun etmek için uğraşıyor her anlamda söylüyorum bunu.
sevimli birisi, güzel, kibar.. dfk ve gfe başarılı.. dokunmayı sever..
Lütfen temiz gidin, güzel kokun.. ağız bakımınızı iyi yapın.
ikinci görüşmede muhtemelen yorgundu veya moralsizdi. İlk deneyim gibi değildi tabii ama bu olumsuz anlamına gelmiyor. İlkinde her şey muazzamdı ikincisinde iyiydi (belki de ben yine ilki gibi bir deneyim bekledim) Örneğin ikincisinde dfk ve gfe eksikti. Bu da tolere edilebilir.
Güzel ev sahipliği için teşekkürler
Geç yorum için özür :)

SENA Çevrimdışı
20 Nis 2025
695
3,179
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sena hanımla iki kez görüşme yaptım. İlki 2 hafta önceydi. İlk görüşme üzerinden yazacak olursam harikulade bir deneyimdi. Zaten bu nedenle ikinci görüşmeyi planladım. Öncelikle iyi bir insan :)
Sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor. Performans olarak yazılanlar yazılmış tekrar etmeye yok. İkram vb benim çok umursadığım şeyler değil ama memnun etmek için uğraşıyor her anlamda söylüyorum bunu.
sevimli birisi, güzel, kibar.. dfk ve gfe başarılı.. dokunmayı sever..
Lütfen temiz gidin, güzel kokun.. ağız bakımınızı iyi yapın.
ikinci görüşmede muhtemelen yorgundu veya moralsizdi. İlk deneyim gibi değildi tabii ama bu olumsuz anlamına gelmiyor. İlkinde her şey muazzamdı ikincisinde iyiydi (belki de ben yine ilki gibi bir deneyim bekledim) Örneğin ikincisinde dfk ve gfe eksikti. Bu da tolere edilebilir.
Güzel ev sahipliği için teşekkürler
Geç yorum için özür :)
Teşekkür ederim canım güzel yorumun için seni tanıdığıma memnun oldum geldiğinde de söylemiştim 2 görüşmede de aynı enerjideydim 2 görüşme içinde nedenını sende bende çok iyi biliyoruz ve açıklamasınıda yapmıştım yıne de teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere canım 💋💋💋

zarpara Çevrimdışı
20 Tem 2020
298
462
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
❤️‍🔥30 ⚡🔥🪄

Her görüşmemizde enerjimizde ateşimizde kanepede, yatakta, duşta yani yeri geldikçe yükselmişti.

Kendini hiç bir zaman geri çekmedi aksine resmen savaşır gibi göğüs göğüse sevişti.

Mesela duşu birlikte aldığımızda çok güzeldi fakat her görüşmede birlikte duşa girme ihtiyacı hissetmedik.
Bu girmeyeceğimiz anlamına da gelmiyor. Her an her şey olabilir...

Her görüşmenin frekansı ve ambiyansı farklı heyecanlara kapı açıyor olmalı.

Paylaşım için teşekkürler...

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar