- 3 Eyl 2013
- 403
- 181
- Cinsiyetiniz nedir?
02.06.2014 Pazar günü ilk görüşte vurulduğum o güzel gözleri ve gözlerin sahibi olan güzelliği görmek için telefonuma sarıldım. ilk seferde açtı telefonumu ve sözleştik Aslı ile.. Evden çıkıp güzelliğe varmam sadece 30 dakika sürse de o yol bitmiyor sanki ulaşmamı engellemek için herkes trafiğe çıkmıştı. En sonunda Aslımın evine ulaştım ve merdivenleri birer birer tırmanmaya başladım üstümde ki tüm yorgunluk stres negatif anlamda ki her şey o güzel gözleri görünce benden bir an da uçtu gitti
Tatlı tebessümü ile ''Hoşgeldin'' demesi beni benden aldı
Her zaman ki gibi harika sevecen güzel sıcak kanlı güler yüzlü ve hanım hanımcıktı Aslı. 3 saat boyunca hoş sohbeti konuşmalarımız gülüşmelerimiz arasında geçti zaman ben yine doyamadım o bakmaya kıyamadığım güzel gözlere. Harika bir kadın ile 3 saat yan yana vakit geçirmek... Hayallerime ulaşıyoruz yavaş yavaş
Bana güzel duyguları yaşattığın için ve güler yüzün samimiyetin dostluğun arkadaşlığın için binlerce kez teşekkür ediyorum seni tanıdığım için çok şanslıyım iyi ki varsın güzel gözlüm 
Not : Yaşadığım bu güzel duyguların arka planda kalmaması ve Aslı'nın kıymetini daha iyi bilmek adına en özel bölümlerden bahsetmek istemedim. Sizlerin affınıza sığınarak yazdım bu yazıyı kusuruma bakmayın
Not : Yaşadığım bu güzel duyguların arka planda kalmaması ve Aslı'nın kıymetini daha iyi bilmek adına en özel bölümlerden bahsetmek istemedim. Sizlerin affınıza sığınarak yazdım bu yazıyı kusuruma bakmayın