Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

O güzel gözlerin etkisinde kalmak :)

onuris Çevrimdışı

onuris

0
3 Eyl 2013
403
181
Cinsiyetiniz nedir?
02.06.2014 Pazar günü ilk görüşte vurulduğum o güzel gözleri ve gözlerin sahibi olan güzelliği görmek için telefonuma sarıldım. ilk seferde açtı telefonumu ve sözleştik Aslı ile.. Evden çıkıp güzelliğe varmam sadece 30 dakika sürse de o yol bitmiyor sanki ulaşmamı engellemek için herkes trafiğe çıkmıştı. En sonunda Aslımın evine ulaştım ve merdivenleri birer birer tırmanmaya başladım üstümde ki tüm yorgunluk stres negatif anlamda ki her şey o güzel gözleri görünce benden bir an da uçtu gitti :) Tatlı tebessümü ile ''Hoşgeldin'' demesi beni benden aldı :) Her zaman ki gibi harika sevecen güzel sıcak kanlı güler yüzlü ve hanım hanımcıktı Aslı. 3 saat boyunca hoş sohbeti konuşmalarımız gülüşmelerimiz arasında geçti zaman ben yine doyamadım o bakmaya kıyamadığım güzel gözlere. Harika bir kadın ile 3 saat yan yana vakit geçirmek... Hayallerime ulaşıyoruz yavaş yavaş :) Bana güzel duyguları yaşattığın için ve güler yüzün samimiyetin dostluğun arkadaşlığın için binlerce kez teşekkür ediyorum seni tanıdığım için çok şanslıyım iyi ki varsın güzel gözlüm :)

Not : Yaşadığım bu güzel duyguların arka planda kalmaması ve Aslı'nın kıymetini daha iyi bilmek adına en özel bölümlerden bahsetmek istemedim. Sizlerin affınıza sığınarak yazdım bu yazıyı kusuruma bakmayın :)

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
617
23
Cinsiyetiniz nedir?
harika paylaşımınız için teşekkürler onuris...

hovarda Çevrimdışı
11 Haz 2010
635
132
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili Onuris, paylaşım için sana da Aslı Hanıma da teşekkürler:).

Essen

0
Normal Üye
8 Haz 2014
2
0
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşım teşekkürler.

Maniac Çevrimdışı

Maniac

0
1 Ağu 2009
2,359
510
great tao Çevrimdışı
29 Mar 2012
914
8
Cinsiyetiniz nedir?
Bu güzel paylaşım için ikinize de teşekkürler. Sanırım Aslı paylaşımları daha çok gelecek :) Ama Aslı gerçekten muhteşem bir kadın. İnsanda bağımlılık yapıyor.

Gafticifethi Çevrimdışı
23 Nis 2014
195
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İkinizede teşekkürler o gözlerin methini bir kez daha duymuştum :)

lualua Çevrimdışı

lualua

0
27 Ağu 2013
99
54
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşım için ikinize de teşekkürler :)

milo Çevrimdışı

milo

0
22 Ara 2010
651
178
Cinsiyetiniz nedir?
Hoş bir paylaşım olmuş yaşayana ve yaşatana teşekkürler.. Aslı hanım benimde aklımda bakalım ne olacak :)

great tao Çevrimdışı
29 Mar 2012
914
8
Cinsiyetiniz nedir?
Hoş bir paylaşım olmuş yaşayana ve yaşatana teşekkürler.. Aslı hanım benimde aklımda bakalım ne olacak :)

Hakaten benim de aklımda. 2 kere görüştüm ama halâ aklımda :)

onuris Çevrimdışı

onuris

0
3 Eyl 2013
403
181
Cinsiyetiniz nedir?
Yazdığınız iyi niyetli ve teşekkür mahiyetinde ki tüm yorumlar için şahsım ve Aslı adına sizlere teşekkür ederiz :) Bugün bir kez daha anladım ki Asla bir başka :) Her zaman söylüyorum insanlığı beni etkileyen en büyük özelliği :)

Maniac Çevrimdışı

Maniac

0
1 Ağu 2009
2,359
510
Nerde yaaa bu Aslı özlemedimi beni :D

Dragonas Çevrimdışı

Dragonas

0
Emekli Zampara
7 Kas 2010
10,687
15
02.06.2014 Pazar günü ilk görüşte vurulduğum o güzel gözleri ve gözlerin sahibi olan güzelliği görmek için telefonuma sarıldım. ilk seferde açtı telefonumu ve sözleştik Aslı ile.. Evden çıkıp güzelliğe varmam sadece 30 dakika sürse de o yol bitmiyor sanki ulaşmamı engellemek için herkes trafiğe çıkmıştı. En sonunda Aslımın evine ulaştım ve merdivenleri birer birer tırmanmaya başladım üstümde ki tüm yorgunluk stres negatif anlamda ki her şey o güzel gözleri görünce benden bir an da uçtu gitti :) Tatlı tebessümü ile ''Hoşgeldin'' demesi beni benden aldı :) Her zaman ki gibi harika sevecen güzel sıcak kanlı güler yüzlü ve hanım hanımcıktı Aslı. 3 saat boyunca hoş sohbeti konuşmalarımız gülüşmelerimiz arasında geçti zaman ben yine doyamadım o bakmaya kıyamadığım güzel gözlere. Harika bir kadın ile 3 saat yan yana vakit geçirmek... Hayallerime ulaşıyoruz yavaş yavaş :) Bana güzel duyguları yaşattığın için ve güler yüzün samimiyetin dostluğun arkadaşlığın için binlerce kez teşekkür ediyorum seni tanıdığım için çok şanslıyım iyi ki varsın güzel gözlüm :)

Not : Yaşadığım bu güzel duyguların arka planda kalmaması ve Aslı'nın kıymetini daha iyi bilmek adına en özel bölümlerden bahsetmek istemedim. Sizlerin affınıza sığınarak yazdım bu yazıyı kusuruma bakmayın :)

Eski bir Bond filmi vardı , for your eyes only :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar