- 1 Ağu 2009
- 2,359
- 508
Bir kadın tanıdım, iyiki tanıdım. Bir kaç saatin nasıl geçtiğini anlayamadım. Çok konuşmaktan sevişmeyi unuttuğum görüşmelerden biri olmaya adaydı bu randevuda ancak sevgili @MANA kolumdan tuttuğu gibi yatak odasına sürükledi. üzerindekileri çıkarışı beni benden almaya yetti doğrusu. Soyunmakta bir sanat mış
Sevişmek isteği ile yanıp tutuşmama rağmen seyre daldım. Gördüğüm manzara muhteşemdi. Keyifli bir sevişme sonrası ben yatakta soluklanırken @MANA duştan çıkmış bana yeniden banyonun yolu görünmüştü.
Sonrasında tekrar salonda derin bir sohbet (Gündem Cinsel Medya
)Bu kadar konuşuyorsun sen sevişmek istemiyorsun demesiyle ikinci raundun gong zili çalmış oldu. @MANA önde ben arkada uzun bir yürüyüş oldu. Zira o koridorda yürürken inanılmaz şeyler gördüm, belki yol kısaydı ama slow motion yürüşün her detayı kazındı kafama. Arkada yürümenin faydaları...Artık çok daha rahattık hem ben hem de sevgili @MANA. İlk tanışma anındaki tedirginlik yoktu, çok yorucu ama bir o kadar keyifli sevişmenin ardından, harap ve bitap halde yata kaldım. Kalk duşa komutu ile kendime gelişim çok uzun sürmedi. Duştan çıkıp hazırlandım, bir sigara içtik cinsel medyaya dair son görüşlerimizi paylaştık ve vedalaştık. Vedalaşmayı istemeyeceğim kadar güzel saatlerdi.
Her anı için çok teşekkür ederim.
Bu ilkti ama bilki son olmayacak.
Sonrasında tekrar salonda derin bir sohbet (Gündem Cinsel Medya
Her anı için çok teşekkür ederim.
Bu ilkti ama bilki son olmayacak.