Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Maniac @ Mana

Maniac Çevrimdışı

Maniac

0
1 Ağu 2009
2,359
508
Bir kadın tanıdım, iyiki tanıdım. Bir kaç saatin nasıl geçtiğini anlayamadım. Çok konuşmaktan sevişmeyi unuttuğum görüşmelerden biri olmaya adaydı bu randevuda ancak sevgili @MANA kolumdan tuttuğu gibi yatak odasına sürükledi. üzerindekileri çıkarışı beni benden almaya yetti doğrusu. Soyunmakta bir sanat mış ;) Sevişmek isteği ile yanıp tutuşmama rağmen seyre daldım. Gördüğüm manzara muhteşemdi. Keyifli bir sevişme sonrası ben yatakta soluklanırken @MANA duştan çıkmış bana yeniden banyonun yolu görünmüştü.
Sonrasında tekrar salonda derin bir sohbet (Gündem Cinsel Medya :LOL:)Bu kadar konuşuyorsun sen sevişmek istemiyorsun demesiyle ikinci raundun gong zili çalmış oldu. @MANA önde ben arkada uzun bir yürüyüş oldu. Zira o koridorda yürürken inanılmaz şeyler gördüm, belki yol kısaydı ama slow motion yürüşün her detayı kazındı kafama. Arkada yürümenin faydaları...Artık çok daha rahattık hem ben hem de sevgili @MANA. İlk tanışma anındaki tedirginlik yoktu, çok yorucu ama bir o kadar keyifli sevişmenin ardından, harap ve bitap halde yata kaldım. Kalk duşa komutu ile kendime gelişim çok uzun sürmedi. Duştan çıkıp hazırlandım, bir sigara içtik cinsel medyaya dair son görüşlerimizi paylaştık ve vedalaştık. Vedalaşmayı istemeyeceğim kadar güzel saatlerdi.
Her anı için çok teşekkür ederim.

Bu ilkti ama bilki son olmayacak.

Robbie Çevrimdışı
20 Ağu 2020
13
51
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevismenize ve paylasimina sağlık

Halil gemici Çevrimdışı

Halil gemici

Zaman kıymetli, akıllıca heba et...
21 Tem 2019
137
370
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım iki tarafa da teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve akıcı paylaşım için teşekkürler...

Xanas Çevrimdışı
10 May 2018
7
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kalk duşa komutu iyiymiş :LOL:

Teşekkürler paylaşımınız için.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,220
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

hovarda Çevrimdışı
11 Haz 2010
635
132
Cinsiyetiniz nedir?
Bir kadın tanıdım, iyiki tanıdım. Bir kaç saatin nasıl geçtiğini anlayamadım. Çok konuşmaktan sevişmeyi unuttuğum görüşmelerden biri olmaya adaydı bu randevuda ancak sevgili @MANA kolumdan tuttuğu gibi yatak odasına sürükledi. üzerindekileri çıkarışı beni benden almaya yetti doğrusu. Soyunmakta bir sanat mış ;) Sevişmek isteği ile yanıp tutuşmama rağmen seyre daldım. Gördüğüm manzara muhteşemdi. Keyifli bir sevişme sonrası ben yatakta soluklanırken @MANA duştan çıkmış bana yeniden banyonun yolu görünmüştü.
Sonrasında tekrar salonda derin bir sohbet (Gündem Cinsel Medya :LOL:)Bu kadar konuşuyorsun sen sevişmek istemiyorsun demesiyle ikinci raundun gong zili çalmış oldu. @MANA önde ben arkada uzun bir yürüyüş oldu. Zira o koridorda yürürken inanılmaz şeyler gördüm, belki yol kısaydı ama slow motion yürüşün her detayı kazındı kafama. Arkada yürümenin faydaları...Artık çok daha rahattık hem ben hem de sevgili @MANA. İlk tanışma anındaki tedirginlik yoktu, çok yorucu ama bir o kadar keyifli sevişmenin ardından, harap ve bitap halde yata kaldım. Kalk duşa komutu ile kendime gelişim çok uzun sürmedi. Duştan çıkıp hazırlandım, bir sigara içtik cinsel medyaya dair son görüşlerimizi paylaştık ve vedalaştık. Vedalaşmayı istemeyeceğim kadar güzel saatlerdi.

Abone durumlari var sanirim 🤣 ama bu hamfendiye değer 👏👏👏

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,971
3,629
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Harika paylaşım teşekkürler. Ve artık @MANA ile görüşeceksek koridorda arkasında yürüyeceğimiz süreyi mümkün olduğu kadar uzatmamış gerektiğini de biliyoruz 👌

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar