Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlkler akıldan çıkmaz 😘

Bekoz59

Normal Üye
25 Ağu 2025
1
12
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burdan Nihal hanıma kocaman öpücükler yolluyorum 😘. Evinden bedenen ayrılsamda sanki ruhumu orada bıraktım. Kendisine daha önce deneyimim olmamasına rağmen beni kabul ettiği için de çok teşekkür ediyorum.
Nihal hanıma gidecek olanlar için kendisini Tekirdağ merkezde ki evinde ziyaret ettim. Konum olarak gayet güzel bir lokasyonda, kendisi de zaten size aşamalı olarak tarif ediyor.
Özel anlara gelicek olursak benim ilk deneyiyimim olmasına rağmen üstümdeki baskıyı çok güzel şekilde aldı, adeta bir öğretmen gibi, deneyimlerini benimle paylaştığı için tekrardan çok teşekkür ederim. Kendisi fotoğraflarda görünenden daha da sexydi. Vücud hatlarında gözünü alamadım. Zamanın nasıl akıp geçtiğini gerçekten anlamadım.
Kendisine sıcak karşılama dolayısıyla teşekkürü borç bilirim.
İyi ki dediğim bir görüşme oldu.
İyi ki Nihal Hanım...

fıfakkayder

Normal Üye
13 Ara 2025
40
77
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Burdan Nihal hanıma kocaman öpücükler yolluyorum 😘. Evinden bedenen ayrılsamda sanki ruhumu orada bıraktım. Kendisine daha önce deneyimim olmamasına rağmen beni kabul ettiği için de çok teşekkür ediyorum.
Nihal hanıma gidecek olanlar için kendisini Tekirdağ merkezde ki evinde ziyaret ettim. Konum olarak gayet güzel bir lokasyonda, kendisi de zaten size aşamalı olarak tarif ediyor.
Özel anlara gelicek olursak benim ilk deneyiyimim olmasına rağmen üstümdeki baskıyı çok güzel şekilde aldı, adeta bir öğretmen gibi, deneyimlerini benimle paylaştığı için tekrardan çok teşekkür ederim. Kendisi fotoğraflarda görünenden daha da sexydi. Vücud hatlarında gözünü alamadım. Zamanın nasıl akıp geçtiğini gerçekten anlamadım.
İyi ki Nihal Hanım...
Paylaşım için teşekkürler güzel anılar biriktirmek dileğiyle 👍

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,223
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

xforkarnel Çevrimdışı
17 Mar 2025
137
116
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gerçekten çok iyi bir durum sizin adınıza çok mutlu oldum benzeri durum bendede var sizinle konuşmak isterim

Partner Nihal Çevrimdışı
28 Ara 2021
1,079
2,690
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İyi ki Nihal Hanım...
Canım benim referans için çok teşekkür ederim Benim de iyi ki dediğim bir görüşme oldu nazik tavrın ve hediyeler için tekrar teşekkür ediyorum Tekrar tekrar görüşmek üzere çok öpüyorum💋💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar