Bekoz59
Normal Üye
- 25 Ağu 2025
- 1
- 12
- 21
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Burdan Nihal hanıma kocaman öpücükler yolluyorum
. Evinden bedenen ayrılsamda sanki ruhumu orada bıraktım. Kendisine daha önce deneyimim olmamasına rağmen beni kabul ettiği için de çok teşekkür ediyorum.
Nihal hanıma gidecek olanlar için kendisini Tekirdağ merkezde ki evinde ziyaret ettim. Konum olarak gayet güzel bir lokasyonda, kendisi de zaten size aşamalı olarak tarif ediyor.
Özel anlara gelicek olursak benim ilk deneyiyimim olmasına rağmen üstümdeki baskıyı çok güzel şekilde aldı, adeta bir öğretmen gibi, deneyimlerini benimle paylaştığı için tekrardan çok teşekkür ederim. Kendisi fotoğraflarda görünenden daha da sexydi. Vücud hatlarında gözünü alamadım. Zamanın nasıl akıp geçtiğini gerçekten anlamadım.
Kendisine sıcak karşılama dolayısıyla teşekkürü borç bilirim.
İyi ki dediğim bir görüşme oldu.
İyi ki Nihal Hanım...
Nihal hanıma gidecek olanlar için kendisini Tekirdağ merkezde ki evinde ziyaret ettim. Konum olarak gayet güzel bir lokasyonda, kendisi de zaten size aşamalı olarak tarif ediyor.
Özel anlara gelicek olursak benim ilk deneyiyimim olmasına rağmen üstümdeki baskıyı çok güzel şekilde aldı, adeta bir öğretmen gibi, deneyimlerini benimle paylaştığı için tekrardan çok teşekkür ederim. Kendisi fotoğraflarda görünenden daha da sexydi. Vücud hatlarında gözünü alamadım. Zamanın nasıl akıp geçtiğini gerçekten anlamadım.
Kendisine sıcak karşılama dolayısıyla teşekkürü borç bilirim.
İyi ki dediğim bir görüşme oldu.
İyi ki Nihal Hanım...