Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hemen cevap veriyor aslında ben de merak ettim neden acaba?Hanımefendiye defalarca yazdım fakat tek bir cümle bile yanıt alamadım sebebini gerçekten çok merak ediyorum
Sanane sen avukatımısın birde böyle tipler çıktı yalamalık yapacam diye kendi cevap versin sananeİletişim karşılıklı olan bir şeydir. Anladığım kadarıyla siz hiç konuşmamışsınız hanımefendi size cevap vermemiş. Böyle bir sebep ile konu açmak çok mantıklı gelmiyor. Forumda birçok hanımefendi var başkaları ile şansınızı deneyebilirsiniz. Hanımefendilerin herkese cevap vermek gibi bir zorunluluğu olduğunu zannetmiyorum .
Kiminle beraber olacagımı sana mı sorcam artistİletişim karşılıklı olan bir şeydir. Anladığım kadarıyla siz hiç konuşmamışsınız hanımefendi size cevap vermemiş. Böyle bir sebep ile konu açmak çok mantıklı gelmiyor. Forumda birçok hanımefendi var başkaları ile şansınızı deneyebilirsiniz. Hanımefendilerin herkese cevap vermek gibi bir zorunluluğu olduğunu zannetmiyorum .
Referans verdinizmi?Kendisiyle program yapamadıgım için ekme dururmuda olmadı şimdi baktım engellemiş sağlık olsun?
Aman hocam sakinVerdim üstadım hepsini verdim ama sağlık olsunda yukarıda yorum yazan lavuğa bakya sanki Aleynanın agzı yoksa onu savunuyor dallamaya bak ya
Bak sakinim üstadımAman hocam sakin
Sağlık olsun ya biri döner elbet![]()
Yanlış.... sebepsiz, keyfi bir şekilde cevap vermemek uslüp bozukluğudur, olumlu yada olumsuz bir cevap verilmeli, olumsuz referans almış olabilir, usulü ile cevap verilir, uygun değilim, referansınız yetersiz, , yada başka bir şey, ama görüp cevap vermeyip birde üstüne engellemek abes, bunu tarafları savunmak için söylemiyorum, bu mecra da bir alan-veren dengesi var, tabiki kadınlar her yazanla, yada talep edenle görüşmek zorunda değil, kendilerine göre sebepleri vardır, kabul etmezler, ama usul önemli, hanımefendi hayır dese, bu arkadaş gidip kapısına mı dayanacak sanki.....İletişim karşılıklı olan bir şeydir. Anladığım kadarıyla siz hiç konuşmamışsınız hanımefendi size cevap vermemiş. Böyle bir sebep ile konu açmak çok mantıklı gelmiyor. Forumda birçok hanımefendi var başkaları ile şansınızı deneyebilirsiniz. Hanımefendilerin herkese cevap vermek gibi bir zorunluluğu olduğunu zannetmiyorum .
müsait değildir hocamHanımefendiye defalarca yazdım fakat tek bir cümle bile yanıt alamadım sebebini gerçekten çok merak ediyorum
merhaba aleyna'ya yazarmısınız sizi hatırlamıyor.Hanımefendiye defalarca yazdım fakat tek bir cümle bile yanıt alamadım sebebini gerçekten çok merak ediyorum
Adminim engellemiş nasıl yazayımmerhaba aleyna'ya yazarmısınız sizi hatırlamıyor.
Cevap verdiğinizde argo konuştuğunuz için 7 gün ceza vereceğim.Verdim üstadım hepsini verdim ama sağlık olsunda yukarıda yorum yazan *** bakya sanki Aleynanın agzı yoksa onu savunuyor dallamaya bak ya
Bana numaranızı dm atarmısınız teyit ettirimAdminim engellemiş nasıl yazayım![]()
Adaletin kestiği parmak acımaz canınız sağolsunCevap verdiğinizde argo konuştuğunuz için 7 gün ceza vereceğim.
Devam ederseniz sınırsız uzaklaştırma alırsınız.
İyi günler
Özelden yazdım burdanda belirteyim referans hassas noktam yetersiz/olumsuz olması durumunda maalesef program yapamıyorum. Bunu karşı tarafı düşünerekten aslında belirtmek istememiştim ama söylemek lazımmış bundan sonra sebebi ile neden görüşemeyeceğimi yazarım herkese iyi günlerHanımefendiye defalarca yazdım fakat tek bir cümle bile yanıt alamadım sebebini gerçekten çok merak ediyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!