Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İletişim Problemi İletişim Kuramama

16 May 2022
51
179
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hanımefendiye defalarca yazdım fakat tek bir cümle bile yanıt alamadım sebebini gerçekten çok merak ediyorum

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kısmet olmayınca olmuyor .

Geçmiş olsun .

16 May 2022
51
179
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle program yapamadıgım için ekme dururmuda olmadı şimdi baktım engellemiş sağlık olsun?

15 Ocak 2023
224
129
126
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her şeyi yeniyor insanoglu ama şu egoyu yenemiyor... gecmis olsun

Hulviii Çevrimdışı
28 May 2021
83
125
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İletişim karşılıklı olan bir şeydir. Anladığım kadarıyla siz hiç konuşmamışsınız hanımefendi size cevap vermemiş. Böyle bir sebep ile konu açmak çok mantıklı gelmiyor. Forumda birçok hanımefendi var başkaları ile şansınızı deneyebilirsiniz. Hanımefendilerin herkese cevap vermek gibi bir zorunluluğu olduğunu zannetmiyorum .

16 May 2022
51
179
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İletişim karşılıklı olan bir şeydir. Anladığım kadarıyla siz hiç konuşmamışsınız hanımefendi size cevap vermemiş. Böyle bir sebep ile konu açmak çok mantıklı gelmiyor. Forumda birçok hanımefendi var başkaları ile şansınızı deneyebilirsiniz. Hanımefendilerin herkese cevap vermek gibi bir zorunluluğu olduğunu zannetmiyorum .
Sanane sen avukatımısın birde böyle tipler çıktı yalamalık yapacam diye kendi cevap versin sanane

16 May 2022
51
179
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kiminle beraber olacagımı sana mı sorcam artist

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
455
1,039
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yanlış.... sebepsiz, keyfi bir şekilde cevap vermemek uslüp bozukluğudur, olumlu yada olumsuz bir cevap verilmeli, olumsuz referans almış olabilir, usulü ile cevap verilir, uygun değilim, referansınız yetersiz, , yada başka bir şey, ama görüp cevap vermeyip birde üstüne engellemek abes, bunu tarafları savunmak için söylemiyorum, bu mecra da bir alan-veren dengesi var, tabiki kadınlar her yazanla, yada talep edenle görüşmek zorunda değil, kendilerine göre sebepleri vardır, kabul etmezler, ama usul önemli, hanımefendi hayır dese, bu arkadaş gidip kapısına mı dayanacak sanki.....

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
408
523
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kral belki de şansın yavar gitti. Benim son görüştüğüm kişi eve geldiğimde dizi izlemeye devam etti bir süre. En son dedim ne oluyor. Bu şekil bir iletişim ihtimali de olabiliyor

20 Ocak 2025
78
87
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beylikduzun de oturmasi disinda pembo atess gibi..
sana cevap vermedi diye iletisim sorunu problemi basligi acman ne kdr dogru tartisilir.. takma kafana..

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,880
2,104
Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,880
2,104
Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,880
2,104
Verdim üstadım hepsini verdim ama sağlık olsunda yukarıda yorum yazan *** bakya sanki Aleynanın agzı yoksa onu savunuyor dallamaya bak ya
Cevap verdiğinizde argo konuştuğunuz için 7 gün ceza vereceğim.
Devam ederseniz sınırsız uzaklaştırma alırsınız.
İyi günler

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,880
2,104
Aleyna Çevrimdışı
21 Tem 2025
587
5,034
Hanımefendiye defalarca yazdım fakat tek bir cümle bile yanıt alamadım sebebini gerçekten çok merak ediyorum
Özelden yazdım burdanda belirteyim referans hassas noktam yetersiz/olumsuz olması durumunda maalesef program yapamıyorum. Bunu karşı tarafı düşünerekten aslında belirtmek istememiştim ama söylemek lazımmış bundan sonra sebebi ile neden görüşemeyeceğimi yazarım herkese iyi günler💕

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar