Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İÇERLEDİMM 😏😓

Tuğçe Yılmazer Çevrimdışı
13 Eki 2025
471
1,507
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili arkadaşlar, daha doğrusu forum kullanan veya forumda olduğum için Referans yazan partnerlerim. .. Öncelikle gösterdiğiniz değer için teşekkür ediyorum. Bunun benim için kıymeti apayrı tabiki. Ama sizlerden özel bi ricam olucak. Lütfen Referanslarınızı YAPAYZEKA destekli düzenlemeyin. Bırakın eksik olsun, noksan olsun olsn yanlış olsun. DAHA SAMİMİDİR. Düşünceler içinizden gelenler bile olsa YAPAYZEKANIN EDİTÖRLÜĞÜ ruhunu öldürüyor. .. 😇🙏🏻❤️

Birde artık İÇERLEDİĞİM bi konu ki referanslarımda sürekli "SAMİMİYETİMDEN, POZİTİFLİĞİMDEN, SOHBETİMİZİNDEN ve KIYAFET KOSTÜMLERİMİN ÇEŞİTLİLİĞİNDEN bahsedilmiş, bahsediliyor. .. Ben bu bakımı, özeni, dikkati boşamı yapıyorum anlamadm. 😂 Tabiki bu KİŞİSEL birşeydir. Ama ellerim, ayaklarım tırnaklarım saçlarım kokum yani bu kadar bakımıma özen gösteren biriyken sanki sadece gelip samimi bi sohbetle sizlere defile yapıyormuşum gibi söz edilmesi beni üzdü açıkcası. 😏😓

Ben programlarıma çeşit çeşit koku götürken, partnerim için bile diş fırçası, macunum gargaramı taşırken kayganlaştırıcı olarak bile özel bitkisel yağ kullanırken NEDEN BU TİTİZİMLİĞİM, ÖZENİMİN göz ardı edilmiş anlamadm.

Canınız sağolsun, birşey demiyorum ama İÇERLEDİM acıkcası. Herneyse. ..💔

* SON REF YAZISINA İSTİNADEN KONUSMADIM BUNU. CANIM BENİM LÜTFEN KIRILMA SEN ÖZEL OLARAK. GENEL OLARAK KONUŞUYORUM. 🙏🏻💕

Son düzenleme:
eddie Çevrimdışı

eddie

0
15 Mar 2013
181
61
Buraya referans yazarken yapay zeka kullanmak... Gerçekten Türk'ün aklı bir başka çalışıyor, inanılmaz... Saygıyla alkışlıyorum :)

13 Eki 2025
471
1,507
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Buraya referans yazarken yapay zeka kullanmak... Gerçekten Türk'ün aklı bir başka çalışıyor, inanılmaz... Saygıyla alkışlıyorum :)
Aslında güzel bi niyetle editörlüğünü kullanıyorlar. ama o kadar YAPAYLAŞIYOR ki anlaşılmaktan ziyade HİSSEDİLİYOR BU. Anlamayan biri bile hissedebilir bunu. 😏

Zoe70 Çevrimdışı
25 Ocak 2022
5,605
3,397
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili arkadaşlar, daha doğrusu forum kullanan veya forumda olduğum için Referans yazan partnerlerim. .. Öncelikle gösterdiğiniz değer için teşekkür ediyorum. Bunun benim için kıymeti apayrı tabiki. Ama sizlerden özel bi ricam olucak. Lütfen Referanslarınızı YAPAYZEKA destekli düzenlemeyin. Bırakın eksik olsun, noksan olsun olsn yanlış olsun. DAHA SAMİMİDİR. Düşünceler içinizden gelenler bile olsa YAPAYZEKANIN EDİTÖRLÜĞÜ ruhunu öldürüyor. .. 😇🙏🏻❤️

Birde artık İÇERLEDİĞİM bi konu ki referanslarımda sürekli "SAMİMİYETİMDEN, POZİTİFLİĞİMDEN, SOHBETİMİZİNDEN ve KIYAFET KOSTÜMLERİMİN ÇEŞİTLİLİĞİNDEN bahsedilmiş, bahsediliyor. .. Ben bu bakımı, özeni, dikkati boşamı yapıyorum anlamadm. 😂 Tabiki bu KİŞİSEL birşeydir. Ama ellerim, ayaklarım tırnaklarım saçlarım kokum yani bu kadar bakımıma özen gösteren biriyken sanki sadece gelip samimi bi sohbetle sizlere defile yapıyormuşum gibi söz edilmesi beni üzdü açıkcası. 😏😓

Ben programlarıma çeşit çeşit koku götürken, partnerim için bile diş fırçası, macunum gargaramı taşırken kayganlaştırıcı olarak bile özel bitkisel yağ kullanırken NEDEN BU TİTİZİMLİĞİM, ÖZENİMİN de bi kıymeti olmuyor anlamadm. ..

* SON REF YAZISINA İSTİNADEN KONUSMADIM BUNU. CANIM BENİM LÜTFEN KIRILMA SEN ÖZEL OLARAK. GENEL OLARAK KONUŞUYORUM. 🙏🏻💕
Ama seni bilen biliyor ki

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,699
11,507
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evirmsel olarak şöyle mi gelişiyor acaba;

İlkel Çağda --> Ben ne yaşadım
Antik Çağda --> Tanrım ben ne yaşadım
Bilgi Çağında --> ChatGpt ben ne yaşadım
İnce görmüşsünüz üstadım 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,078
2,193
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yapay zeka ile referans yazıldığını,yazanı ilk defa duydum..Görüşmeden referans yazanları vs duydum da ya da bayanın referans yazdığını..Her neyse senelerdir forumdayım gülümsüyorum sadece…Duygu,samimiyet,yaşanılanlar o zaman onlarda yapay olmuş oluyor😉

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
yapay zeka ile referansın amacı ne acaba. bir şeyler karala geç be adam:D sanki puan mı veriyoruz senin referansına

13 Eki 2025
471
1,507
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Konu sanıyorum yanlış anlaşılmış. YAPAY ZEKA ile yazı yazılmıyor. Yazı yazıldıktan sonra YAPAY ZEKAYA düzenleme yapılıyor. Yani noktalama imla kuralları vs. Haliyle yapay zeka da ekleri de düzenliyor. Bu sefer yazı o kadar yapaylaşuyorki. Şöyleydi böyleydi. Bana göre bütün orjinalliği özgünlüğü gidince de ruhu çekiliyor resmen ;) NİYETLER GÜZEL ASLINDA AMA YÖNTEM GEÇERSİZ TAMAMEN TERS TEPİYOR BANA GÖRE.

13 Eki 2025
471
1,507
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben bu konuyu (kendi partnerim adına) diyerek açtım ama genel olarak ta ele alınabilir tabii. Nazik bi dille durum hakkında zerzenişte bulundum. Lütfen yorumlarımızda sert eleştirisel usluptan kaçınalım. Partnwrlerim her biri benim için AYRI AYRI kıymetlidir. 🥰❤️ (Laf Söyletmem 😘)

triyandafil

Normal Üye
27 Eki 2023
25
12
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ben programlarıma çeşit çeşit koku götürken, partnerim için bile diş fırçası, macunum gargaramı taşırken kayganlaştırıcı olarak bile özel bitkisel yağ kullanırken NEDEN BU TİTİZİMLİĞİM, ÖZENİMİN de bi kıymeti olmuyor anlamadm. ..

Tatlım ben gaziantep'ten gerçekten çok güzel özenli bir bayansınız. Uzun zamandır profilimizi yorumlarınızı takip ediyorum kendine bakan vücuduyla barışık çok bakımlı birisiniz. Tabii ben de görüşmek isterim ama yanlış anlaşma oldu beni engellediniz görüşme kabul etmiyorsunuz. Forumda ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,454
1,473
Cinsiyetiniz nedir?
Sizin için bir referans konu aynı zamanda bizlerinde referans konusu oluyor. Şahit oluyorum buradan da yazdıklarını okuyorum dikkatimi çekiyor diyen hanımefendiler var bu duzen onların hoşuna gidiyor inanın, belki bu yüzden kullananlar olabilir. Son olarak genele baktigimda yazım şeklinin ai ile vs. düzenlenmesinden bağımsız artik referans konulari yazıyım geçeyim mantığıyla açılıyor, herkes ateşli saatlerden bahsediyor ama yataktaki o aksiyon bende kalsın tarz yazıları görünce bir çoğu bana geçmiyor açıkçası.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar