- 13 Eki 2025
- 470
- 1,507
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Sevgili arkadaşlar, daha doğrusu forum kullanan veya forumda olduğum için Referans yazan partnerlerim. .. Öncelikle gösterdiğiniz değer için teşekkür ediyorum. Bunun benim için kıymeti apayrı tabiki. Ama sizlerden özel bi ricam olucak. Lütfen Referanslarınızı YAPAYZEKA destekli düzenlemeyin. Bırakın eksik olsun, noksan olsun olsn yanlış olsun. DAHA SAMİMİDİR. Düşünceler içinizden gelenler bile olsa YAPAYZEKANIN EDİTÖRLÜĞÜ ruhunu öldürüyor. .. 

Birde artık İÇERLEDİĞİM bi konu ki referanslarımda sürekli "SAMİMİYETİMDEN, POZİTİFLİĞİMDEN, SOHBETİMİZİNDEN ve KIYAFET KOSTÜMLERİMİN ÇEŞİTLİLİĞİNDEN bahsedilmiş, bahsediliyor. .. Ben bu bakımı, özeni, dikkati boşamı yapıyorum anlamadm.
Tabiki bu KİŞİSEL birşeydir. Ama ellerim, ayaklarım tırnaklarım saçlarım kokum yani bu kadar bakımıma özen gösteren biriyken sanki sadece gelip samimi bi sohbetle sizlere defile yapıyormuşum gibi söz edilmesi beni üzdü açıkcası. 

Ben programlarıma çeşit çeşit koku götürken, partnerim için bile diş fırçası, macunum gargaramı taşırken kayganlaştırıcı olarak bile özel bitkisel yağ kullanırken NEDEN BU TİTİZİMLİĞİM, ÖZENİMİN göz ardı edilmiş anlamadm.
Canınız sağolsun, birşey demiyorum ama İÇERLEDİM acıkcası. Herneyse. ..
* SON REF YAZISINA İSTİNADEN KONUSMADIM BUNU. CANIM BENİM LÜTFEN KIRILMA SEN ÖZEL OLARAK. GENEL OLARAK KONUŞUYORUM.

Birde artık İÇERLEDİĞİM bi konu ki referanslarımda sürekli "SAMİMİYETİMDEN, POZİTİFLİĞİMDEN, SOHBETİMİZİNDEN ve KIYAFET KOSTÜMLERİMİN ÇEŞİTLİLİĞİNDEN bahsedilmiş, bahsediliyor. .. Ben bu bakımı, özeni, dikkati boşamı yapıyorum anlamadm.
Ben programlarıma çeşit çeşit koku götürken, partnerim için bile diş fırçası, macunum gargaramı taşırken kayganlaştırıcı olarak bile özel bitkisel yağ kullanırken NEDEN BU TİTİZİMLİĞİM, ÖZENİMİN göz ardı edilmiş anlamadm.
Canınız sağolsun, birşey demiyorum ama İÇERLEDİM acıkcası. Herneyse. ..
* SON REF YAZISINA İSTİNADEN KONUSMADIM BUNU. CANIM BENİM LÜTFEN KIRILMA SEN ÖZEL OLARAK. GENEL OLARAK KONUŞUYORUM.
Son düzenleme: