- 13 Nis 2019
- 113
- 111
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba forumdaşlar bugün yine bana bağımlılık yapan Gamzenin yanında soluğu aldım bugün ikimizin de işlerinden ötürü sabah erken saatte görüşme ayarladık ve Gamzenin Maltepe'de ki evine vardım karnınız açtı kahvaltı yapalım dedik demesine ama kahvaltıdan önce kendimizi duşda bulduk Benim hayalim JAKUZİ tabiki Gamzenin evinde Yok jakuzi ama inanın jakuzide bu kadar zevk alamam inanın o nasıl bir duştu duşta kendine gelir insan ben ise o dusdan sonra ayaklarım yerden kesildi adeta öpüşmeyimi anlatsam sevişmeyimi duşda oralımı adeta duşda kendimizden geçtik sonrasında güzel bir kahvaltı ve yine ateşli dakikalar başladı @Gamze yerinde durmuyordu hiç ateşli bir şekilde Gamzenin meşhur öpüşmesiyle başladı gerisi biraz bana kalsın özel anlar ve daha sonrasında 2 saat süren çok çok keyifli sohbeti eğlenceli bir görüşme oldu @Gamze ye buradan bir kere daha teşekkür ediyorum misafir perverliği ikramları için ve arada bir kaç sefer elbise değiştirdi ortama daha da renk kattı ben bu @gamzeden kopamıyorum bir türlü forumdaki gitmek istediğim diğer kişilere gitmek için ah @Gamze ah nasıl bir etki altına aldı beni fevkaladenin fevkinde bir insansın sağlıcakla kal .bir kaç foto attım görüşmeden.