Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme GAMZEYLE DUŞ ALMAK

İstanbullu3438 Çevrimdışı
13 Nis 2019
113
111
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba forumdaşlar bugün yine bana bağımlılık yapan Gamzenin yanında soluğu aldım bugün ikimizin de işlerinden ötürü sabah erken saatte görüşme ayarladık ve Gamzenin Maltepe'de ki evine vardım karnınız açtı kahvaltı yapalım dedik demesine ama kahvaltıdan önce kendimizi duşda bulduk Benim hayalim JAKUZİ tabiki Gamzenin evinde Yok jakuzi ama inanın jakuzide bu kadar zevk alamam inanın o nasıl bir duştu duşta kendine gelir insan ben ise o dusdan sonra ayaklarım yerden kesildi adeta öpüşmeyimi anlatsam sevişmeyimi duşda oralımı adeta duşda kendimizden geçtik sonrasında güzel bir kahvaltı ve yine ateşli dakikalar başladı @Gamze yerinde durmuyordu hiç ateşli bir şekilde Gamzenin meşhur öpüşmesiyle başladı gerisi biraz bana kalsın özel anlar ve daha sonrasında 2 saat süren çok çok keyifli sohbeti eğlenceli bir görüşme oldu @Gamze ye buradan bir kere daha teşekkür ediyorum misafir perverliği ikramları için ve arada bir kaç sefer elbise değiştirdi ortama daha da renk kattı ben bu @gamzeden kopamıyorum bir türlü forumdaki gitmek istediğim diğer kişilere gitmek için ah @Gamze ah nasıl bir etki altına aldı beni fevkaladenin fevkinde bir insansın sağlıcakla kal .bir kaç foto attım görüşmeden.

Ekli dosyalar

• IMG_20190828_123248.jpg
    IMG_20190828_123248.jpg
    195.9 KB · Görüntüleme: 1,046
  • IMG_20190828_150813.jpg
    IMG_20190828_150813.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,052
  • IMG_20190828_144043.jpg
    IMG_20190828_144043.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,050
  • IMG_20190828_123101.jpg
    IMG_20190828_123101.jpg
    183.9 KB · Görüntüleme: 1,043
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,727
11,020
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok ateşli bir görüşme ve paylaşım olmuş; duşta seks candır (y) Paylaşım için teşekkürler...

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım ; suyun rahatlatıcı etkisi altında yapılan oral candır gerisi yalandır , sevişen yerleriniz dert görmesin 👍

324ewdsfdsf

Merhaba forumdaşlar bugün yine bana bağımlılık yapan Gamzenin yanında soluğu aldım bugün ikimizin de işlerinden ötürü sabah erken saatte görüşme ayarladık ve Gamzenin Maltepe'de ki evine vardım karnınız açtı kahvaltı yapalım dedik demesine ama kahvaltıdan önce kendimizi duşda bulduk Benim hayalim JAKUZİ tabiki Gamzenin evinde Yok jakuzi ama inanın jakuzide bu kadar zevk alamam inanın o nasıl bir duştu duşta kendine gelir insan ben ise o dusdan sonra ayaklarım yerden kesildi adeta öpüşmeyimi anlatsam sevişmeyimi duşda oralımı adeta duşda kendimizden geçtik sonrasında güzel bir kahvaltı ve yine ateşli dakikalar başladı @Gamze yerinde durmuyordu hiç ateşli bir şekilde Gamzenin meşhur öpüşmesiyle başladı gerisi biraz bana kalsın özel anlar ve daha sonrasında 2 saat süren çok çok keyifli sohbeti eğlenceli bir görüşme oldu @Gamze ye buradan bir kere daha teşekkür ediyorum misafir perverliği ikramları için ve arada bir kaç sefer elbise değiştirdi ortama daha da renk kattı ben bu @gamzeden kopamıyorum bir türlü forumdaki gitmek istediğim diğer kişilere gitmek için ah @Gamze ah nasıl bir etki altına aldı beni fevkaladenin fevkinde bir insansın sağlıcakla kal .bir kaç foto attım görüşmeden.
Öncelikle bugün için ben tşk ederim her şey çok güzeldi daha yeni görüşmemize ragmen özlemişim seni iyi ki tanımışım seni senin yanında vakitin nasıl gectıgını anlamıyorum bile bugün yine diger gorusmelerımızdeki gibi çok keyifli vakit gecirdik sana hazırlayacagım süprızı sabah erken oldıgundan dolayı yetıştiremedim bi dahaki gorüşmemizde yetiştiemiş olurum 😘😘😘bir dahaki görüşememize kadar kendine cici bak 😘😘😘❤️❤️

324ewdsfdsf

Hocam ben burada bir partnerden bu kadar etkilenen birini hiç görmedim, gamze dilinden düşmüyor valla hiç aklımda yoktu ama bende görüşücem artık.

Bu arada paylaşım için de teşekkürler (y)
Biz tşk ederiz vakit ayırıp okudugunuz için 😘bence geç bile kalmışsın 🙈🙈☺️

sword976 Çevrimdışı
25 Şub 2014
13
9
Cinsiyetiniz nedir?
İlgi çekici ve merak uyandırıcı bir paylaşım olmuş, yaşayana ve yaşatana teşekkürler...
Bu sıcak havalarda duşşşş.......

İstanbullu3438 Çevrimdışı
13 Nis 2019
113
111
Öncelikle bugün için ben tşk ederim her şey çok güzeldi daha yeni görüşmemize ragmen özlemişim seni iyi ki tanımışım seni senin yanında vakitin nasıl gectıgını anlamıyorum bile bugün yine diger gorusmelerımızdeki gibi çok keyifli vakit gecirdik sana hazırlayacagım süprızı sabah erken oldıgundan dolayı yetıştiremedim bi dahaki gorüşmemizde yetiştiemiş olurum 😘😘😘bir dahaki görüşememize kadar kendine cici bak 😘😘😘❤️❤️
Sen her daim özlenecek insansın seninle vakit geçirmek çok keyifli sürprizini sabırsızlıkla bekliyorum sağlıcakla kal

Serhat11 Çevrimdışı
25 Haz 2019
231
331
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biz tşk ederiz vakit ayırıp okudugunuz için 😘bence geç bile kalmışsın 🙈🙈☺️
Gamze hanımla buluşmamıza ramak kalmıştı ama acil işlerinden dolayı iptal oldu eylül hanımla tanıştım oda gayet iyiydi ama gamzecim seninle olmak için sabirsizlaniyorum hala aklimdasin 😊

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
275
332
@Gamze hanım her zamanki gibi efsane bende iyi ki kendisini tanımışım 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar