Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok tatlı bir kadın ile tanışma...

burgazliugur Çevrimdışı
1 Ağu 2026
122
94
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Forum Zamparalar, Bugün size dün tanıştığım hanım hanımcık dünya tatlısı şirin hanımefendi olan @Asel ARJİN hanımla tanışmamdan bahsetmek istiyorum. Kendileri ile iki saatlik bir program yaptık. Yurtdışından yeni döndüğüm için kendisine mesaj gönderdiğim zaman daha o sıcaklığı hissettirdiği için kendisine buradan teşekkür ederim. İki saat dolu dolu geçti benim için. Yönlendirmeleri mesaja hemen cevap vermesi ile kendimi görüşme yaptığı evinin kapısının önünde buldum. Kapıda karşılaması içeriye buyur etmesi hemen kahvemi hazırlaması ile sohbetimize başladık.Tabii biraz ben kendisini bir konu hakkında darlamis olabilirim.Onun için kendisinden özür dilerim.Yatak kısmı ben burada hiç bahsetmedim yine
bahsetmeyeceğim ama şu kadar söylemek istiyorum.Siz kendinizi ona bırakın o sizi gökyüzüne ucursun diyorum.İki saat dolunca ben yine her zaman ki gibi Marmaray ile Avrupa yakasina döndüm.Bugun rüyadan yeni uyandigim için yazıyorum.Son olarak beni kabul ettiği için @Asel ARJİN hanımefendiye herşey için tekrar teşekkür ederim.💛💙🥰

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler 🙏

Herkes @Asel ARJİN ile sevişme keyfini tatmalı :))))

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
714
773
Merhaba Forum Zamparalar, Bugün size dün tanıştığım hanım hanımcık dünya tatlısı şirin hanımefendi olan @Asel ARJİN hanımla tanışmamdan bahsetmek istiyorum. Kendileri ile iki saatlik bir program yaptık. Yurtdışından yeni döndüğüm için kendisine mesaj gönderdiğim zaman daha o sıcaklığı hissettirdiği için kendisine buradan teşekkür ederim. İki saat dolu dolu geçti benim için. Yönlendirmeleri mesaja hemen cevap vermesi ile kendimi görüşme yaptığı evinin kapısının önünde buldum. Kapıda karşılaması içeriye buyur etmesi hemen kahvemi hazırlaması ile sohbetimize başladık.Tabii biraz ben kendisini bir konu hakkında darlamis olabilirim.Onun için kendisinden özür dilerim.Yatak kısmı ben burada hiç bahsetmedim yine
bahsetmeyeceğim ama şu kadar söylemek istiyorum.Siz kendinizi ona bırakın o sizi gökyüzüne ucursun diyorum.İki saat dolunca ben yine her zaman ki gibi Marmaray ile Avrupa yakasina döndüm.Bugun rüyadan yeni uyandigim için yazıyorum.Son olarak beni kabul ettiği için @Asel ARJİN hanımefendiye herşey için tekrar teşekkür ederim.💛💙🥰
Senı tanıdıgıma çok ama çok memnun oldum🙏 Yanımdan iyi ayrıldıysan ne mutlu bana 🥰 öpüyorum çok seni tekrar gorısmek üzere sevgler 💙❣️

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

“Güvenilmek sevilmekten iyidir.”
15 Ara 2019
663
830
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Asel hanım hafta sonu görüşme yapıyor musun özellikle cumartesi..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar