- 1 Ağu 2026
- 124
- 95
- 57
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba Forum Zamparalar, Bugün size dün tanıştığım hanım hanımcık dünya tatlısı şirin hanımefendi olan @Asel ARJİN hanımla tanışmamdan bahsetmek istiyorum. Kendileri ile iki saatlik bir program yaptık. Yurtdışından yeni döndüğüm için kendisine mesaj gönderdiğim zaman daha o sıcaklığı hissettirdiği için kendisine buradan teşekkür ederim. İki saat dolu dolu geçti benim için. Yönlendirmeleri mesaja hemen cevap vermesi ile kendimi görüşme yaptığı evinin kapısının önünde buldum. Kapıda karşılaması içeriye buyur etmesi hemen kahvemi hazırlaması ile sohbetimize başladık.Tabii biraz ben kendisini bir konu hakkında darlamis olabilirim.Onun için kendisinden özür dilerim.Yatak kısmı ben burada hiç bahsetmedim yine
bahsetmeyeceğim ama şu kadar söylemek istiyorum.Siz kendinizi ona bırakın o sizi gökyüzüne ucursun diyorum.İki saat dolunca ben yine her zaman ki gibi Marmaray ile Avrupa yakasina döndüm.Bugun rüyadan yeni uyandigim için yazıyorum.Son olarak beni kabul ettiği için @Asel ARJİN hanımefendiye herşey için tekrar teşekkür ederim.

bahsetmeyeceğim ama şu kadar söylemek istiyorum.Siz kendinizi ona bırakın o sizi gökyüzüne ucursun diyorum.İki saat dolunca ben yine her zaman ki gibi Marmaray ile Avrupa yakasina döndüm.Bugun rüyadan yeni uyandigim için yazıyorum.Son olarak beni kabul ettiği için @Asel ARJİN hanımefendiye herşey için tekrar teşekkür ederim.