- 13 Eki 2025
- 471
- 1,511
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kendine başkalarının gözüyle değil, seni seven insanların gözüyle bakabilsen. O izler senin değerini eksiltmez. Umarım aradığın çözümü bulursun ama ondan da önemlisi, bir gün kendini olduğun gibi kabul edip huzur bulursun. SanaMerhaba arkadaşlar. Çok yoruldum . İtiraf ediyorum kollarımda 15 yıllık izler var. Gizlemeyw çalışıyorum. Dermatolog estetisyen dövme çare arıyorum. UTANIYORUM. Kimseye boyun eğmicem. Evet benim böyle izlerim var 15 yasımdan kalma. Üzülüyorum ve çaresini arıyorumm. !!!
Ve belkide çözüm bulduktan sonra gelsem tekrar iyi olur. İyi hissetmiyorum kendimi ben narin bi insanım. ..
Geçmiş izlerin görünümünü kapatmaya çalışma çünkü görüntü kaybolur ama yaşadıkların seninle yola devam eder. O kötü hayat izleri seni güçlü yapan , ve tekrarından uzaklaştıran görüntülerdir. Utanmana gerek yok. Bunu dile getirecek kadar duygu yüklü bir kadının geleceğe umutla bakması gerekir. Hatalar insanı güçlü yapan en önemli deneyimlerdir. Sanmaki herkes hayatında senden daha farklı şeyler yaşadı yada yaşıyor. Tek fark sen onu görünür yapmışsın. Hepsi bu. Unuma ki seni öldürmeyen şey gerçekten seni güçlü yaparMerhaba arkadaşlar. Çok yoruldum . İtiraf ediyorum kollarımda 15 yıllık izler var. Gizlemeyw çalışıyorum. Dermatolog estetisyen dövme çare arıyorum. UTANIYORUM. Kimseye boyun eğmicem. Evet benim böyle izlerim var 15 yasımdan kalma. Üzülüyorum ve çaresini arıyorumm. !!!
Ve belkide çözüm bulduktan sonra gelsem tekrar iyi olur. İyi hissetmiyorum kendimi ben narin bi insanım. ..
Ekli dosyayı görüntüle 130332
Sevgili Tuğçe,Merhaba arkadaşlar. Çok yoruldum . İtiraf ediyorum kollarımda 15 yıllık izler var. Gizlemeyw çalışıyorum. Dermatolog estetisyen dövme çare arıyorum. UTANIYORUM. Kimseye boyun eğmicem. Evet benim böyle izlerim var 15 yasımdan kalma. Üzülüyorum ve çaresini arıyorumm. !!!
Merhaba arkadaşlar. Çok yoruldum . İtiraf ediyorum kollarımda 15 yıllık izler var. Gizlemeyw çalışıyorum. Dermatolog estetisyen dövme çare arıyorum. UTANIYORUM. Kimseye boyun eğmicem. Evet benim böyle izlerim var 15 yasımdan kalma. Üzülüyorum ve çaresini arıyorumm. !!!
Bence gizlemeye yada saklamaya gerek duyma her ne kadar tanımıyor olsam da hepimiz zamanında yanlış kararlar yanlış insanlar yanlış dolu bi hayat yaşamışızdır burda sen birşeylerden ders almışsın ki geçmişim diyosun silmişsin ki bitirmişsinki gizlemek istiyorsun hiç gerek yok insanız şaşarız insanız hataya düşeriz insanız yanlış yaparız elbette önemli olan bundan ders alıp o şaşmayı o hatayı o yanlışı kalben beynen bitirmek bence sen bunu yapmışsın ve gizlemeye de gerek yok utanacak bişe de yok hatadır yapılır hatadan dönülür tekrar yapılmaz hayatına ve kendine iyi bak mutlu olmak için elinden geleni yap başkası için degil kendin içinMerhaba arkadaşlar. Çok yoruldum . İtiraf ediyorum kollarımda 15 yıllık izler var. Gizlemeyw çalışıyorum. Dermatolog estetisyen dövme çare arıyorum. UTANIYORUM. Kimseye boyun eğmicem. Evet benim böyle izlerim var 15 yasımdan kalma. Üzülüyorum ve çaresini arıyorumm. !!!
hatalarımız, yanlışlarımızdan dolayı buradayız... Hala da burada olmaya yanlış ve hata yapmaya devam ediyoruz... Sanırım ölene kadar devam edeceğiz de...Merhaba arkadaşlar. Çok yoruldum . İtiraf ediyorum kollarımda 15 yıllık izler var. Gizlemeyw çalışıyorum. Dermatolog estetisyen dövme çare arıyorum. UTANIYORUM. Kimseye boyun eğmicem. Evet benim böyle izlerim var 15 yasımdan kalma. Üzülüyorum ve çaresini arıyorumm. !!!
Bizi biz yapan hayatta yaşadıklarımız . Yüzümüzdeki cizgiler bile her üzüntünün her sevincin çizgilerde buluşmuş hali .Sizler çok iyi insanlarsınız. Burda varoluş sebebim bu belkide. Hanginize ne yazacagıma karar veremedim. Gören bilirki bunlar çok çooookkkk eski izler. Ama işte. Bazen hayatta attığımız adımları iyi bilmeliyiz. Partnerim beni seviyor ben kendisini seviyorum ama öyle açık bi yerde kahvaltı yemek ne bilim işte uzun kollu tolere ediyoruz. Ama bu da beni pskolojikmen biraz yordu. Bu hafta devlet hastanesi dermatologtan randevü alıcaz. Özelden konuştuk normalde 4 seans co2 + kök hücre 140K doktor olumsuz konuştu. Kafam karıştık. Çünkü o kadar iddalı değil ama para kazanıcak neden hayır dedi.
İnsanların bakışları kendi içlerinde konuşmaları vs kırıcı ve çok üzücü . İnsanoğlu acımasız ve empati yeteneğinden uzak . Ama ne yaparsan yap geçmişteki kararını değiştiremiyexeksin ..Bizi biz yapan hayatta yaşadıklarımız . Yüzümüzdeki cizgiler bile her üzüntünün her sevincin çizgilerde buluşmuş hali .
Her zaman kendi içinde değerlendirilir . O zaman o dopru geldi (hata olsa bile .) şimdi ise o doğru sana iyi bir tercih gibi olmasa da yaşamadan bilemezdin ..
hayat sevince sevinince güzel ..
İnsanların bakışları kendi içlerinde konuşmaları vs kırıcı ve çok üzücü . İnsanoğlu acımasız ve empati yeteneğinden uzak . Ama ne yaparsan yap geçmişteki kararını değiştiremiyexeksin ..
Ama en korkunç ve en aciz olduğun olacağın yer ise .. çocuğun olduğunda buna ne oldu dediğinde veremediğin cevaptır ..
Diğer bakan gözler sözler hiç birisi o kadar zor durumda bırakmayacak ..
ve çok zor . Anlatacaksın ama o güne kadar verdiğin tüm eğitimler vs havada kalmış gibi bir his ile .. en ağır olanı bu .
Bu durum gerçekten çok zor ..
ama kendine kabul ettirmeden bu kararını o zaman iyisi yada kötüsü o zaman senin için o çözümdü yada çözümün bir
Parçası .. dövme en mantıklı ve kolay çözüm olabilir belki ..
Hayatta ölümden hariç herşeye bir çare vardır. Bunu sakın unutma üzülme, utanma nasıl davranmak gerekiyorsa öyle davran, her zaman ümidin olsun. Umudunu asla kaybetme kendine her zaman güven yolun bahtın her zaman açık olsun. @Oktayca sevgilerimle @Tuğçe Yılmazer hanımMerhaba arkadaşlar. Çok yoruldum . İtiraf ediyorum kollarımda 15 yıllık izler var. Gizlemeyw çalışıyorum. Dermatolog estetisyen dövme çare arıyorum. UTANIYORUM. Kimseye boyun eğmicem. Evet benim böyle izlerim var 15 yasımdan kalma. Üzülüyorum ve çaresini arıyorumm. !!!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!