Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

❤️

Tabaddon Çevrimdışı
21 Mar 2021
135
118
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kötü tecrübeler, kötü kararlar. Fakat bunlardan utanman gerekmiyor, sonuçta devam etmiyorsun ve kendine ders çıkartmışsın. Çocukken verdiğin yanlış karar ve seçimlerin görünür izleri olmuş sende. Bazılarının izleri görünmez oluyor. Dövme çözüm olacaktır senin için, güzel bir sanatçı bulmayı unutma ama çok dövmeci var ama sanatçı az...

Develi Çevrimdışı
7 Nis 2021
66
77
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar. Çok yoruldum . İtiraf ediyorum kollarımda 15 yıllık izler var. Gizlemeyw çalışıyorum. Dermatolog estetisyen dövme çare arıyorum. UTANIYORUM. Kimseye boyun eğmicem. Evet benim böyle izlerim var 15 yasımdan kalma. Üzülüyorum ve çaresini arıyorumm. !!!

Ve belkide çözüm bulduktan sonra gelsem tekrar iyi olur. İyi hissetmiyorum kendimi ben narin bi insanım. ..
kendine başkalarının gözüyle değil, seni seven insanların gözüyle bakabilsen. O izler senin değerini eksiltmez. Umarım aradığın çözümü bulursun ama ondan da önemlisi, bir gün kendini olduğun gibi kabul edip huzur bulursun. Sana 💯 güç diliyorum.

Arclich Çevrimdışı

Arclich

The purpose of life is to live a life of purpose
17 Eki 2019
202
194
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyide herkesin hayatında izler var, herkesin hayatında kara lekeler var. Bu kimisinde görünür, kimisinde görünmez.
Görünsede görünmesede bu seni ilgilendirir.
Ne yaşadığını bir tek sen bilirsin. Nasıl aştığına da bir tek sen hakimsin.
Senin hayatının hikayesi o izlerde çizilmiş. Bunu görmezden gelmek veya hakkında yorum yapmak, bizim haddimize değil.
Buradan farklı anlamlar çıkaranlar yada önemsemeyip lutuf görenler önce kendine baksın.
Kimse bulunduğu yere kolay gelmedi. Kolayda kaybetmemeli...

BLACK PEARL Çevrimdışı
30 Nis 2026
976
662
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
en başta çok geçmiş olsn umarım aeadığınız tedaviyi bulursunuz ve kendinizi iyi hissedecek ruh hilene bürünürsünüz
ama unutmayın bence hayat herşeye rağmen çok güzel ve savaşmaya fazlasıyla değer
sizde lütfen savaşınızda bir adım dahi geriye atmayın güzel huzurlu ve mutlu yaşamak için çok sebep var

theles Çevrimdışı

theles

0
13 Nis 2019
615
881
Cinsiyetiniz nedir?
Hatalarımız ile büyüyoruz. Yoruluyor, yıpranıyor ve yaşlanıyoruz. Gereğinden fazlasını taşımaya gerek yok. Bu cesur itirafınız dahi karakterinizi sağlamlaştırdığınızı gösterir. Her şey gönlünüzce olsun ☘️

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,573
9,055
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili Tuğçe,

"Hayatta her şey insan için" cümlesini çok severim ve sana da hatırlatmak isterim.
İzler, olur...
Hastalıklar, olur...
İmkansızkıklar, olur...
Yanlışlar, bolca olur...
Yorgunluklar, ooo çok olur da " nerede hayat varsa, orada umut da vardır
"
Lütfen hayatta ve ayakta kal ve bu olurken zaten görünür ya da görünmez birçok ize sahip olabileceğimii unutma!
O izler, geçirdiğin bir kazanın da izleri olabilirdi...

Asla utanmana gerek yok; hele ki yer yüzünde utanması gereken onca insan varken, sana sıra gelmemeli zaten bence!

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
3,088
4,159
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzler,izler,izler....
Hepimiz izler bırakıyoruz arkamızda. Bazen kötü, bazen güzel izler..
Önemli olan bunlardan ders alarak ilerlemek.
Eğer ki sen,o illeti hayatından çıkarabilirsen (çıkardı isen) gerisi teferruat .
Tutunmaya devam hayata.. Sen güçlüsün. Daha önce de,başardın. Yine başarırsın...
Eski izlere takılma..Yeni ,güzel izler bırakmaya gayret et yeter.

Ecem Arslan Çevrimdışı
4 Tem 2025
868
2,808
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba arkadaşlar. Çok yoruldum . İtiraf ediyorum kollarımda 15 yıllık izler var. Gizlemeyw çalışıyorum. Dermatolog estetisyen dövme çare arıyorum. UTANIYORUM. Kimseye boyun eğmicem. Evet benim böyle izlerim var 15 yasımdan kalma. Üzülüyorum ve çaresini arıyorumm. !!!

Ve belkide çözüm bulduktan sonra gelsem tekrar iyi olur. İyi hissetmiyorum kendimi ben narin bi insanım. ..
Ekli dosyayı görüntüle 130332
Geçmiş izlerin görünümünü kapatmaya çalışma çünkü görüntü kaybolur ama yaşadıkların seninle yola devam eder. O kötü hayat izleri seni güçlü yapan , ve tekrarından uzaklaştıran görüntülerdir. Utanmana gerek yok. Bunu dile getirecek kadar duygu yüklü bir kadının geleceğe umutla bakması gerekir. Hatalar insanı güçlü yapan en önemli deneyimlerdir. Sanmaki herkes hayatında senden daha farklı şeyler yaşadı yada yaşıyor. Tek fark sen onu görünür yapmışsın. Hepsi bu. Unuma ki seni öldürmeyen şey gerçekten seni güçlü yapar 💋🫶

Son düzenleme:
Piyade Çevrimdışı

Piyade

0
18 Mar 2018
2,418
1,962
Lütfen dövme yaptırmayın.
İzleri, izle kapatmak daha çok acı verir.
Eğer dövmede karar verdiyseniz, lütfen bu sanatı icra eden usta birine kendinizi teslim edin.
Sonuçları hiç hayal ettiğiniz gibi olmaya bilir.
Hepimizi hayatı çok zor.

@Tuğçe Yılmazer hanım sizle tanışmadık ama Buda kulağıma küpe olsun, partnerim anlatmayı istemedikçe asla izleri sormayacağım.

Böyle hassas bir konuyu bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Tuğçe Yılmazer Çevrimdışı
13 Eki 2025
471
1,511
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sizler çok iyi insanlarsınız. Burda varoluş sebebim bu belkide. Hanginize ne yazacagıma karar veremedim. Gören bilirki bunlar çok çooookkkk eski izler. Ama işte. Bazen hayatta attığımız adımları iyi bilmeliyiz. Partnerim beni seviyor ben kendisini seviyorum ama öyle açık bi yerde kahvaltı yemek ne bilim işte uzun kollu tolere ediyoruz. Ama bu da beni pskolojikmen biraz yordu. Bu hafta devlet hastanesi dermatologtan randevü alıcaz. Özelden konuştuk normalde 4 seans co2 + kök hücre 140K doktor olumsuz konuştu. Kafam karıştık. Çünkü o kadar iddalı değil ama para kazanıcak neden hayır dedi.

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,044
1,346
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sevgili Tuğçe,
Geçmiş bazen kontrol edilemez hissettirir. Silmek de hayatı tekrar getirmez..

Hepimizin psikolojisinde; geçmişi silmek, bir bilgisayar diskini formatlamak gibi değildir. Canını yakan o iz senin asıl varlığındır.. Dokunduğunda orada olduğunu bilirsin ama artık kanamaz. Bence sen ruhu güzel bir insansın ve güçlü kalmaya devam etmelisin..

Haklısın ! Hayat bazen daha çok yorar.. Kalbi temiz, ruhu iyi, niyeti saf insanlar hep kazanır..

Sevgiyle kal ❤️‍🔥🫶💐

Kerim

22 May 2022
148
130
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bence gizlemeye yada saklamaya gerek duyma her ne kadar tanımıyor olsam da hepimiz zamanında yanlış kararlar yanlış insanlar yanlış dolu bi hayat yaşamışızdır burda sen birşeylerden ders almışsın ki geçmişim diyosun silmişsin ki bitirmişsinki gizlemek istiyorsun hiç gerek yok insanız şaşarız insanız hataya düşeriz insanız yanlış yaparız elbette önemli olan bundan ders alıp o şaşmayı o hatayı o yanlışı kalben beynen bitirmek bence sen bunu yapmışsın ve gizlemeye de gerek yok utanacak bişe de yok hatadır yapılır hatadan dönülür tekrar yapılmaz hayatına ve kendine iyi bak mutlu olmak için elinden geleni yap başkası için degil kendin için 🖤

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
494
472
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

hatalarımız, yanlışlarımızdan dolayı buradayız... Hala da burada olmaya yanlış ve hata yapmaya devam ediyoruz... Sanırım ölene kadar devam edeceğiz de...

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,699
11,507
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sizler çok iyi insanlarsınız. Burda varoluş sebebim bu belkide. Hanginize ne yazacagıma karar veremedim. Gören bilirki bunlar çok çooookkkk eski izler. Ama işte. Bazen hayatta attığımız adımları iyi bilmeliyiz. Partnerim beni seviyor ben kendisini seviyorum ama öyle açık bi yerde kahvaltı yemek ne bilim işte uzun kollu tolere ediyoruz. Ama bu da beni pskolojikmen biraz yordu. Bu hafta devlet hastanesi dermatologtan randevü alıcaz. Özelden konuştuk normalde 4 seans co2 + kök hücre 140K doktor olumsuz konuştu. Kafam karıştık. Çünkü o kadar iddalı değil ama para kazanıcak neden hayır dedi.
Bizi biz yapan hayatta yaşadıklarımız . Yüzümüzdeki cizgiler bile her üzüntünün her sevincin çizgilerde buluşmuş hali .

Her zaman kendi içinde değerlendirilir . O zaman o dopru geldi (hata olsa bile .) şimdi ise o doğru sana iyi bir tercih gibi olmasa da yaşamadan bilemezdin ..
hayat sevince sevinince güzel .. 👍

İnsanların bakışları kendi içlerinde konuşmaları vs kırıcı ve çok üzücü . İnsanoğlu acımasız ve empati yeteneğinden uzak . Ama ne yaparsan yap geçmişteki kararını değiştiremiyexeksin ..

Ama en korkunç ve en aciz olduğun olacağın yer ise .. çocuğun olduğunda buna ne oldu dediğinde veremediğin cevaptır ..

Diğer bakan gözler sözler hiç birisi o kadar zor durumda bırakmayacak ..
ve çok zor . Anlatacaksın ama o güne kadar verdiğin tüm eğitimler vs havada kalmış gibi bir his ile .. en ağır olanı bu .
Bu durum gerçekten çok zor ..
ama kendine kabul ettirmeden bu kararını o zaman iyisi yada kötüsü o zaman senin için o çözümdü yada çözümün bir
Parçası .. dövme en mantıklı ve kolay çözüm olabilir belki ..

Son düzenleme:
23 Nis 2024
110
150
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayatta hiç hata yapmamış bir insan, hiçbir şey yapmamış bir insandır

Çok başarılı bir iş adamına sormuşlar, başarınızı neye borçlusunuz diye, aldığım doğru kararlara demiş, aldığınız doğru kararları neye borçlusunuz diye sormuşlar, aldığım yanlış kararlara demiş

En sevdiğim iki vecizedir

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,078
2,193
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayatta ne hata biter ne de alınacak ders..Kendine ne aldığın önemli.Bir de kader var önüne geçemiyorsun..Herkesin zor zamanları izleri var kendinle barışık ol gül,geç..Beğenen böyle beğensin..Alkolü de boşver hiçbir şeye çare olmadı,olmaz da..Yaşanmış anılarını bırak yaşayacaklarına bak..

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

“Güvenilmek sevilmekten iyidir.”
15 Ara 2019
678
844
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tuğçe ilk başta sadece kendine odaklan. Ve kendini sev.Karşındaki kişi izler yüzünden seni asla sorgulayamaz. Her insan hata yapar ve yapacaktır. Bazen görünmeyen öyle izler vardır ki görünen izler onun yanında komik kalır. Bu hayatı kendin için yaşa. Sana bir örnek vermek isterim. Çok basit bir örnek. Misafir odalarını bilirsin küçükken ablam bizi misafir odası pislenecek diye sokmazdı. Biz de zorla girmek isterdik ama dayak yerdik. Normal de benim odaya girmek hakkım o odanın havasını benim solumam gerekirken bir başkası solusun diye kapalı tutuluyor du. Şimdi ablama söylediğimde ne kadar pişman olduğunu açıkça ve üzülerek söylüyor bize. O yüzden kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yoktur. Hayat güzeli çirkini ile senindir senin içindir. Bu hayat bir defa gelir. Başkası ne der nasıl düşünür diye yaşama hayat senin, senin için yaşa en önemlisi bu..Sakın psikolojini başkası için bozma. Bu hayat kimi ne getirir asla bilinmez. Bugün sağlamsın ama yarın bir parçan eksik olabilir. O yüzden yüreğin de iz kalmasın gerisini boşver hayatı en güzel nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa. Sağlıcakla kal.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,699
11,507
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bizi biz yapan hayatta yaşadıklarımız . Yüzümüzdeki cizgiler bile her üzüntünün her sevincin çizgilerde buluşmuş hali .

Her zaman kendi içinde değerlendirilir . O zaman o dopru geldi (hata olsa bile .) şimdi ise o doğru sana iyi bir tercih gibi olmasa da yaşamadan bilemezdin ..
hayat sevince sevinince güzel .. 👍

İnsanların bakışları kendi içlerinde konuşmaları vs kırıcı ve çok üzücü . İnsanoğlu acımasız ve empati yeteneğinden uzak . Ama ne yaparsan yap geçmişteki kararını değiştiremiyexeksin ..

Ama en korkunç ve en aciz olduğun olacağın yer ise .. çocuğun olduğunda buna ne oldu dediğinde veremediğin cevaptır ..

ve çok zor . Anlatacaksın ama o güne kadar verdiğin tüm eğitimler vs havada kalmış gibi bir his ile .. en ağır olanı bu .
ama kendine kabul ettirmeden bu kararını o zaman iyisi yada kötüsü o zaman senin için o çözümdü yada çözümün bir
Parçası .. dövme en mantıklı ve kolay çözüm olabilir belki ..

Parçası .. dövme en mantıklı ve kolay çözüm olabilir belki ..🤔

BLACK PEARL Çevrimdışı
30 Nis 2026
976
662
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
burada tuğçe hanımın dertleri ve sıkıntıları için bir araya gelip onun üzerindeki baskıyı azaltmak için yorum yazan tüm arkadaşlara selam olsun burası sadece eğlence yeri değil sadece onu anlamış olduk
tuğçe hanım herşey düzelecek hayat düz bir çizgiden ibaret değildir ne yazıkki
eğlence ve mutlu dolu günler olduğu gibi
böylesi kaotik zaman dilimleridi oluyor
en kısa sürede mutlu olun iyi olun ssğlıklı olun
sevgiler

10 May 2026
54
34
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hissettiğin bu baskı umarım görüşmelerden kaynaklı değildir.
Zamanında görüştüğüm ve görüşmekten keyif aldığım birisinin sırtında ağır ameliyat izleri vardı. Sohbet ilerleyince hikayesini kendi anlatmıştı. O izler artık onun değil bizim olmuştu. Mesela o hiç saklamaya gizlemeye ihtiyaç duymuyordu ve halinden memnundu. Bence biraz akışına bırakmak lazım. Hem doktor da zor demiş, hatrı sayılır meblağ istemiş. Görüşmeler açısından sorun olacağını düşünmüyorum, sosyal hayatta da biraz gamsız olmak lazım. Ne için ve kim için kasıyor ve saklama ihtiyacı duyuyoruz ki? Benim de itiraf etmem gerekirse bu yazdığını görünce çok şaşırdım. Senin için içi enerji ve mutluluk dolu hayatla ve kendiyle barışık biraz da tatlı şımarık bir persona hayal etmiştim :)

16 Haz 2026
55
50
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Tuğçe hanım .
Bir dahası yok bu hayatın. Ne yeniden yaşamak mümkün nede yaşadıklarımızı sile bilmek mümkün . Üzerlerimizde o kadar izler var ki kimi görünür kimi görünmez. Görünür olmasının kime zararı var yada kime faydası var . Sen o tatlı ve naif güzel kalbini lütfen üzme… itiraf ederek içinde rahatlamış oldu. Boşver daaa hayatın keyfini çıkarmaya bak…

Sensual3 Çevrimdışı
18 Ağu 2025
113
119
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tuğçe Hanım, geçmiş olsun.
Ben hep hayatta benden daha kötü durumda olan insanlar başarıyorsa ben niye başaramayayım diye bakarım.

Bu arada ne izi var ben tam anlayamadım🙂

Oktayca Çevrimdışı

Oktayca

Gecenin karanlık gölgesindeyiz. ✌️
29 Ağu 2021
3,522
3,048
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Hayatta ölümden hariç herşeye bir çare vardır. Bunu sakın unutma üzülme, utanma nasıl davranmak gerekiyorsa öyle davran, her zaman ümidin olsun. Umudunu asla kaybetme kendine her zaman güven yolun bahtın her zaman açık olsun. @Oktayca sevgilerimle @Tuğçe Yılmazer hanım 🥰 😉 ✌️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar