Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ZLATA Mistress. Kötü çocuk için tatlı strapon🍆

MILF Zlata Çevrimdışı
3 Tem 2025
1,217
2,316
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sık sık yeni ve yasak bir şey hayal ettin mi?

Sana yardım edeceğim. Her şeyi nazik ve tutkulu yapacağım.

Çok heyecan verici teknik ve teknikler var. İyi bir deneyimim var. Peşimden gel. Her şeyi nazikçe yapacağım🍌🫝👌👌👌👈👈👈

Ekli dosyalar

• IMG-20260627-WA0042.jpg
    IMG-20260627-WA0042.jpg
    91.8 KB · Görüntüleme: 1,142
kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,616
3,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
😜😜 Bunu yapmak çok güzel. Denemeliyiz. Bunu seveceksin

Zlata hanım bu coğrafyada yetişmiş bir erkek olarak, gençken çevremde s3x yapabileceğim çok fazla hatun olmadığı için gözüm hala kadınlara aç.
Yani kadınlara doydum başka şeyleri de deneyeyim gibi bir durumum hiç olmadı.
Bundan sonra da olmaz muhtemelen. Sizi çok öpüyorum 😘

Злата, как мужчина, выросший в этих краях, могу сказать, что в молодости вокруг меня было не так много девушек, с которыми я мог бы заниматься сексом. Поэтому у меня до сих пор не пропал интерес к женщинам.
То есть у меня никогда не было такого чувства: «Я уже пресытился женщинами, пора попробовать что-то другое».
И, скорее всего, уже никогда не будет.
Крепко вас целую 😘

MILF Zlata Çevrimdışı
3 Tem 2025
1,217
2,316
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Zlata hanım bu coğrafyada yetişmiş bir erkek olarak, gençken çevremde s3x yapabileceğim çok fazla hatun olmadığı için gözüm hala kadınlara aç.

Злата, как мужчина, выросший в этих краях, могу сказать, что в молодости вокруг меня было не так много девушек, с которыми я мог бы заниматься сексом. Поэтому у меня до сих пор не пропал интерес к женщинам.
То есть у меня никогда не было такого чувства: «Я уже пресытился женщинами, пора попробовать что-то другое».
Крепко вас целую 😘
😍👍Zlata , bu bölgelerde büyümüş bir adam olarak , gençken etrafımda seks yapacak pek fazla kız olmadığını söyleyebilirim . Bu yüzden kadınlara olan ilgimi kaybetmedim.

Yani, hiç 'Kadınlardan bıktım, farklı bir şey deneme zamanı' diye bir his yaşamadım.

Ve muhtemelen bir daha asla olmayacak.
I kiss you hard
😍👍 Aslında güzel.

Gerçekten mutluyum. Bir kadına ilgi duyuyorsunuz ve kadın cinsiyetinde sürekli bir değer var. 🫶

"Madalyonun diğer tarafını" hiç bilmemiş olabilirim.

Ama hayatım karmaşık. Çok şey gördüm, çok şey biliyorum📈📈📊

👩‍🏫👩🏼‍⚖️ Ayrıca erkekler beni bir karakter ve "çekirdek" olarak görüyorlar. Yabancılar bayan💃 veya akıl hocasını görüyorlar.

Bu sayfayı hayatımda koşulları göz önünde bulundurarak yazıyorum.

Benden ziyade kendim tarafından yönlendirilmeyi tercih ederim.

Bir erkeğin şişme kıçını ve bacaklarını seviyorum. Vücuduma ve cinselliğime hayran olan erkek görünümünü seviyorum. Uymaya istekli bir adamı seviyorum. Beni daha da fazla heyecanlandırıyor.

🥰 Nazik ve tutkulu olabilirim. Kendimi terk edilmiş bir adama verebilirim. Çok mideliyim. Seks ve sevgiyi seviyorum. Birlikte tadını çıkarabiliriz. Umarım onu istersin. I'll be happy to meet you🫠🫠😘

MILF Zlata Çevrimdışı
3 Tem 2025
1,217
2,316
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Крепко вас целую 😘
Eklemeyi unuttum: bu tür oyunlar oldukça talep ediliyor ve iyi ödeme yapıyor. "Oyunda" olduğum sürece, pratikte kullanacağım.😝🤭🤭

Ekli dosyalar

• 20260625_215627.jpg
    20260625_215627.jpg
    130.3 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG-20241104-WA0001.jpg
    IMG-20241104-WA0001.jpg
    38.7 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG-20260220-WA0014.jpg
    IMG-20260220-WA0014.jpg
    45.5 KB · Görüntüleme: 123
kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,616
3,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
😍👍Zlata , bu bölgelerde büyümüş bir adam olarak , gençken etrafımda seks yapacak pek fazla kız olmadığını söyleyebilirim . Bu yüzden kadınlara olan ilgimi kaybetmedim.

Yani, hiç 'Kadınlardan bıktım, farklı bir şey deneme zamanı' diye bir his yaşamadım.

Ve muhtemelen bir daha asla olmayacak.
I kiss you hard
😍👍 Aslında güzel.

Gerçekten mutluyum. Bir kadına ilgi duyuyorsunuz ve kadın cinsiyetinde sürekli bir değer var. 🫶

"Madalyonun diğer tarafını" hiç bilmemiş olabilirim.

Ama hayatım karmaşık. Çok şey gördüm, çok şey biliyorum📈📈📊

👩‍🏫👩🏼‍⚖️ Ayrıca erkekler beni bir karakter ve "çekirdek" olarak görüyorlar. Yabancılar bayan💃 veya akıl hocasını görüyorlar.

Bu sayfayı hayatımda koşulları göz önünde bulundurarak yazıyorum.

Benden ziyade kendim tarafından yönlendirilmeyi tercih ederim.

Bir erkeğin şişme kıçını ve bacaklarını seviyorum. Vücuduma ve cinselliğime hayran olan erkek görünümünü seviyorum. Uymaya istekli bir adamı seviyorum. Beni daha da fazla heyecanlandırıyor.

🥰 Nazik ve tutkulu olabilirim. Kendimi terk edilmiş bir adama verebilirim. Çok mideliyim. Seks ve sevgiyi seviyorum. Birlikte tadını çıkarabiliriz. Umarım onu istersin. I'll be happy to meet you🫠🫠😘

Bu detaylarla ilgilenmiyorum aslında. Benim gördüğüm soğuk memleketten gelmiş, buna karşılık libidosu çok yüksek alev alev yanan slav bir hatun 🔥

Çok karışıklık istemiyorum. Sadece benden önceki Baltacı Mehmet, Nazım Hikmet (you name...) gibi şanslı kişilere olduğu gibi bacaklarının arasındaki ıslaklık ve sıcaklığa beni kabul etmeni istiyorum 😘

MILF Zlata Çevrimdışı
3 Tem 2025
1,217
2,316
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu detaylarla ilgilenmiyorum aslında. Benim gördüğüm soğuk memleketten gelmiş, buna karşılık libidosu çok yüksek alev alev yanan slav bir hatun 🔥

Çok karışıklık istemiyorum. Sadece benden önceki Baltacı Mehmet, Nazım Hikmet (you name...) gibi şanslı kişilere olduğu gibi bacaklarının arasındaki ıslaklık ve sıcaklığa beni kabul etmeni istiyorum 😘
Bekliyorum 😘🥰🥰

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
1,171
1,377
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir Türk atasözü der ki; "Tatlı tatlı straponun acı acı .... olurmuş" 😅

23 Ağu 2021
93
49
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sık sık yeni ve yasak bir şey hayal ettin mi?

Sana yardım edeceğim. Her şeyi nazik ve tutkulu yapacağım.

Çok heyecan verici teknik ve teknikler var. İyi bir deneyimim var. Peşimden gel. Her şeyi nazikçe yapacağım🍌🫝👌👌👌👈👈👈
@MILF Zlata Do you have long and natural nails? Do you prefer to scratching, pegging and biting mixed?

MILF Zlata Çevrimdışı
3 Tem 2025
1,217
2,316
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@MILF Zlata Do you have long and natural nails? Do you prefer to scratching, pegging and biting mixed?
Kaşımak mı? Neden? Bu biraz ilkel bir davranış.
Bana öyle geliyor ki, bunu bencil, dar görüşlü, terbiyesiz insanlar yapıyor. Birçok erkek evlidir. Erkekler sorunlar için gelmezler. Erkekler duygular için gelirler. Bu önemlidir. Ben bunu onlara veriyorum. Klasik veya hakimiyet farklıdır. Önemli olan şunlardan zevk almaktır: görsel etki, oyunun içeriği, fanteziler, partnerin güveni, heyecan, duyguların hissedilmesi, duygular, zevkin zirvesi, bitişin coşkusu.❤️‍🔥💃💃💃

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar