- 20 Kas 2020
- 412
- 2,743
Çok uzun zamandır yapmıyorum en çok istek nereden gelirse oraya doğru bir yolculuk düşünüyorum. Herkes yazarsa ona göre plan yapıcağım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Anadolu yakası iyi olur![]()
Haklısın, normalde ben de çok gittim Beylikdüzü’neYani Anadolu'dan Avrupa'ya gelemiyor musun millet Pendik'ten Beylikdüzü'nde geliyor
Anadolu yakasiÇok uzun zamandır yapmıyorum en çok istek nereden gelirse oraya doğru bir yolculuk düşünüyorum. Herkes yazarsa ona göre plan yapıcağım
İstanbulu guzeli istanbulda kalmaliÇok uzun zamandır yapmıyorum en çok istek nereden gelirse oraya doğru bir yolculuk düşünüyorum. Herkes yazarsa ona göre plan yapıcağım
Yani Anadolu'dan Avrupa'ya gelemiyor musun millet Pendik'ten Beylikdüzü'nde geliyor
E) İSTANBULÇok uzun zamandır yapmıyorum en çok istek nereden gelirse oraya doğru bir yolculuk düşünüyorum. Herkes yazarsa ona göre plan yapıcağım
pendik mi :dYani Anadolu'dan Avrupa'ya gelemiyor musun millet Pendik'ten Beylikdüzü'nde geliyor
seçeneklerden izmiri oyladım. İzmirliler bu kıyağımı unutmasın.
Ben hertürlü görüşürüm izmire gelirsenizDemek istediğim de bu zaten. Hangi şehir çıkarsa çıksın, kesin görüşme yapacaklar belirlenip ona göre hareket edilmeli.
hahah ahatlar karışmış sana yürüme başlamış. Hayırlı işler1. Ben zaten İzmirdeyim.
2. Hemcinslerimle görüşmüyorum.
3. Benim mesaj yerine @Zeynep Ünal mesajını alıntılasaydınız iyiydi![]()
Hocam kesin görüşecekleri görelim demişsinizAdapazarı çık aradan![]()
Sonuçta herkese bildirim gidiyo sıkıntı yokGörelim derken @Zeynep Ünal görsün yani onun mesajını alıntılasaydınız daha iyi olurdu![]()
Zeynep hanim geleceginiz tarih belli mi ona gore kendimizi ayarlayalim
elimden geleni yaiyorum ama izmirli ler suskunYeterli tepki alamadım
ben sahsen sizi cok gormek istiyorum zeynep hanimYeterli tepki alamadım
@Banu Soydan hanımı da getirin çiçek gibiYeterli tepki alamadım
ısrarla gelmesini istiyorum ama baska isteyen yok herhalde keske gelse ilk giderimÜlen izmirliler lafa gelince mangalda kül bırakmazsınız her kıza izmire gel gel diye yalvarırsınız . Size taa buradan destek attım. Oyun &5 i bana ait sizde tık yok. Yazıklar olsun ahahahaha.
Keşke @Banu Soydan hanımda olsaydı ya
Ev bitene kadar gelin diycem de geç kaldık sanırımBelki neden olmasın ama bu yakınlarda olmayacagı kesin.O kadar ev yaptırdım bir süre evimden çıkmayı düşünmüyorum![]()
Alınma yahu Ankara içinde kullanırım ne var ahahahhaBaşka ilde bulunup oy kullananlar yanlış yönlendirme yaptıklarının farkındadırlar umarım. @Zeynep Ünal Ankaraya yolunuz düşerse seve seve görüşmek isterim sizinle.
Zeynep hanımla görüşme hayali kurduğum için Ankara çıksın diye bir umut bekliyorumAlınma yahu Ankara içinde kullanırım ne var ahahahha
Kim gelmiş hiç haberimiz yokankaraya forumdan gelecek hanimlar öncesinde burdan bilgilendirme yaparlarsa görüşürüm. geçen hafta 2 hanım gelmiş sonradan Kuslu dan gördüm planlı Görüşmesi vardır diye rahatsız etmek istemedim ama pisman oldum sonradan şansımı denemedigime![]()
sinemenis ve beren Aksu gelmisKim gelmiş hiç haberimiz yok
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!