Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zevkten dört köşe 🍑

Hey

Normal Üye
25 Ara 2025
14
59
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısacası arzulandım, çok tatlı bir iletişim hiç problem yaşamadan evine ulaşım rahatti parkta bir sıkıntı yoktu kendisi misafirperver kendi evimde hissettim bir kız arkadaş deneyimi gibiydi fotoğraflarda olandan daha güzel vücudu harika kalçaları muazzam bütün muamelesi oral harikaydı.

Dirty talk yaptı ve ben bugüne kadar hiç bana karşı yapılmamıştı çok hoşuma gitti farklı bir şey keşfetmeyi sağladı gerçek bir dirty talkçu :)

Enerjisi bu arada çok tatlı sohbet de çok güzel gitti her an bir şey ikram ediyor sohbet ediyor her şeyi konuşabilir saatlerce oturmak istedim @ARZU

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170
Kısacası arzulandım, çok tatlı bir iletişim hiç problem yaşamadan evine ulaşım rahatti parkta bir sıkıntı yoktu kendisi misafirperver kendi evimde hissettim bir kız arkadaş deneyimi gibiydi fotoğraflarda olandan daha güzel vücudu harika kalçaları muazzam bütün muamelesi oral harikaydı.

Dirty talk yaptı ve ben bugüne kadar hiç bana karşı yapılmamıştı çok hoşuma gitti farklı bir şey keşfetmeyi sağladı gerçek bir dirty talkçu :)

Enerjisi bu arada çok tatlı sohbet de çok güzel gitti her an bir şey ikram ediyor sohbet ediyor her şeyi konuşabilir saatlerce oturmak istedim @ARZU
Canım bu güzel referans için çok teşekkür ederim Senin gibi sempatik yakışıklı tatlı ve komik bir beyfendi ile tanıştığıma çok mutlu oldum Seni tanımak çok güzeldi Senin de enerjin çok iyiydi frekanslar tuttu diyelim Çok sempatik çok sevimlisin Her şey için çok teşekkür ediyorum İyi ki diyorum yine yeniden sevişmek dileğiyle öpüyorum

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

Hey

Normal Üye
25 Ara 2025
14
59
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım bu güzel referans için çok teşekkür ederim Senin gibi sempatik yakışıklı tatlı ve komik bir beyfendi ile tanıştığıma çok mutlu oldum Seni tanımak çok güzeldi Senin de enerjin çok iyiydi frekanslar tuttu diyelim Çok sempatik çok sevimlisin Her şey için çok teşekkür ediyorum İyi ki diyorum yine yeniden sevişmek dileğiyle öpüyorum
😘 tesekkurler canim 🫶🫶

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar