- 23 Ara 2021
- 231
- 419
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İlginç bir o kadarda güzel... Hikaye üç gün evvel şans eseri takiplesme sonrası başladı
işin gerçeği ismini forumdan görmüştüm ama incelemiştim yazılan bir referans sonrası bir bakayım dedim ve Cansel hanımın referanslarını inceledim hiçte fena değildi hatta oldukça iyiydi bir kaç wp yazışması neticesinde bugün için 5 saatlik bir planlama yaptık buraya kadar herşey olması gereken yumuşaklıkta ve isteklikteydi (bu bir yandan hoşuma gitse de bir soru işareti der vardı aklımda) bugün on dakka yön ve adres bulma kabiliyetimin eksik olmasından dolayı geçilmeli olsada randevu yerine ulaştım Cansel hanımın evi oldukça rahat bir konumda evin sokağı oldukça sessiz beş saat içinde 4 adam geçti birlikte saydık
Evi oldukça temiz ona dikkat ederim genelde İkram olarak herşey sırasıyla oldu öyle hepsini önüme koyup al ne yersen ye değilde sırayla geldi tüm ikramlar bu oldukça iyiydi. Sohbet konusunda hiçbir uyum sorunu yok ufak bir duştan sonra ilk yakınlaşma ve tüm soru işaretlerinin uzaya uçuşu
her andan sonra duş alışı kıyafet değişimi bunları söylememe gerek yok olması gereken diyicem ama hala bunlara dikkat etmeyen pembişler var... Cansel hanım bu konuda oldukça titizdi özel anları anlatma taraftarı değilim o benle onun arasında ama çoğu isim yapmış pembişten iyi bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Eksi tarafı derseniz herkesin beklenti kriterleri farklıdır ben görüşmeyi etkileyecek, mod düşürecek bişey görmedim, hissetmedim... Biz bir pembiş ile belli bir bedel karşılığında onun saatlerini satın alıyoruz. Ama o u bedel karşılığında bize katlanıyor ben hep o gözle bakarım olaya. Kissaca güzel bir gündü, zevkli bir gündü önemli olan randevu bitiminde kişinin suratında tebessüm kalması herşey için kendisine teşekkür ederim