mr_smith
Normal Üye
- 25 Ara 2022
- 4
- 26
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bugun elif ile tanışmaya gittim. Oncelikle konum merkezi ancak aracla gelecekler trafik saati ve park konusunda dikkatli olmali. Etrafta ispark var ama bos görmedim. Özel otoparka birakilabilir. Bilerek erken gittim ki sorun yaşarım diye biraz dolandim zor yer buldum. Evinin konumunda da etrafta cafeler var. Orda beklemeye basladim saatin gelmesini.
Erkenden geldiğimi haber ettim. Kendiside musaitti gorusme saatinden daha erken evine cagirdi.

Elifime gelirsek, sevgili zamparalar elif hanım harika. Çok temiz pırıl pırıl. Evine girince temizlik kokusunu alıyorsunuz, sarılıncada kendisinin mis kokusunu alıyorsunuz. Boyu endami yuz guzelligi harika. Ben kendisinden rica ettim doğal seviyorum suslenme puslenme dedim. Kırmadi beni
iyiki de demisim doğal hali beni yedi bitirdi. Birde rica ettim masaj yapayim benim favorimdir dedim. Uzandi yataga tum hatlarini sevdim oksadim walla
yataktantam bir girl friend. muhabbeti de çok güzel tatlı dilli yemeyin yaninda yatin zamparalar.
Çok guzel bir görüşmeydi. Kendisine tesekkur ediyorum.
Erkenden geldiğimi haber ettim. Kendiside musaitti gorusme saatinden daha erken evine cagirdi.
Elifime gelirsek, sevgili zamparalar elif hanım harika. Çok temiz pırıl pırıl. Evine girince temizlik kokusunu alıyorsunuz, sarılıncada kendisinin mis kokusunu alıyorsunuz. Boyu endami yuz guzelligi harika. Ben kendisinden rica ettim doğal seviyorum suslenme puslenme dedim. Kırmadi beni
Çok guzel bir görüşmeydi. Kendisine tesekkur ediyorum.