Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun

Longinus

Normal Üye
14 Eki 2021
4
24
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İmge hanım ile çok keyifli zaman geçirdim. Kendisi gerçekten çok ilgiliydi ayrıca farklı bir cazibesi var. İletişim kısmı gerek randevu alırken gerekse ilk tanışma da gayet güzeldi. Sizi mutlu etmek için elinden geleni yaptığını rahatlıkla hissedebilirsiniz , taleplerinizi havada bırakmıyor kendisine çok teşekkür ederim.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,728
3,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İmge hanım ile çok keyifli zaman geçirdim. Kendisi gerçekten çok ilgiliydi ayrıca farklı bir cazibesi var. İletişim kısmı gerek randevu alırken gerekse ilk tanışma da gayet güzeldi. Sizi mutlu etmek için elinden geleni yaptığını rahatlıkla hissedebilirsiniz , taleplerinizi havada bırakmıyor kendisine çok teşekkür ederim.
Paylaşım için teşekkürler.. (y)

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,433
2,141
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,189
6,458
Ben de teşekkür ederim canım yorumun için 💋 benim için de oldukça güzel bir tanışma oldu 🙏🏻 Tekrarlamak dileğiyle kendine iyi bak 🌸😇😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,978
13,351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,708
2,621
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

14 Haz 2021
29
23
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bilgiler için teşekkürler iyi forumlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar