Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Zaman kaybi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atayalp Çevrimdışı
4 Ara 2021
10
6
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sadece benim görüşüm bu tercih sizin tabiki beni rahat siz eden alkollü oluşu ama aşırı bana göre zaman kaybi

manandwomens Çevrimdışı
5 Eyl 2021
1
1
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun

Atayalp Çevrimdışı
4 Ara 2021
10
6
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu sadece benim düşüncem dediğim gibi burası bizim gibi çapkınlık yapanlar için harika bir platform ben de sadece düşüncemi yazdım bana göre hayal kırıklığı ve zaman kaybı ama tercih sizin

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,336
2,282
Aaa çok şaşırdım gercekten evet alkol severim ama kimseyi rahatsız edecek şekilde içmedim. Bir iki haftadır da rahatsizligim için almadım. Ne konuda zaman kaybiyim tam olarak anlayamadım. Nickinizden de tanıyamadım. Biraz art niyet aradım. Kendinizi bana hatirlatirsaniz sevinirim.

19 Eyl 2017
1,336
2,282
Sadece benim görüşüm bu tercih sizin tabiki beni rahat siz eden alkollü oluşu ama aşırı bana göre zaman kaybi
Ben alkole eşlik ediyorum, kimseyi alkollü karsilamadim ki... Acaba ne oluyor ? Kendinizi bana tanıtır mısınız lutfen

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,433
2,141
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben @GECE yi yıllardır tanırım,çok kez de görüştüm,hepsi de çok güzel geçti.
Senin dediğine de hiç rastlamadım hatta son görüşmem de,sigara içmek için izin bile istedi..

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
731
1,627
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tek zaman kaybı bu konuyu okumak ve cevap yazmak 😃 Pembiş hakkında fikrimizi zırnık kadar değiştiremedin hocam, çünkü yıllardır çok iyi tanıdığımız bir pembiş ve bu işi kuralına göre yapar, memnun kalmayan da hiç duymadık 😀

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
714
989
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tamamen zaman kaybı.. maddi manevi ve aşırı alkol kullanıyor yinede tercih sizin tabili

Tüm forum partnerlerinin kendine has özelliği var lakin sevgili @GECE hanımın bende yeri gerçekten farklıdır. Sizin yazdıklarınızı yapacak kadın değil. Kendisi ile bende görüştüm hatta beraber alkolde aldık ve tadında bıraktık.

19 Eyl 2017
1,336
2,282
Ne yönden zaman kaybiyim onu almadım. Tam olarak ne beğenmediniz. Yüz ? Fizik ? Size davranisim ? Keşke yanımda soyleseydiniz zaten sizi güzel bir şekilde yolcu ederdim. Alkol ictiysem siz getirmissinizdir, ben kimseye ikram etmem tek başıma da asla alkol içmem. Sosyal iciciyim ben 😂
Rica ediyorum kendinizi bana tanıtım yoksa konuyu rapor edeceğim. İnsanların gözünde alkolik olarak kalmak istemem, çünkü değilim!

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
714
989
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oktayca Çevrimdışı

Oktayca

Gecenin karanlık gölgesindeyiz. ✌️
29 Ağu 2021
3,546
3,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne yönden zaman kaybiyim onu almadım. Tam olarak ne beğenmediniz. Yüz ? Fizik ? Size davranisim ? Keşke yanımda soyleseydiniz zaten sizi güzel bir şekilde yolcu ederdim. Alkol ictiysem siz getirmissinizdir, ben kimseye ikram etmem tek başıma da asla alkol içmem. Sosyal iciciyim ben 😂
Rica ediyorum kendinizi bana tanıtım yoksa konuyu rapor edeceğim. İnsanların gözünde alkolik olarak kalmak istemem, çünkü değilim!
Arkadaş yeni üye bende anlam veremedim sizi burda tanımama rağmen en ufak bir kötü söz veya referans duymadım ilginç geldi bana GECE hanım

11 Şub 2020
200
416
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben bu forumda herkesin fikirlerini açıkça belirtmesinden yanayım yalnız yeni açılmış bir üyelik kısa ama saçma sapan bir yorum bana art niyetli geldi açıkçası, ankarada yaşayan ve gece hanımı tanımayan birisi olarak bile iftira olduğu belli :)

19 Eyl 2017
1,336
2,282
Ben bu forumda herkesin fikirlerini açıkça belirtmesinden yanayım yalnız yeni açılmış bir üyelik kısa ama saçma sapan bir yorum bana art niyetli geldi açıkçası, ankarada yaşayan ve gece hanımı tanımayan birisi olarak bile iftira olduğu belli :)
Tabi ki olumsuz birşey var ise yazılsın. Bende hatamı anlar daha iyi olmaya çalışırım ama burda hiç bir aciklama yok ki :)

Freeman3435

Normal Üye
31 Ağu 2020
17
59
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu referansı açarken oldukça zorlanmış olmalısın. Vasat olan ne? Gece hanım ile defalarca kez görüştüm her seferinde mutlu ayrıldım bir sonraki görüşmeyi iple çektim ve yine yeni bir görüşme için gün sayıyorum.karalama amaçlı açtığın bu referans VASATIN altında olmuş

Ebabils Çevrimdışı
31 Ağu 2021
91
196
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tamamen zaman kaybı.. maddi manevi ve aşırı alkol kullanıyor yinede tercih sizin tabili

çok saçma. @GECE hanımla 20 günde iki dega görüştüm ki birinde @Cansu kaya hanımefendi de vardı. Hiç te çok alkol almadı. Tamamen art niyetli ve yalakalık olsun diye yazılmış.
@GECE ve @Cansu kaya seviliyorsunuz.
profesörden selamlar.

Oktayca Çevrimdışı

Oktayca

Gecenin karanlık gölgesindeyiz. ✌️
29 Ağu 2021
3,546
3,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Var valla huyu pis işte 😜🥰😘
Sesli güldüm tehlikeli dangerous diyorsunuz yani tatlı tehlike bir an hayal ettim yanınızda kendimi Çat kapı geliyormuş GECE hanım eywah diyorum geçen bir arkadas kapıdan çıkarken denk gelmişti referans yazısında gördüm 😀 huyu iyidir siz baskın yaptınız mı GECE hanım'a Cansu Hanım 🙂😉

Atayalp Çevrimdışı
4 Ara 2021
10
6
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burası özgür bir form sadece yaşadığım deneyimi paylaştım bana göre olumsuz ve zaman kaybi hem maddi hem manevi diyorum ya tercih sizin tabiki

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,822
10,614
Sesli güldüm tehlikeli dangerous diyorsunuz yani tatlı tehlike bir an hayal ettim yanınızda kendimi Çat kapı geliyormuş GECE hanım eywah diyorum geçen bir arkadas kapıdan çıkarken denk gelmişti referans yazısında gördüm 😀 huyu iyidir siz baskın yaptınız mı GECE hanım'a Cansu Hanım 🙂😉
@GECE benin canım, ama daha baskın yapamadım malesef 😉 yakında inşallah 😜

GHOST RIDER Çevrimdışı
11 Eki 2020
295
265
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zevkler ve renkler diyeceğim ama...🤔
Burada kesin bir yanlışlık olmalı.
Gece Hanım'dan bahsedildiğini zannetmiyorum.
Öyle bile olsa bir art niyet olduğu kesin.

Gece Hanım sizin açınızdan açıklama yapılacak hatta sizinle alakalı bir durumun olmadığını düşünüyorum.

Sizinle tekrar görüşmek umuduyla.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,822
10,614
Burası özgür bir form sadece yaşadığım deneyimi paylaştım bana göre olumsuz ve zaman kaybi hem maddi hem manevi diyorum ya tercih sizin tabiki
Yaşadığınız bir şeyi yazmamışsınız, sadece yorum yazmışsınız. Yaşadıklarınızı merak ediyoruz. Aydinlatirsaniz seviniriz.

Atayalp Çevrimdışı
4 Ara 2021
10
6
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu hanım sizin savunmaniz normal sonuçta arkadaşınız.. beraber ortaminiz oluyor benim için olumsuz tekrar tekrar söylüyorum zaman kaybı.. sonuçta bu forumda daha özel ve samimi bayanlar var

19 Eyl 2017
1,336
2,282
Cansu hanım sizin savunmaniz normal sonuçta arkadaşınız.. beraber ortaminiz oluyor benim için olumsuz tekrar tekrar söylüyorum zaman kaybı.. sonuçta bu forumda daha özel ve samimi bayanlar var
Beyefendi kimsenin savunmasına ihtiyacım yok. Herkes olanı yazıyor. Rica ediyorum siz de olanı yazın da aydinlanalim

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,822
10,614
Forumdaki bayanların hepsi özel tabiki, aynı şekilde başka bir bayan arkadaşa konu açılsaydı onuda eleştirirdim, çünkü bir açıklamanız yok. Eğer açıklama yazarsanız hepimiz seviniriz. Ozaman herkes ciddiye alır olumsuz referansınızı. Ama bu şekilde pek samimi bir referans değil.

Atayalp Çevrimdışı
4 Ara 2021
10
6
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar savunmaya geçmen ilginç gerçekten hayret verici.... Ben tekrar söylüyorum tercih kişilerin bana göre benim için zaman kaybissin

Atayalp Çevrimdışı
4 Ara 2021
10
6
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Platform olarak olumsuz görüşme denilen bir tercih var bende onu seçtim bu benim fikrim diyorum ya bana göre zaman kaybı... Bu arada sizinle de bir program yapicam cansu hnm..😀😀

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,083
2,216
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kötü de geçmiş olabilir de böyle anlatım olmaz,referans böyle olmaz..Detaylar nerede neden hoşlanmadınız ya da ne sizi etkiledi vs insanlar merak eder..Ben yıllardır ilk defa sizden duydum bu yorumları..Aşırı alkol kullanıyor tabiri için olumsuz referans ne bileyim art niyet..Görüşme nasıldı?onu anlatmalısın..Neyse karalama adına yazılmış bir yazı..Referans bir atıp tutma ile kötü olmaz..Altın çamura da bulansa altındır..Gece bizim için değerlidir,zaman kaybı olmaz😉

19 Eyl 2017
1,336
2,282
Bu kadar savunmaya geçmen ilginç gerçekten hayret verici.... Ben tekrar söylüyorum tercih kişilerin bana göre benim için zaman kaybissin
Tamam sen haklısın diyince kavga cikmazmis. Tamam haklısın. Geçmiş olsun ...

Mahmutson Çevrimdışı
5 Ağu 2021
10
5
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dalga mi geciyon diyen yok mu

Genio Atrapado Çevrimdışı
20 Ara 2021
4
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 tarafi da tanimam etmem fakat Herkes fikrini özgürce ifade edebilir hakaret etmedikçe. Sizi demokrasiye davet ediyorum. Beğenmezseniz gitmezsiniz. Gece hanım da o sizin görüşünüz der konuyu kapatır olmasi gereken bu fakat burdaki bazı şahıslarin olumsuz referans görünce yazana saldirmasi sacma.

Atayalp Çevrimdışı
4 Ara 2021
10
6
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar savunmaya yatak da nasıl sin merak ettim ...😀😀😀😀 Parmaklarinmi iş yapıyor kadınlığımi test edicem 😀😀😀

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,822
10,614
2 tarafi da tanimam etmem fakat Herkes fikrini özgürce ifade edebilir hakaret etmedikçe. Sizi demokrasiye davet ediyorum. Beğenmezseniz gitmezsiniz. Gece hanım da o sizin görüşünüz der konuyu kapatır olmasi gereken bu fakat burdaki bazı şahıslarin olumsuz referans görünce yazana saldirmasi sacma.
Referansın olumsuz olması değil saçma olan aslında. Sadece ne yaşandı onu merak ediyoruz. Siz merak etmiyormusunuz ?

9 Ara 2017
1,049
1,312
Cinsiyetiniz nedir?
Hocam kimse saldırmıyor ki sadece bu kadar insan görüşme neden kötü geçmiş onu anlamaya çalışıyor

Genio Atrapado Çevrimdışı
20 Ara 2021
4
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referansın olumsuz olması değil saçma olan aslında. Sadece ne yaşandı onu merak ediyoruz. Siz merak etmiyormusunuz ?
Referansin bilgi eksikligi var doğru. Fakat ben tutumdan bahsettim genel olrak forumdaki. Konuyu açan hakaret ederse haksız olur tabiki

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,822
10,614
Bu kadar savunmaya yatak da nasıl sin merak ettim ...😀😀😀😀 Parmaklarinmi iş yapıyor kadınlığımi test edicem 😀😀😀
Ben savunmuyorum, sadece ne yasadiniz hep birlikte bilmek istiyoruz. Olumsuz referansin kuralida bu malesef. Ama belliki siz birsey yasamamissiniz, yazim tarzinizdan belliki olumsuzluklar yasatmissiniz. Benim asla gorusmeyecegim birisiniz. Size forum hayatinizda basarilar....

Atayalp Çevrimdışı
4 Ara 2021
10
6
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kusura bakmayın da ben burada detayli olarak anlatamam sonuç ta burası saygın bir platform sonn kez söylüyor um bana göre zaman kaybı hem maddi hem manevi savunan bayanlarda arkadaşlari sanırım herşey ortada

19 Eyl 2017
1,336
2,282
Ben sana dedim dimi arada ayık gez diye bak patladı😅😅 Ben şahsen kendisini hiç ayık görmedim @GECE hanımın hep serhoş hep serhoş. Hatta Han sarhoş hancı sarhoş yolda yabancı sarhoş el çek tabip kalbimden diye devam eden bir şarkı gibi. Hay aksi bende Coca-Cola yı fazla kaçırmışım saçmalıyorum 🤦 Hep o Hakan Tekin yüzünden.. Az iç az😅😅😅
Aslında beni hep sen iciriyorsun. Senin yüzünden bunlar 😂😂😂

Kalx Çevrimdışı
18 Ara 2021
159
89
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burada hiç bir detay yok görüşüp görüşmediği bile belli değil.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,728
3,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir cümle referans. Habi bakalım. Buyur buradan yak... Ya şu referans neden bir cümle olur. Para ödeyerek yazılmıyor ki.... Ne anlayacağız bu cümleden.... Olumlu referanslarda öyle. Nerdeyse emoji atılacak referansa sadece. Sonra 100 kişi konu ile ilgili meşgul.... At bir kuyuya taşı, bakalım kaç kişi çıkartacak durumu....

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,727
11,020
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu çok uzadı, gereksiz polemik olduğu için konu kilitlenmiştir.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar