Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla bende kendimi böyle hiç gormedimReferans karışmış olabilir mi? Gece hanım ile görüşen biri olarak hiç öyle bir durumunu görmedim. Gayet memnun ayrıldım.
Ben alkole eşlik ediyorum, kimseyi alkollü karsilamadim ki... Acaba ne oluyor ? Kendinizi bana tanıtır mısınız lutfenSadece benim görüşüm bu tercih sizin tabiki beni rahat siz eden alkollü oluşu ama aşırı bana göre zaman kaybi
Ya referans karıştı herhalde ilginç ve tuhaf buldum referansinizi bol formlar dilerim kardeşTamamen zaman kaybı.. maddi manevi ve aşırı alkol kullanıyor yinede tercih sizin tabili
Tamamen zaman kaybı.. maddi manevi ve aşırı alkol kullanıyor yinede tercih sizin tabili
Afiyet olsun birde çat kapı baskınları var değil mi Cansu Hanım
Sus ve içmeye devam et
Hahaha hem alkolik hem de ev basıyorAfiyet olsun birde çat kapı baskınları var değil mi Cansu Hanım![]()
Arkadaş yeni üye bende anlam veremedim sizi burda tanımama rağmen en ufak bir kötü söz veya referans duymadım ilginç geldi bana GECE hanımNe yönden zaman kaybiyim onu almadım. Tam olarak ne beğenmediniz. Yüz ? Fizik ? Size davranisim ? Keşke yanımda soyleseydiniz zaten sizi güzel bir şekilde yolcu ederdim. Alkol ictiysem siz getirmissinizdir, ben kimseye ikram etmem tek başıma da asla alkol içmem. Sosyal iciciyim ben
Rica ediyorum kendinizi bana tanıtım yoksa konuyu rapor edeceğim. İnsanların gözünde alkolik olarak kalmak istemem, çünkü değilim!
Sesli güldüm GECE hanım çok trajikomik olur. Vallaha şaşkınım espri süperHahaha hem alkolik hem de ev basıyor![]()
Ya genelde iç diyorlar biliyorsun. Bu yüzden şaşırdımne kadar tatlı ve ateşli olan bir kadın ayrıca içince daha da tatlı oluyor bence bilen bilir![]()
Sarhoştum hatırlamıyorumBeni hammm yaptınız ıkınız alkole meeze oldum. Tombik i yedınız
İç tabi kuzumYa genelde iç diyorlar biliyorsun. Bu yüzden şaşırdım![]()
Ne güzel işte üstadBeni hammm yaptınız ıkınız alkole meeze oldum. Tombik i yedınız
Söz dinlerim benSus ve içmeye devam et![]()
Tabi ki olumsuz birşey var ise yazılsın. Bende hatamı anlar daha iyi olmaya çalışırım ama burda hiç bir aciklama yok kiBen bu forumda herkesin fikirlerini açıkça belirtmesinden yanayım yalnız yeni açılmış bir üyelik kısa ama saçma sapan bir yorum bana art niyetli geldi açıkçası, ankarada yaşayan ve gece hanımı tanımayan birisi olarak bile iftira olduğu belli![]()
Var valla huyu pis işteAfiyet olsun birde çat kapı baskınları var değil mi Cansu Hanım![]()
Onlar iyi günündüYendiler benı o gun. Kurbanlık gıbıydım. Ben kiiim @GECE ve @Cansu kaya ile aynı anda baş etmek kim. Gereksiz özgüven işte. Benı hamm yaptılar
Umarım size olmazZehir oluyor geceler
Tamamen zaman kaybı.. maddi manevi ve aşırı alkol kullanıyor yinede tercih sizin tabili
Sende seviliyorsunçok saçms. @GECE hanımla 20 günde iki dega görüştüm ki birinde @Cansu kaya hanımefendi de vardı. Hiç te çok alkol almadı. Tamamen art niyetli ve yalakalık lçolsun diye yazılmış.
@GECE ve @Cansu kaya seviliyorsunuz.
profesörden selamlar.
üzülürümTamamen zaman kaybı.. maddi manevi ve aşırı alkol kullanıyor yinede tercih sizin tabili
Sesli güldüm tehlikeli dangerous diyorsunuz yani tatlı tehlike bir an hayal ettim yanınızda kendimi Çat kapı geliyormuş GECE hanım eywah diyorum geçen bir arkadas kapıdan çıkarken denk gelmişti referans yazısında gördümVar valla huyu pis işte![]()
@GECE benin canım, ama daha baskın yapamadım malesefSesli güldüm tehlikeli dangerous diyorsunuz yani tatlı tehlike bir an hayal ettim yanınızda kendimi Çat kapı geliyormuş GECE hanım eywah diyorum geçen bir arkadas kapıdan çıkarken denk gelmişti referans yazısında gördümhuyu iyidir siz baskın yaptınız mı GECE hanım'a Cansu Hanım
![]()
Estağfurullah iyi anlamda söyledim zaten kusurum varsa affola hadi bakalım inşallah Cansu Hanım
Yaşadığınız bir şeyi yazmamışsınız, sadece yorum yazmışsınız. Yaşadıklarınızı merak ediyoruz. Aydinlatirsaniz seviniriz.Burası özgür bir form sadece yaşadığım deneyimi paylaştım bana göre olumsuz ve zaman kaybi hem maddi hem manevi diyorum ya tercih sizin tabiki
Kesinlike stara katılıyorum @GECE alkol alınca daha tatlı oluyor siz anı değerlendirememişsiniz yaşayan bilirne kadar tatlı ve ateşli olan bir kadın ayrıca içince daha da tatlı oluyor bence bilen bilir![]()
Senden önce baskını ben yapacağım
Şimdi adım çıktı ya dokuza
Beyefendi kimsenin savunmasına ihtiyacım yok. Herkes olanı yazıyor. Rica ediyorum siz de olanı yazın da aydinlanalimCansu hanım sizin savunmaniz normal sonuçta arkadaşınız.. beraber ortaminiz oluyor benim için olumsuz tekrar tekrar söylüyorum zaman kaybı.. sonuçta bu forumda daha özel ve samimi bayanlar var
Forumdaki bayanların hepsi özel tabiki, aynı şekilde başka bir bayan arkadaşa konu açılsaydı onuda eleştirirdim, çünkü bir açıklamanız yok. Eğer açıklama yazarsanız hepimiz seviniriz. Ozaman herkes ciddiye alır olumsuz referansınızı. Ama bu şekilde pek samimi bir referans değil.Cansu hanım sizin savunmaniz normal sonuçta arkadaşınız.. beraber ortaminiz oluyor benim için olumsuz tekrar tekrar söylüyorum zaman kaybı.. sonuçta bu forumda daha özel ve samimi bayanlar var
Zaman kaybetmeye devam ediyorsun.Bu kadar savunmaya geçmen ilginç gerçekten hayret verici.... Ben tekrar söylüyorum tercih kişilerin bana göre benim için zaman kaybissin
Tamam sen haklısın diyince kavga cikmazmis. Tamam haklısın. Geçmiş olsun ...Bu kadar savunmaya geçmen ilginç gerçekten hayret verici.... Ben tekrar söylüyorum tercih kişilerin bana göre benim için zaman kaybissin
Gerçekten sakasınız siz, ama iletişime geçin muhakkak beklerimPlatform olarak olumsuz görüşme denilen bir tercih var bende onu seçtim bu benim fikrim diyorum ya bana göre zaman kaybı... Bu arada sizinle de bir program yapicam cansu hnm..![]()
Kamera şakası, az sonra hep beraber el sallayacağızDalga mi geciyon diyen yok mu
Referansın olumsuz olması değil saçma olan aslında. Sadece ne yaşandı onu merak ediyoruz. Siz merak etmiyormusunuz ?2 tarafi da tanimam etmem fakat Herkes fikrini özgürce ifade edebilir hakaret etmedikçe. Sizi demokrasiye davet ediyorum. Beğenmezseniz gitmezsiniz. Gece hanım da o sizin görüşünüz der konuyu kapatır olmasi gereken bu fakat burdaki bazı şahıslarin olumsuz referans görünce yazana saldirmasi sacma.
Hocam kimse saldırmıyor ki sadece bu kadar insan görüşme neden kötü geçmiş onu anlamaya çalışıyor2 tarafi da tanimam etmem fakat Herkes fikrini özgürce ifade edebilir hakaret etmedikçe. Sizi demokrasiye davet ediyorum. Beğenmezseniz gitmezsiniz. Gece hanım da o sizin görüşünüz der konuyu kapatır olmasi gereken bu fakat burdaki bazı şahıslarin olumsuz referans görünce yazana saldirmasi sacma.
Referansin bilgi eksikligi var doğru. Fakat ben tutumdan bahsettim genel olrak forumdaki. Konuyu açan hakaret ederse haksız olur tabikiReferansın olumsuz olması değil saçma olan aslında. Sadece ne yaşandı onu merak ediyoruz. Siz merak etmiyormusunuz ?
Ben savunmuyorum, sadece ne yasadiniz hep birlikte bilmek istiyoruz. Olumsuz referansin kuralida bu malesef. Ama belliki siz birsey yasamamissiniz, yazim tarzinizdan belliki olumsuzluklar yasatmissiniz. Benim asla gorusmeyecegim birisiniz. Size forum hayatinizda basarilar....Bu kadar savunmaya yatak da nasıl sin merak ettim ...Parmaklarinmi iş yapıyor kadınlığımi test edicem
![]()
Aslında beni hep sen iciriyorsun. Senin yüzünden bunlarBen sana dedim dimi arada ayık gez diye bak patladıBen şahsen kendisini hiç ayık görmedim @GECE hanımın hep serhoş hep serhoş. Hatta Han sarhoş hancı sarhoş yolda yabancı sarhoş el çek tabip kalbimden diye devam eden bir şarkı gibi. Hay aksi bende Coca-Cola yı fazla kaçırmışım saçmalıyorum
Hep o Hakan Tekin yüzünden.. Az iç az
![]()
Burada hiç bir detay yok görüşüp görüşmediği bile belli değil.2 tarafi da tanimam etmem fakat Herkes fikrini özgürce ifade edebilir hakaret etmedikçe. Sizi demokrasiye davet ediyorum. Beğenmezseniz gitmezsiniz. Gece hanım da o sizin görüşünüz der konuyu kapatır olmasi gereken bu fakat burdaki bazı şahıslarin olumsuz referans görünce yazana saldirmasi sacma.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!