- 24 Eki 2025
- 249
- 306
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
@Simay hanımı bende çok merak ediyorumTeşekkür ederim tatlım yakın zamanda tanışmak dileğiyle diyelim![]()
İnşallah bir gün görüşme yaparız kendisi ile
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Simay hanımı bende çok merak ediyorumTeşekkür ederim tatlım yakın zamanda tanışmak dileğiyle diyelim![]()
Tşk ederim görüşmek dilegi ile o zamanHenüz görüşemedim kendisi ile ama fotoğrafından belli ediyor@EVA MELEZ
Yeşil göz, fındık burun ve kalın dudaklara sahip @ÖZGE
Nefes kesen vücudu, dolgun vücut hatları ve güzel yüzünden dolayı @DEMET
Kendisi ile yeni yılda mutlaka görüşecek olduğum müthiş vücut hatlarına sahip, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş olan @Tomris
Bu 4 lü favorimdir
Diğer hanımlar lütfen alınmasın
Hepinizi öpüyorum, kucak dolusu sevgiler![]()
Teşekkür ederimHenüz görüşemedim kendisi ile ama fotoğrafından belli ediyor@EVA MELEZ
Kendisi ile yeni yılda mutlaka görüşecek olduğum müthiş vücut hatlarına sahip, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş olan @Tomris
Bu 4 lü favorimdir
Tecrübe ettiklerim içerisinde en güzel partnerler @Seray Yıldırım ve @shakira merakında olduğum
1. @Eda Brunette
2. @ASYA
3. @Tatlı Kıvırcık
Aydınlatın beni tecrübe eden arkadaşlar![]()
Ne demek rica ederim güzelimTşk ederim görüşmek dilegi ile o zaman
Bu arada geçen günkü uyarınız için çok teşekkür ederim yoksa 3 saat 1000 TL’ye görüşme yapacaktım![]()
Teşekkür ederim size de mutlu yıllarNe demek rica ederim güzelim
Halka hizmet, Hakka hizmettir
Ama 4 saat 10000 TL olmalı
3 saat 1000 TL olsa verdiğin hizmet ve emeğe az kalıyor
Yeni yılda görüşmek dileğiyle
Mutlu Yıllar @DEMET
Teşekkür ederim canımvalla o kadar güzel varki saymakla bitmez @Fulya Ekici @Şimal @Simay @Sunam Karaca @TOPRAK @Barbie Nil @DORA MOON @ARZU![]()
Teşekkür ederim güzel kadinTeşekkür ederim canım güzel bakan güzel görür daha iyi ve daha güzel hanımefendilerle karşılaşırsın inşallah![]()
AhuYüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
Teşekkürlervalla o kadar güzel varki saymakla bitmez @Fulya Ekici @Şimal @Simay @Sunam Karaca @TOPRAK @Barbie Nil @DORA MOON @ARZU![]()
@TADIM kesinlikleYüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
Canım çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canımvalla o kadar güzel varki saymakla bitmez @Fulya Ekici @Şimal @Simay @Sunam Karaca @TOPRAK @Barbie Nil @DORA MOON @ARZU![]()
Teşekkür ederim canımBenim için @TOPRAK ve @TAKSİM MELTEM
Teşekkür ederim canım benimvalla o kadar güzel varki saymakla bitmez @Fulya Ekici @Şimal @Simay @Sunam Karaca @TOPRAK @Barbie Nil @DORA MOON @ARZU![]()
En yakın zamanda tanışmak dileğiyle@Simay hanımı bende çok merak ediyorum
İnşallah bir gün görüşme yaparız kendisi ile
Tesekkür ederim tatlım benimvalla o kadar güzel varki saymakla bitmez @Fulya Ekici @Şimal @Simay @Sunam Karaca @TOPRAK @Barbie Nil @DORA MOON @ARZU![]()
Forumda bulunan pek çok hanımla görüşmüşum.hatta bazı bırakıp gidenler de dahil.yuz güzelliği bence çok ucu açık spesifik bir konu. Kişiden kişiye değişse de nacizhane bir ilk beş yazayım kendi kalbimden
Gidenlere ve maziye selam olsun güncel üyelerden konuya dalacak olursam
Sıralama vermeden yüz güzelliği açısından kendimce şu beş ismi sayabilirim....
@BURSA AYÇA @ÖZGE @Vera Ay
@Asel ARJİN ve @fitduygu
Maziye dalarsak konu mahveder bizi..o yüzden güncel kalalım![]()
Ah ahhh bir zamanlar Ece Vural vardı buralardaYüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
Teşekkür ederimBence göreceli soru… Çünkü kadın bence bir bütün yaydığı hava ile .. Ben küçüklüğümden beri olguncuyum , gençken zaten güzel herkes saçıyla , cildiyle … Aklıma gelenler Frida , Taksim Meltem , Sunam Karaca diyeceğim faal olanlardan ..
Muck muck muckHenüz görüşemedim kendisi ile ama fotoğrafından belli ediyor@EVA MELEZ
Bu 4 lü favorimdir
Yeni yılda mutlaka sevişeceğiz güzelimMuck muck muckacilen seviselim
![]()
@shakira 'nın güzelliği başkadır gerçekten. Fiziği de keza, çok güzeldir. Ancak rus olduğuna emin misin? Değil bence.
Canımmmm teşekkür ederim@shakira 'nın güzelliği başkadır gerçekten. Fiziği de keza, çok güzeldir. Ancak rus olduğuna emin misin? Değil bence.
Öte yandan güzellik kişiden kişiye değişir. Çok göreceli bir konu. Bazı isimleri gördüğümde çok şaşırdım örneğin, demek ki gerçekten çok çok göreceli bir konu.
Hani klasik slav güzelliği diye bir şey var, bunlardan hoşlanıyorsanız @LUDA çok güzel bir kadındır örneğin bana göre.
Ama Türk kadını çizgileri denince @BERENSU 'nun güzelliği bambaşkadır benim için.
Bebeksi bir yüz için @İNCİLAY , doğal bir güzellik için @Tatlı Kıvırcık , gençliğin verdiği su gibi bir güzellik için @Çağlaa , hepsi birbirinden güzel hanımefendiler.
@Seray Yıldırım ve @MELTEM 'i yolda görsen, döner bir daha bakarsın endamlarına arkalarından. @Fulya Ekici bir esmer güzeli, @ElvirA hökümet misali, işte kadın gibi kadın diyeceğin cinsten..Güzel ve endamlı hanımefendiler.
Yani ne desek zor iş bu konuda, kişiden kişiye değişen işler bunlar. Çok da anlamlı değil o yüzden ama madem konu açılmış, bir katkı da benden olsun![]()
Seni tanıma şansı için ben teşekkür ederim prenses. Ne hissettiysem onu yazdımCanımmmm teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim çok naziksinfilizofbey kullanici adıyla daha önce burda olduğum için (uyeligimi sildirmiştim) o zamanlarda gorustuklerimden yola çıkarak @Buse PIRIL @Barbie Nil @GÖKÇE @MELTEM @Şimal @ELENA @ışıl parlak diyorum.
Henüz görüşmediklerim @LADY IRMAK @ASYA @BEGÜM @Eda Brunette @BESTE @elif özbek @ÖZGE @Ebru AKAY @LORA bu hanımların da çok güzel oldugunu tahmin ediyorum
Teşekkür ederimfilizofbey kullanici adıyla daha önce burda olduğum için (uyeligimi sildirmiştim) o zamanlarda gorustuklerimden yola çıkarak @Buse PIRIL @Barbie Nil @GÖKÇE @MELTEM @Şimal @ELENA @ışıl parlak diyorum.
Henüz görüşmediklerim @LADY IRMAK @ASYA @BEGÜM @Eda Brunette @BESTE @elif özbek @ÖZGE @Ebru AKAY @LORA bu hanımların da çok güzel oldugunu tahmin ediyorum
Teşekkür ederim baby@shakira 'nın güzelliği başkadır gerçekten. Fiziği de keza, çok güzeldir. Ancak rus olduğuna emin misin? Değil bence.
Öte yandan güzellik kişiden kişiye değişir. Çok göreceli bir konu. Bazı isimleri gördüğümde çok şaşırdım örneğin, demek ki gerçekten çok çok göreceli bir konu.
Hani klasik slav güzelliği diye bir şey var, bunlardan hoşlanıyorsanız @LUDA çok güzel bir kadındır örneğin bana göre.
Ama Türk kadını çizgileri denince @BERENSU 'nun güzelliği bambaşkadır benim için.
Bebeksi bir yüz için @İNCİLAY , doğal bir güzellik için @Tatlı Kıvırcık , gençliğin verdiği su gibi bir güzellik için @Çağlaa , hepsi birbirinden güzel hanımefendiler.
@Seray Yıldırım ve @MELTEM 'i yolda görsen, döner bir daha bakarsın endamlarına arkalarından. @Fulya Ekici bir esmer güzeli, @ElvirA hökümet misali, işte kadın gibi kadın diyeceğin cinsten..Güzel ve endamlı hanımefendiler.
Yani ne desek zor iş bu konuda, kişiden kişiye değişen işler bunlar. Çok da anlamlı değil o yüzden ama madem konu açılmış, bir katkı da benden olsun![]()
Ne demek. Şansımız olsa da o endamı gene görsek, özledikTeşekkür ederim baby
Tecrübe ettiklerim içerisinde en güzel partnerler @Seray Yıldırım ve @shakira merakında olduğum
1. @Eda Brunette
2. @ASYA
3. @Tatlı Kıvırcık
Aydınlatın beni tecrübe eden arkadaşlar![]()
Teşekkür Ederim@shakira 'nın güzelliği başkadır gerçekten. Fiziği de keza, çok güzeldir. Ancak rus olduğuna emin misin? Değil bence.
bal kadin iyiki varsinCanımsın teşekkür ederim bal adammm![]()
Yeni yılda mutlaka sevişeceğiz güzelim
Şu an işteyim, mümkün değil maalesef
Görüşmek üzere seni çok öpüyorum ❤@Tomris
O zaman tümden gelime gidersek Üstadım, @Eda Brunette ve @Tatlı Kıvırcık hanımları çok beğenen biri olarak, @Seray Yıldırım hanımefendiyle görüşmeyi hedeflemem oldukça doğru bir karar olarak görüyorum@Seray Yıldırım Hanım'ı begeniyorsanız zevklerimiz benzer demektir. Bu durumda @Eda Brunette ve @Tatlı Kıvırcık'ın da çok iyi tercihler olacağını söylemek isterim.
Kendi güzel, kalbi daha güzel Kadıköy Meltem
Tatlı Kıvırcık
Esmer Defne
filizofbey kullanici adıyla daha önce burda olduğum için (uyeligimi sildirmiştim) o zamanlarda gorustuklerimden yola çıkarak @Buse PIRIL @Barbie Nil @GÖKÇE @MELTEM @Şimal @ELENA @ışıl parlak diyorum.
Teşekkürler canım@shakira 'nın güzelliği başkadır gerçekten. Fiziği de keza, çok güzeldir. Ancak rus olduğuna emin misin? Değil bence.
O zaman tümden gelime gidersek Üstadım, @Eda Brunette ve @Tatlı Kıvırcık hanımları çok beğenen biri olarak, @Seray Yıldırım hanımefendiyle görüşmeyi hedeflemem oldukça doğru bir karar olarak görüyorum![]()
@Seray Yıldırım Hanım'ı begeniyorsanız zevklerimiz benzer demektir. Bu durumda @Eda Brunette ve @Tatlı Kıvırcık'ın da çok iyi tercihler olacağını söylemek isterim.
@shakira 'nın güzelliği başkadır gerçekten. Fiziği de keza, çok güzeldir. Ancak rus olduğuna emin misin? Değil bence.
Model look istiyorsaniz Eliza, Incilay, Ceylin, Ozge, Tadim, Duygu Dacic
Bunun disinda Kadikoy Meltem, Sule Bebek, Cagla, Eda brunette ve Shakira da oldukca guzel yuze sahiptir
Kendi güzel, kalbi daha güzel Kadıköy Meltem
Tatlı Kıvırcık
Esmer Defne
filizofbey kullanici adıyla daha önce burda olduğum için (uyeligimi sildirmiştim) o zamanlarda gorustuklerimden yola çıkarak @Buse PIRIL @Barbie Nil @GÖKÇE @MELTEM @Şimal @ELENA @ışıl parlak diyorum.
Gayet mantıklı bir yaklaşım efendim.O zaman tümden gelime gidersek Üstadım, @Eda Brunette ve @Tatlı Kıvırcık hanımları çok beğenen biri olarak, @Seray Yıldırım hanımefendiyle görüşmeyi hedeflemem oldukça doğru bir karar olarak görüyorum![]()
Çok teşekkür ederim bitanem benim@Tatlı Kıvırcık der konuyu kapatırım . Kadın kelimesinin ( guzellık seksapalite sempati ve sayamayacagım bırcok sey... ) sozluk anlamı...
İstanbula geldıgımde tanıstıgım forum pembıslerınden en guzelı...
Forumda daha iyileri var derimBen @VİP MARİNA derim..
Defne serelYüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
Kişiden kişiye değişir ama @VİP MARİNA yabana atılacak bi güzellik değil..Forumda daha iyileri var derim
Bir baktığınızda gözlerinizi ayıramazsınız hayaranlıkla @VİP MARİNA ve @ÖZGE efsaneler cennetten düşmüşler san kiYüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
Çok teşekkür ederim aşk bebeğiBen bu tip yazıları dikkatlice okuyup kendi beğenime hitap eden kişileri bulmaya çalıştım ama çoğu zaman hayal kırıklığı yaşadım. O yüzden polemiğe girmemek ve ne çıkarsa bahtıma denk daha doğru. Bazı hanımlar yüzlerinin bir kısmını paylaşıyor oralardan çıkarım yapmak daha doğru olabilir.
Öbür türlü evet yorumlar genellikle beklentiyi arttırıyor ve sizin beğeninize uygun bir yüz ile karşılaşmazsanız mod baya düşüyor. Bu da çok olası.
Bunun yanısıra bazı tasvirler çok iyi oluyor. Gönlü güzel olsun tüm kadınlar güzeldir kalıbının dışında bazı tarifler de çok iyi fikir verebiliyor. Ben o kadar iyi tasvirler yapamıyorum zaten görüşmelerin üzerinden de vakit geçtiği için aklımda kalanlar ile katkı sağlamaya çalışayım
@vip marina, sarışın beyaz tenli yüz hatları keskin,Rus ekolü yüzü var, renkli gözler ile birlikte yüz olarak benim kriterimi sağlıyor, son zamanların modası kalın kaş vardı sanırım fakat o gibi yüz özellikleri değişebiliyor.
@incilay, yüz hatları çok keskin değil, bu yüzden daha beybi face gözleri renkli çok beyaz tenli değildi sanki.
@tatlıkıvırcık, yeşil renkli ve büyük gözler, adına ilham veren kıvırcık saçlar ve şuh bir gülüşü vardı. Esmer tenli birisi.
Forum içi deneyimi bunlar. Forumda yüzü güzel olup benim asla tekrar görüşmeyeceğim kişilerde var. İşte eğer gönül güzelliği, ruh güzelliği, bakanın güzelliği diyorsak bu şekilde ele almak gerek. Buradaki tezatı iyi ayırt etmediğimizde yanlış yönlendirme yapıyoruz.
Teşekkür ederim canım
Tabiki değişir sadece fikrimi söyledim çok daha iyileri var diyeKişiden kişiye değişir ama @VİP MARİNA yabana atılacak bi güzellik değil..
bende senin fikrini merak ettim..sana göre?Tabiki değişir sadece fikrimi söyledim çok daha iyileri var diye
Simay,incilay,beste,fulya,dora,özge,ebru,eva,tadımbende senin fikrini merak ettim..sana göre?![]()
Saydıklarından incilay ve fulya ile görüştüm güzel hanımlar..Simay,incilay,beste,fulya,dora,özge,ebru,eva,tadım
Teşekkür ederim tatlim
ÖzgeYüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!