Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yüz güzelliği en iyi olan esc

25 Şub 2011
204
456
Cinsiyetiniz nedir?
Bence göreceli soru… Çünkü kadın bence bir bütün yaydığı hava ile .. Ben küçüklüğümden beri olguncuyum , gençken zaten güzel herkes saçıyla , cildiyle … Aklıma gelenler Frida , Taksim Meltem , Sunam Karaca diyeceğim faal olanlardan ..

Khabib Çevrimdışı
25 Eki 2025
332
202
68
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Açık ara defne bırakanlardan duygu kayaoglu

14 Ocak 2025
364
575
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence yüz güzelliği gorumcekli ve genel geçer bir kavram..
Kişiden kişiye de değişir..
Ayrica yüzü çirkin kadın yoktur,
Estetiksiz ve makyajsız kadın vardır...

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,619
3,243
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bayılıyorum böyle kişiden kişiye değişen sübjektif konulara:ROFLMAO:

Bir ayrım bırakıp arkama bakmadan kaçıyorum -> Estetikli mi, estetiksiz mi bahsediyoruz:unsure:

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
1,704
1,292
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 Eki 2025
69
120
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüştüklerim içinde bana göre yüz güzelliği en iyi olan Duygu Dacic idi. Görünce dibim düştü kendisini ama sohbet kısmı zayıf kaldı belki benle alakalıdır bilmiyorum.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hepsi nebi şahsına münasır güzellikte...

Kadını güzel yapan yüzündeki gülücüktür .
Güldürebilirsen hepsi ayrı güzel .. 👍

🧿🧿🧿🧿

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,573
9,055
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ya arkadaşlar ayni konu forumda var. Dönme dolaba döndürüyorsunuz forumumuzu. 🥴🥴
Şimdi laf sokacağım @Joker beni 3 saat daha banlar. 🤣🤣

Son düzenleme:
hery Çevrimdışı

hery

0
29 Nis 2011
49
283
Cinsiyetiniz nedir?
Sağlık29 Çevrimdışı
5 Ara 2020
193
274
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar güzel göreceli bir kavram. Her kişinin zevki farklıdır Bence pembişlerin her biri kendi alanında birbirinden ayrıdır. Güzelik yüzde değil gönülden olacak

ArararaKml

Normal Üye
25 Eyl 2025
22
5
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şule bebek in yüz güzelliği nasıl gidenler bilgi verebilir mi

attendant

Normal Üye
14 Ağu 2025
16
6
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burada birbirinden güzel kızlar biliyorum. Zirveyi soracak olursanız @LUDA

zerre Çevrimdışı
20 May 2025
392
738
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yani çok enteresan bir başlık.

Hatta o kadar enteresan ki kiminin "en güzel" olarak tanımladığı bana o kadar uzak ki.

Demek ki görecelinin de ötesinde, taban tabana zıt görüşler olabilir bu konuda.

Bu sebeple kenara çekilmek en iyisi.

klytrs Çevrimdışı
4 Ara 2025
17
12
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yildiz hanim da cok iyi bu konuda

klytrs Çevrimdışı
4 Ara 2025
17
12
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@YILDIZ hanim da bu konuda cok iyi

volkan56 Çevrimdışı

volkan56

Sevişmeyi çok Seviyorum
28 Haz 2019
118
168
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet Arkadaşlar yüz güzelliği önemli fakat partnerimin benim ile ilgilenmeside önemli benimde çok beğendiğim yüz güzelliği olan partnerler var fakat bana istediğim gibi cevap vermeyeni ne yapayım yüz güzelliğini orama dokunma burama dokunma ben şöyle yapmam böyle yapmam diyen partner benim için yüz güzelliği önemli değil kalbi güzel olsun ilgi alaka göstersin yeter

mhmt06 Çevrimdışı
24 Kas 2025
9
4
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Leventtan Çevrimdışı
30 Ağu 2017
509
683
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzellik göreceli değildir kardeşim, güzel güzeldir. Bu saydığınız hanımefendi de güzel olsaydı herkese göre güzel olurdu
Verdiğiniz 2. cevap zaten güzelliğin göreceli olduğunu ifade ediyor. Güzellik bakan göze göre her zaman değişir. Bazımız belki dudak dolgulu, botokslu ful makyajlı birisini gördüğünde çok güzel bulur ama bir başkası hoş bulmayabilir. Ama ifade ederken daha zarif olmak lazım. Bence @Fulya Ekici çok güzel ve òzel bir kadın. Herkes beğendiğine...

Son düzenleme:

emre41

Normal Üye
12 Kas 2022
22
24
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her açıdan mükemmel bir kadın olan @Asel ARJİN diyorum. Gidin görün yaşayın. Çok özlendinn gelicem yakında 😊

theles Çevrimdışı

theles

0
13 Nis 2019
614
880
Cinsiyetiniz nedir?
Ben bu tip yazıları dikkatlice okuyup kendi beğenime hitap eden kişileri bulmaya çalıştım ama çoğu zaman hayal kırıklığı yaşadım. O yüzden polemiğe girmemek ve ne çıkarsa bahtıma denk daha doğru. Bazı hanımlar yüzlerinin bir kısmını paylaşıyor oralardan çıkarım yapmak daha doğru olabilir.

Öbür türlü evet yorumlar genellikle beklentiyi arttırıyor ve sizin beğeninize uygun bir yüz ile karşılaşmazsanız mod baya düşüyor. Bu da çok olası.

Bunun yanısıra bazı tasvirler çok iyi oluyor. Gönlü güzel olsun tüm kadınlar güzeldir kalıbının dışında bazı tarifler de çok iyi fikir verebiliyor. Ben o kadar iyi tasvirler yapamıyorum zaten görüşmelerin üzerinden de vakit geçtiği için aklımda kalanlar ile katkı sağlamaya çalışayım

@vip marina, sarışın beyaz tenli yüz hatları keskin,Rus ekolü yüzü var, renkli gözler ile birlikte yüz olarak benim kriterimi sağlıyor, son zamanların modası kalın kaş vardı sanırım fakat o gibi yüz özellikleri değişebiliyor.

@incilay, yüz hatları çok keskin değil, bu yüzden daha beybi face gözleri renkli çok beyaz tenli değildi sanki.

@tatlıkıvırcık, yeşil renkli ve büyük gözler, adına ilham veren kıvırcık saçlar ve şuh bir gülüşü vardı. Esmer tenli birisi.

Forum içi deneyimi bunlar. Forumda yüzü güzel olup benim asla tekrar görüşmeyeceğim kişilerde var. İşte eğer gönül güzelliği, ruh güzelliği, bakanın güzelliği diyorsak bu şekilde ele almak gerek. Buradaki tezatı iyi ayırt etmediğimizde yanlış yönlendirme yapıyoruz.

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
771
6,569
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Güzellik göreceli değildir kardeşim, güzel güzeldir. Bu saydığınız hanımefendi de güzel olsaydı herkese göre güzel olurdu
güzellik anlayışı kişiden kişiye değişir , kimi doğal sever kimi estetikli sever hangi engellediklerimdensin merak bile etmiyorum kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş 😅😅 ve burda konu ben değilim sizin güzellik anlayışınız ,sadece gülüyorum 🤣🤣🤣🤣🤣

Kayzersoze19 Çevrimdışı
24 Tem 2025
8
24
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yüzü vücudu tarzı herşeyiyle net @TADIM

Kayzersoze19 Çevrimdışı
24 Tem 2025
8
24
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tadım hanımın evi nasıl ferah mi bunu da öğrenmiş olsam sizden , fotolarda çok ferah ve temiz gözüküyor
Evet güvenli bir yer
Ayrıca temiz ve düzenliydi. Zaten kendisine ful focus oluyorsunuz ama genel olarak rahat hissettirdi.

Altınseri Çevrimdışı
11 Kas 2025
379
303
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Evet güvenli bir yer
Ayrıca temiz ve düzenliydi. Zaten kendisine ful focus oluyorsunuz ama genel olarak rahat hissettirdi.
Eyv kardeşim sağol bilgi için , ref göremeyince tereddüt ettim ama demekki sizi baya etkilemiş yakın zamanda görüşmek istediğim biri 👍🏼👍🏼

Leventtan Çevrimdışı
30 Ağu 2017
509
683
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fulyacığım küflü duşakabinin, kullanılmış havlun, ter kokun, havasız, sigara duman altı, pencere açılmayan, rutubetli -1 kottaki evin, benden önceki müşterini göndermek için beni bekletmen, yağlı saçların sonrasında ben seni engelledim. Bunlar da belki etkilemiştir güzellik anlayışımı
Bu nahoş mesajı yazarken kafanızdan neler geçiyordu bilemiyorum ama ben @Fulya Ekici hanım ile onlarca kez görüştüm ama evinin -1.katta oldugu dışinda diğer yazdıklarınıza hiç rastlamadım. Ben kimsenin avukatı ya da savunucusu değilim ama aranızda ne geçerse geçsin bir kadın hakkında yorum yazarken kelimeleri daha özenle seçmeniz gerekir. Bu platformda tabi ki yorum ve eleştiri yapabiliriz. Ama seviyemizi düşürmeyiz. Lütfen biraz daha özen gösterin.

ThickAsABrick

Normal Üye
25 Şub 2022
15
49
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fulya hanımla birden fazla görüşmemiz oldu hiçbirinde hijyen ile alakalı bir sorun görmedim. Evde yaz aylarında gayet pencere açılıyor kışın dışarısı 10 dereceyken kim evinde pencere açıyor ki pencere açılmamasına kadar yazmışsınız. İçeride hava temizleyici cihaz var ve sürekli çalışıyor bu yüzden evin havası ve sigara dumanı ile alakalı hiçbir problem yaşamadım ki ben sigara içmeyen bir insanım sigara dumanı ile alakalı bir problem olsa zaten fazlasıyla rahatsız olurdum. Tabi ki herkesin deneyimi ve beklentileri farklı olabilir ama bu kadar şikayetçi olduğunuz bir görüşmeyi olumsuz referans olarak yazabilirdiniz bu kadar kusur gördüğünüz bir görüşmeyi de yarıda bırakabilirdiniz sanmıyorum ki Fulya hanım böyle bir durumda size zorluk çıkarsın.

baygizli Çevrimdışı
21 Mar 2022
190
292
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzellik göreclidir ama @marina güzel kadındır Çünkü sarışın ve renki gözlü

mahsunj Çevrimdışı
24 Eki 2025
250
306
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yüz güzelliği en iyi olan esc kimdir sizce
Henüz görüşemedim kendisi ile ama fotoğrafından belli ediyor@EVA MELEZ

Yeşil göz, fındık burun ve kalın dudaklara sahip @ÖZGE

Nefes kesen vücudu, dolgun vücut hatları ve güzel yüzünden dolayı @DEMET

Kendisi ile yeni yılda mutlaka görüşecek olduğum müthiş vücut hatlarına sahip, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş olan @Tomris

Bu 4 lü favorimdir
Diğer hanımlar lütfen alınmasın
Hepinizi öpüyorum, kucak dolusu sevgiler 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar