- 6 Eyl 2025
- 1,035
- 5,116
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aşkım yaa bu defa fotoğrafcı ceksin dedim sen özel anları çekersinHani ben çekecektim![]()
Cok tşk ederim bitanemgüzellll poz çok güzel duruyorsunuz
İnanılmaz güzel muhteşem
Tşk ederim hayatımŞahane maşallah![]()
Asıl bu güzel resimleri bizimle paylaştığın için biz teşekkür ederizTşk ederim hayatım![]()
Günaydın canımın içiAsıl bu güzel resimleri bizimle paylaştığın için biz teşekkür ederiz
Bal peteği ..
Maşallah sana![]()
En özel anıları ben çekicem o zamanAşkım yaa bu defa fotoğrafcı ceksin dedim sen özel anları çekersin![]()
Evet daha güzelleri fırındaFotolar dediğinize göre devamı gelecektir, başlangıç bu kadar güzelse devamını beklemeye koyulalım![]()
Tünaydınnnnn tatlımmmiyi sabahlar iyi günler güzel kadınnnnn
Ona göre hazırlan en özelindenEvetttttt![]()
Oradan bir album çıkmıştır o zaman.Evet daha güzelleri fırında![]()
Bir kadında ne arar bir erkek?
Canımsın cok tşk ederim İstanbul da denk gelemedik umarım ankara da bekliyorum konuşacak bi cok şey birikti çokca özlem var öpüyorum kocamanBir kadında ne arar bir erkek?
Güzel bir yüz, güzel bir fizik, hoş sohbet ve şehvet. Bu özelliklerin hepsi @ASYA ANKARA 'da fazlasıyla mevcut.
Hele o güzel gözleri ve gülüşüYakında Ankara'da seni büyük bir özlemle ziyaret edeceğim sevgili Asya
![]()
Görsel her zaman ki gibi muhteşem fırından çıkacakları sabırsızlıkla bekliyorumEvet daha güzelleri fırında![]()
Görsel her zaman ki gibi muhteşem fırından çıkacakları sabırsızlıkla bekliyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!