Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine yeniden Beyzahan

19 Kas 2023
54
77
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyzahan ile 3. görüşmemizi yaptik. Şehir dışından geldiğim için genellikle uzun programları tercih ediyorum. Sağolsun 5 saatlik program isteğimi geri çevirmedi.Uyum yakaladığım partnerler ile düzenli görüşmeyi tercih ediyorum.
Beyzahan fiziksel özellikleri, eğlenceli kişiliği, samimiyeti ve güzel kalbi ile tam benim aradığım kişi.
İletişimi çok kolay sağladık, evinin konumu kolay bulunabilecek lokasyon da zaten kendisi yönlendiriyor.
Kapıda süper mini bir kıyafetle ve güler yüzü ile karşıladı. Evi tertemiz ve düzenli.
Çok konuşkan eğlenceli, yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.
Özel anlara gelecek olursak birbirini tanıdıkça uyum daha da artıyor. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum. Bu defa kendimi ona bıraktım. Uyumu yakalarsınız sizi bulutların üzerine çıkarır o kadar söyleyeyim. Güzel gözleri, pürüzsüz teni, keskin vücut hatları ve gözünüzün içine bakarak yaptığı oral.
Ben çok memnun ayrıldım. Her şey için teşekkürler... Görüşmek üzere....

Beyza Han Çevrimdışı
30 Ocak 2022
825
6,742
Beyzahan ile 3. görüşmemizi yaptik. Şehir dışından geldiğim için genellikle uzun programları tercih ediyorum. Sağolsun 5 saatlik program isteğimi geri çevirmedi.Uyum yakaladığım partnerler ile düzenli görüşmeyi tercih ediyorum.
Beyzahan fiziksel özellikleri, eğlenceli kişiliği, samimiyeti ve güzel kalbi ile tam benim aradığım kişi.
İletişimi çok kolay sağladık, evinin konumu kolay bulunabilecek lokasyon da zaten kendisi yönlendiriyor.
Kapıda süper mini bir kıyafetle ve güler yüzü ile karşıladı. Evi tertemiz ve düzenli.
Çok konuşkan eğlenceli, yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.
Özel anlara gelecek olursak birbirini tanıdıkça uyum daha da artıyor. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum. Bu defa kendimi ona bıraktım. Uyumu yakalarsınız sizi bulutların üzerine çıkarır o kadar söyleyeyim. Güzel gözleri, pürüzsüz teni, keskin vücut hatları ve gözünüzün içine bakarak yaptığı oral.
Ben çok memnun ayrıldım. Her şey için teşekkürler... Görüşmek üzere....
Ya ben seni yerim çok tatlı sen çok güzel yorumların güzel iltifatın için çok çok çok teşekkür ederim canım benim umarım tekrar tekrar görüşebiliriz kendine çok iyi bak görüşene kadar 🫠😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar