gaucho4
Normal Üye
- 9 Şub 2022
- 13
- 50
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçtiğimiz Pazar günü tekrardan misafir oldum kendisine.Eve ulaşım kolay ve bina giriş çıkışı problemsiz.Sıkı sıkı sarılmalar, hasret gidermeler derken salona geçtik.Tabii ki çay ve ikramları hazırdı.Koyulduk güzel bir sohbete zaman tatlı tatlı akıyordu.Havadan sudan gündemden konuşup yorgunluk atarken duş almak için yanından ayrıldım ve özel anlara geçiş yaptık.Tutkulu bir sarılma tek bir beden gibi ve hiç bitmesin istenilen şehvetli bir öpüşmeyle başlıyor her şey.Bahsettiği servisleri hakkını fazla fazla vererek sunuyor.Tamamen kaprissiz, keyif alma ve verme peşinde, hem fiziksel hem de içsel olarak şahane bir hanımefendi.Müthiş bir aurası var ve hafızalara kazınacak bir ten kokusuna sahip.Özel anlarda yine fazlasıyla mutlu etti beni.Birkaç seans beraber olup aralarda sohbet muhabbet derken her güzel şeyin sonu olduğu gibi programımızın da sonu geldi.Sıkı sıkı sarılıp ayrıldım çok sevdiğim hanımefendinin çok da yabancısı olmadığım evinden
Kendisiyle program planlamayı düşünen veya kafasında soru işareti olan varsa her şeyi bir kenara bırakıp elini çabuk tutsun.Çünkü kendisi eşine nadir rastlanabilecek bir güzellik abidesi.
Tekrardan çok teşekkür ederim canımın içi, bir kez daha "iyi ki tanımışım" dedirttiğin için.
@Seray Yıldırım
Tekrardan çok teşekkür ederim canımın içi, bir kez daha "iyi ki tanımışım" dedirttiğin için.