- 2 Haz 2009
- 10,699
- 11,507
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet sevgili forumdaşlar,
@shakira ile yine görüştük… Kaçıncı oldu artık ben de saymıyorum. Yazabildiklerim var yazamadıklarım var .
Zaten işin özü şu; ben oraya “bu sefer farklı ne olacak acaba” diye değil, direkt ne kadar keyifli olacağını bilerek gidiyorum
Ve her seferinde daha keyifli daha güzel daha haz dolu geçiyor .
Yani beklenti sıfır değil, tam tersine belli… çünkü her seferinde aynı güzel enerjiyi, aynı rahatlığı ve aynı keyfi alıyorsun.
Kendisiyle vakit geçirmek dediğim şey de aslında tam bu; ne sürpriz arıyorum ne de başka bir şey… sadece bildiğin iyi hissetme hali. Ve @shakira her seferinde daha da iyi hissettirip yolcu ediyor .
Uzatmaya gerek yok, yine güzel bir görüşme oldu.
@shakira’ya teşekkür ederim, bana ayırdığı zaman için.
Keyifli forumlar
Saygı ve sevgi ile...
@shakira ile yine görüştük… Kaçıncı oldu artık ben de saymıyorum. Yazabildiklerim var yazamadıklarım var .
Zaten işin özü şu; ben oraya “bu sefer farklı ne olacak acaba” diye değil, direkt ne kadar keyifli olacağını bilerek gidiyorum
Ve her seferinde daha keyifli daha güzel daha haz dolu geçiyor .
Yani beklenti sıfır değil, tam tersine belli… çünkü her seferinde aynı güzel enerjiyi, aynı rahatlığı ve aynı keyfi alıyorsun.
Kendisiyle vakit geçirmek dediğim şey de aslında tam bu; ne sürpriz arıyorum ne de başka bir şey… sadece bildiğin iyi hissetme hali. Ve @shakira her seferinde daha da iyi hissettirip yolcu ediyor .
Uzatmaya gerek yok, yine güzel bir görüşme oldu.
@shakira’ya teşekkür ederim, bana ayırdığı zaman için.
Keyifli forumlar
Saygı ve sevgi ile...