Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine Arzuluyorum

ISpeedyGonzales

Normal Üye
11 Eyl 2025
14
89
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar forum ailesi,
Dün akşam @ARZU hanım ile çok güzel vakit geçirdik. Karşılaması, ikramları, muhabbeti, yatakdaki marifetleri oldukça iyidi ve banada tekrardan gitmek kalıyor 😂 @ARZU hanım ile tanıştığıma çok memnun oldum. Yatak kısmında herhangi bir istekte bulunmama hiç gerek kalmadı çünkü arzu hanım herşeyi çok güzel ilerletti. Oralı ise bambaşka bir dünya arkadaşlar. Tekrardan görüşme dileği ile, bana yaşattığınız herşey için teşekkürler @ARZU hanım 🫶

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170
Selamlar forum ailesi,
Dün akşam @ARZU hanım ile çok güzel vakit geçirdik. Karşılaması, ikramları, muhabbeti, yatakdaki marifetleri oldukça iyidi ve banada tekrardan gitmek kalıyor 😂 @ARZU hanım ile tanıştığıma çok memnun oldum. Yatak kısmında herhangi bir istekte bulunmama hiç gerek kalmadı çünkü arzu hanım herşeyi çok güzel ilerletti. Oralı ise bambaşka bir dünya arkadaşlar. Tekrardan görüşme dileği ile, bana yaşattığınız herşey için teşekkürler @ARZU hanım 🫶
Canım bu güzel referansı benimle ve bütün Forum ailesiyle paylaştığın için değerli görüşlerini bildirdiğin için çok teşekkür ediyorum. Seni tanımak çok güzeldi sayende çok keyifli hoş vakit geçirdim yine yeniden görüşmek sevişmek dileğiyle seni kocaman öpüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar