Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yıldızlı saatler 2 💫 ❤️

john1

0
14 Eyl 2016
117
130
Cinsiyetiniz nedir?
İlk görüşmeden sonra aklımda hep o sıcak gülümsemesi, bakışları ve zarafeti kaldı. Açıkçası ikinci buluşmamız için gün sayıyordum. Nihayet buluştuk ve kapıyı açtığında, üzerindeki o zarif kıyafet ve saçlarının dökülüşüyle yine ilk günkü gibi etkiledi beni. @NİLÜFER

Bu sefer aramızda daha büyük bir rahatlık vardı. Sohbetimiz daha samimi, bakışlarımız daha anlamlıydı. Yine her zamanki gibi misafirperverliği, ikramları ve tatlı halleriyle kendini özel hissettiriyor. O yanında olduğunda zaman gerçekten çok hızlı geçiyor.

Detaylar ikimizde kalsın ama şunu söyleyebilirim; Yıldız Hanım sadece görünüşüyle değil, yanında hissettirdiği sıcaklıkla da insanı kendine bağlıyor. O anlar bittiğinde bile aklında kalmaya devam ediyor.❤️💫
Yüksek tansiyon etkisi yaratabilir dikkat edin🤭

YILDIZ Çevrimdışı
11 Ocak 2025
697
2,712
İlk görüşmeden sonra aklımda hep o sıcak gülümsemesi, bakışları ve zarafeti kaldı. Açıkçası ikinci buluşmamız için gün sayıyordum. Nihayet buluştuk ve kapıyı açtığında, üzerindeki o zarif kıyafet ve saçlarının dökülüşüyle yine ilk günkü gibi etkiledi beni. @NİLÜFER

Bu sefer aramızda daha büyük bir rahatlık vardı. Sohbetimiz daha samimi, bakışlarımız daha anlamlıydı. Yine her zamanki gibi misafirperverliği, ikramları ve tatlı halleriyle kendini özel hissettiriyor. O yanında olduğunda zaman gerçekten çok hızlı geçiyor.

Detaylar ikimizde kalsın ama şunu söyleyebilirim; Yıldız Hanım sadece görünüşüyle değil, yanında hissettirdiği sıcaklıkla da insanı kendine bağlıyor. O anlar bittiğinde bile aklında kalmaya devam ediyor.❤️💫
Yüksek tansiyon etkisi yaratabilir dikkat edin🤭
Karakterini çok beğeniyorum biliyorsun, çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için,,her zaman beklerim seni ♥️🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar