Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ❤️Yıldız'la anı paylaşmak.⭐

Sağlık29 Çevrimdışı
5 Ara 2020
193
274
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz geç gelen referans; İş yerinde moral bozukluğu ile eve dönüyordum. Can parem Yıldız'a mesaj attım.Gün içinde randevulaştık sağolsun kırmadı randevu verdi. Evine randevu saatinde gittim yine tam saatinde hazırdı. Moralim sıfır sıfır.😢☕ yudumlarken sohbetimize başladık nasıl anlatsam bilmiyorum çünkü Yıldız'ı yaşamak lazım karşılaması olsun sohbeti olsun yatağa gelince ilgisi müthiş mutsuz ayrılman imkansız gibi bir şey özellikle zarafeti ile şarkıda yazılır tescillenirde gerçekten muhteşem.Dertleştik eski günlerde konuştuk. ⭐ Yıldız gezmeyi eğlenmeyi Elele tutusmayı hele rakı sofrası ayrı bir dünyası o eski günleri yad ettik..💯Yıldız her zaman yanımdasın biliyorum. Seninle konuşmak bir başka Çıkarken saate baktım 3 saat geçmiş sanki 10 dakikadır ordaydım gibi geldi yanında🥳 zaman nasıl geçti anlamadım.Kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle Can parem ❤️❤️⭐

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

YILDIZ Çevrimdışı
11 Ocak 2025
697
2,712
Biraz geç gelen referans; İş yerinde moral bozukluğu ile eve dönüyordum. Can parem Yıldız'a mesaj attım.Gün içinde randevulaştık sağolsun kırmadı randevu verdi. Evine randevu saatinde gittim yine tam saatinde hazırdı. Moralim sıfır sıfır.😢☕ yudumlarken sohbetimize başladık nasıl anlatsam bilmiyorum çünkü Yıldız'ı yaşamak lazım karşılaması olsun sohbeti olsun yatağa gelince ilgisi müthiş mutsuz ayrılman imkansız gibi bir şey özellikle zarafeti ile şarkıda yazılır tescillenirde gerçekten muhteşem.Dertleştik eski günlerde konuştuk. ⭐ Yıldız gezmeyi eğlenmeyi Elele tutusmayı hele rakı sofrası ayrı bir dünyası o eski günleri yad ettik..💯Yıldız her zaman yanımdasın biliyorum. Seninle konuşmak bir başka Çıkarken saate baktım 3 saat geçmiş sanki 10 dakikadır ordaydım gibi geldi yanında🥳 zaman nasıl geçti anlamadım.Kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle Can parem ❤️❤️⭐
Çok teşekkürler kalbinin güzelliğini yansıtmışsın, her anı Mutlulukla geçen bir görüşme♥️♥️ her zaman beklerim..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar