Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ⭐ Yıldız ve Sibel ile terapi 🔥

Sağlık29 Çevrimdışı
5 Ara 2020
193
274
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar forum ailesi.
Biraz gecikmeli referans. Efsane ⭐Yıldız ⭐ Yine harika ve muhteşem. İş çıkışı Telefon açtım. Ses tonumdan anladı. moralim yok. Senin terapiye ihtiyacın var gel dedi. Bir saat sonra kapıyı açınca gözlerime inanmadım muhteşem Allah'ım Cennet'e mı düştüm. Gel sana sürprizim var dedi. Daha öncede görüştüğümüz arkadaşı Sibel gelmiş. Sohbet muhabbet gülmeler havada. Ortam Süper masada yok yok. Bir elim yağda bir elim balda. elleriyle beslediler. Yıldız kavun veriyor Sibel karpuz,. İki bayanın arasında kalınca bir sıcaklık bastı. Soğuk suda duşumu aldım. Temiz havlu ile beni kuruladılar. Ellerimiz kenetlendi ve Özel anlar yatak sahnesi özel anlatılmaz yaşanır.
Özlemişim saatler su gibi geçti.Terapimi aldım kuş gibi oldum.🦅Veda zamanı geldi yanında istemedim ayrılmak zorunda kaldım. Canım bu muhteşem gün ve yaşatıkların için teşekkür ederim.🌹 Unutmada İbrahim Tatlıses in bir repliği 🤣🤣
Sibeeeeeeel.🤣🤣
Sanada ayrıca teşekkür ederim. Uzaklarda da olsan cansın.❤️

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
840
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar forum ailesi.
Biraz gecikmeli referans. Efsane ⭐Yıldız ⭐ Yine harika ve muhteşem. İş çıkışı Telefon açtım. Ses tonumdan anladı. moralim yok. Senin terapiye ihtiyacın var gel dedi. Bir saat sonra kapıyı açınca gözlerime inanmadım muhteşem Allah'ım Cennet'e mı düştüm. Gel sana sürprizim var dedi. Daha öncede görüştüğümüz arkadaşı Sibel gelmiş. Sohbet muhabbet gülmeler havada. Ortam Süper masada yok yok. Bir elim yağda bir elim balda. elleriyle beslediler. Yıldız kavun veriyor Sibel karpuz,. İki bayanın arasında kalınca bir sıcaklık bastı. Soğuk suda duşumu aldım. Temiz havlu ile beni kuruladılar. Ellerimiz kenetlendi ve Özel anlar yatak sahnesi özel anlatılmaz yaşanır.
Özlemişim saatler su gibi geçti.Terapimi aldım kuş gibi oldum.🦅Veda zamanı geldi yanında istemedim ayrılmak zorunda kaldım. Canım bu muhteşem gün ve yaşatıkların için teşekkür ederim.🌹 Unutmada İbrahim Tatlıses in bir repliği 🤣🤣
Sibeeeeeeel.🤣🤣
Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş atasözümüz bu kez olumlu anlamda karşılığını bulmuş üstadım. Keyfiniz daim olsun.
Okuruna keyif veren referansınız için teşekkürler @Sağlık29 .
Bu güzel referansa vesile olan @YILDIZ hanıma misafirperverliği için çok çok alkış!! 👏👏👏

YILDIZ Çevrimdışı
11 Ocak 2025
697
2,712
özel anlar anlatılmaz yaşanır demişsinizde bu site zaten özel anlar üzeirne değil mi? yoksa yediğin karpuz kavun yaptığın soğuk suyla duş ile ilginlenmez kimse.
Yazayım isterseniz, arkadaşıma uzun uzun oral yaptı, bende şaplak attım poposuna, daha fazla inlemeye başlayinca orada bir gülüşme oldu, bu kız benden de zevk almaya başladı diye 😅😉

YILDIZ Çevrimdışı
11 Ocak 2025
697
2,712
Böyle detaylar olunca bir hareketlilik ,deneme isteği, benimde yapmam lazım gibi dürtüler oluşuyor insanda .diğer türlü soğuk su ile duş karpuz kavun her yerde var :) tam dozunda anlatmışsınız ,az daha detay verseydiniz bugünlük ihtiyacım bile kalmayabilirdi 😀Sizin amacınız anlaşıldı seksting yapmak, ne güzel Esc gitmenize para vermenize gerek kalmayacak.. 😁

Sağlık29 Çevrimdışı
5 Ara 2020
193
274
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
özel anlar anlatılmaz yaşanır demişsinizde bu site zaten özel anlar üzeirne değil mi? yoksa yediğin karpuz kavun yaptığın soğuk suyla duş ile ilginlenmez kimse.
Öncelikle yorumunuza teşekkür ederim. Özel anlatılmaz yaşanır. Oralı mı anlatayım inim inim inlemelerimi. Dört meme ile nasıl boğuştuğumu mu, dogu mu anlatayım. Sizi tahrik edecek ne yazayım. Özel anları yaşayan bilir çok isterseniz randevu alir yaşarsınız. İster Duo ister tek.

YILDIZ Çevrimdışı
11 Ocak 2025
697
2,712
Öncelikle yorumunuza teşekkür ederim. Özel anlatılmaz yaşanır. Oralı mı anlatayım inim inim inlemelerimi. Dört meme ile nasıl boğuştuğumu mu, dogu mu anlatayım. Sizi tahrik edecek ne yazayım. Özel anları yaşayan bilir çok isterseniz randevu alir yaşarsınız. İster Duo ister tek.
Sibel’in Nirvana anlat 😅

YILDIZ Çevrimdışı
11 Ocak 2025
697
2,712
İnsanlar yaşadığını değil,anlatmak istediğini paylaşır,Her detay herkesin ilgisini çekmek zorunda da değil..Karpuz kavun kısmını geç de herkesin özeli kendine özeldir..

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar forum ailesi.
Sibeeeeeeel.🤣🤣
Paylaşım için yaşayana yaşatanlara teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar