Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yeniden Olesya

sergiusteslis

0
Normal Üye
22 Eyl 2014
13
101
Cinsiyetiniz nedir?
Artık bu kaçıncı görüşmemiz sayısını hatırlamıyorum.

Gün içinde kısa bir mesajlaşmadan sonra akşam saatleri için üç saatlik programımızı oluşturduk. Görüşme zamanı geldiğinde Olesya’ nın “ Hazırım “ mesajı ile kapısını çaldım. Her zaman ki gibi özenle hazırlanmış bir şekilde karşıladı. Tertemiz bir ev bolca ikramlar. Viskilerimizi yudumlarken samimi bir muhabbet, biraz dedikodu ve küçük temaslar. Bence GFE deneyiminin başlangıcı tamda bu şekilde olmalı.

Temaslar arttıkça duşlar alındı ve yavaş yavaş yatak odasına geçildi. Özel anlarda sıcaklık ve ateş yükseldi. Bir saniyesinde bile nabız düşmedi. Zaten dişil enerjisi ve yaydığı ışık nabzın düşmesine izin vermiyor. Karşılıklı alınan zevkle son buldu.

Özetle gülen gözleri ile samimi, sıcak, doğal ve özel bir kadın Olesya. Her zaman yanında çok rahat ve mutlu hissetmişimdir kendimi. Kendi adıma bir görüşmede en önemli husus rahat hissetmektir ve bu bekletimi bana sonuna kadar yaşatıyor.

Bana ayırdığı kıymetli vakitler için tekrar teşekkürler ediyorum.

16 Şub 2024
662
325
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Gün içinde kısa bir mesajlaşmadan sonra akşam saatleri için üç saatlik programımızı oluşturduk. Görüşme zamanı geldiğinde Olesya’ nın “ Hazırım “ mesajı ile kapısını çaldım. Her zaman ki gibi özenle hazırlanmış bir şekilde karşıladı. Tertemiz bir ev bolca ikramlar. Viskilerimizi yudumlarken samimi bir muhabbet, biraz dedikodu ve küçük temaslar. Bence GFE deneyiminin başlangıcı tamda bu şekilde olmalı.

Temaslar arttıkça duşlar alındı ve yavaş yavaş yatak odasına geçildi. Özel anlarda sıcaklık ve ateş yükseldi. Bir saniyesinde bile nabız düşmedi. Zaten dişil enerjisi ve yaydığı ışık nabzın düşmesine izin vermiyor. Karşılıklı alınan zevkle son buldu.

Özetle gülen gözleri ile samimi, sıcak, doğal ve özel bir kadın Olesya. Her zaman yanında çok rahat ve mutlu hissetmişimdir kendimi. Kendi adıma bir görüşmede en önemli husus rahat hissetmektir ve bu bekletimi bana sonuna kadar yaşatıyor.

ref icin tskler

OLESYA Çevrimdışı
12 Ocak 2024
151
3,409

Referansiniz için teşekkür ederim güzel insan 🫶🏻 herzaman beklerim 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar